Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | augusti 7, 2013

En liten påminnelse

God morgon vacker. Jag ska strax sticka in till stan men innan jag sätter mig på ett tråkigt tåg utan mobiltäckning måste jag påminna dig om en sak 🙂

I samarbete med Yves Rocher har du som läsare på FEMME.se chansen att vinna exklusiva biljetter till årets stora modehändelse – Guldknappen! För att du ska känna dig väl omhändertagen kommer jag och Niiinis följa med dig och en vän. Tillsammans ska vi mingla, äta, skratta och på plats se vilka som vunnit de prestigefyllda priserna.
Yves Rocher är make-up och hudvårdssponsor till Guldknappen. Så inte nog med att du får gå på galan med mig och Niiinis 😉 du vinner även massor av fina produkter från Yves Rocher.
Hur gör du för att tävla? Enkelt, gå in på vår TÄVLINGSSIDA och berätta varför du är vår vinnare.
1: pris:
Två exklusiva biljetter till Guldknappen där jag och Niiinis blir ert sällskap under kvällen. Produkter från Yves Rocher till ett värde av 2.000kr.
2: pris:
Produkter från Yves Rocher till ett värde av 2.000kr.
3:e pris:
Produkter från Yves Rocher till ett värde av 1.000kr.
Senast den 20 augusti vill vi ha ditt svar. Du anmäler dig på länken ovan.
Lycka till!
Tävla nu så vi kan gå dit tillsammans ❤
Både jag och Nina är rätt roliga 😉
Vinnaren måste ha fyllt 18 år. Resa till och från Guldknappen ingår ej i priset.8 kommentarer8 kommentarer om “En liten påminnelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du! Vad skönt att det gick bra igår, även om det är långt ifrån över för hans stackas barn och andra som är va nära.
  Skulle precis anmäla mig till tävlingen, hade skrivit ett riktigt bra rim:-) så ska jag dubbelkolla datumet och ser att det är när vi ska på ”invigningskalas” eller festival på Tele2 arena. Smart att man kollade innan kanske:) Hade ju varit kul att gå på gala annars:)
  Sparar mitt fantastiska rim till en annan tävling:)
  Kram på dig…å ha en bra dag!!

  Svara
 • Har varit inne och tävlat. Nu är det bara till att hålla tummarna! ❤

  Svara
 • Har varit inne och tävlat tidigare, ville bara önska er alla en underbar dag! Tack Hannah för att du berikar min dag med fina bilder och ord <3 Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar om du har någon mail där jag kan komma i kontakt med dig?
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Du kan maila till [email protected]
  Kram

  Svara
 • Sådärja! Då var det tävlat å klart. Jag hoppas för din och Niinis skull att jag vinner då jag också är rolig! Vilken tur för Er! Haha

  Svara
 • Hej fina du! Jag har varit inne och tävlat tidigare och håller verkligen tummar å tår att jag vinner! 🙂 skulle vara så kul!! Ha en härlig kväll!
  Kram Linda

  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag kunde vara med och tävla men jag ska på bröllop det datumet. Tvekar inte en sekund på att ni kommer få riktigt kul! Kram Linnéa

  Svara