Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | augusti 9, 2013

Pre-wedding day

God kväll vacker. Dagen före våra vänners bröllop innebär middag och andra förberedelser. Peter är ju best man.

20130809-190654.jpg
Har precis checkat in på hotellet och jag tänkte ta en liten stund och bara läsa och dricka ett glas bubbel 🙂

20130809-190249.jpg

20130809-190304.jpg
Vad gör du ikväll?
Kram ❤


22 kommentarer22 kommentarer om “Pre-wedding day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En sådan mysig kväll! Ha det så kul på bröllopet!

  Svara
 • Vi firar vår bröllopsdag idag så har varit hela dagen tillsammans med barnen och nu när alla barnen sov ska vi få lite tid för oss själva 🙂 Idag har vi varit gifta i fem år och tilllsammans i sju år. Jag är så glad för att vi älskar varandra mer idag än för fem år sedan. Det är fint när det blir så och inte att man tycker om varandra mindre. Det har man varit med om, så skönt detta känns som den rätta 🙂
  Hoppas ni får en fin dag imorgon, bröllop är ju så fina!
  All lycka!
  Krama

  Svara
 • Stort grattis!
  Hoppas ni får en underbar kväll.
  Kärlek ❤

  Svara
 • Gud så roligt med bröllop i morgon, vi håller tummarna för strålande sol.
  Jag älskar ju Joolzvagnen som vi köpte utav er och jag tänkte höra om ni har några demovagnar kvar som ni ska sälja? Vet att det var ett tag sedan som du skrev att ni skulle sälja men de kanske har tagit slut?!
  Hoppas ni får en mysig kväll och helg! Kram på dig

  Svara
 • Bästa vagnen 🙂
  Vi har några kvar tror jag. Maila till [email protected]
  Stooor kram!

  Svara
 • Du är så snygg i den nya hårfärgen!! 🙂
  Här hemma har vi en lugn hemmakväll med film och tända ljus.
  Mysigt! ♥
  Önskar en trevlig kväll!
  Kram.

  Svara
 • Så otroligt vacker du är och vilken liten gullunge Vida är. Åh vad roligt med bröllop, hoppas på finväder då:) Bubbel och bok, vilken toppencombo! Här blev det pizza, kladdkaka och lite bra serier:) hoppas ni får kul imorgon! Kram från Linnéa

  Svara
 • Vem passar era barn jämt o ständigt?

  Svara
 • Jämt och ständigt? Är nog mer med mina barn än många andra föräldrar då jag jobbar hemifrån. Men när jag är iväg och jobbar, är på bröllop, vårdar mitt äktenskap eller andra tillfällen utan mina barn så har vi en underbar barnvakt som alltid ställer upp.
  Sedan har de pappor 🙂 Är inte jag hemma så finns det en andra förälder.
  Kram

  Svara
 • MEN vilken urbota dum kommentar !!!!!!

  Svara
 • Kommentaren/frågan om barnvakten menade jag alltså,
  inte ditt svar Hannah.
  Kram från Trelleborg

  Svara
 • Lite onödig kan jag också tycka 🙂
  Stor kram

  Svara
 • Sitter ute i vår lounge och undviker alla myggen :-)! Barnlediga och vårdar vårt förhållande ;-), åt ute på Möllan i Malmö istället för att laga mat :-)! Snart sova då det är jobb dag imorgon oxå- får sälja några Parrot imorgon nu när Tokyo är slut :-D! Ha en underbar dag imorgon!

  Svara
 • Härligt! Det är ni värda 🙂
  Kul att vagnarna säljer!
  Kram

  Svara
 • Grill#grannar#mys#rose#kubb#jag vann#ledig helg
  Ha en mysig helg fina ni <3

  Svara
 • Åh va härligt de låter! Och bröllop!!!! Om bara några veckor stundar bår stora dag! Den 31/8 kommer jag att stå brud och få min älskade man ( på riktigt man efter över 12 år tillsammans)
  Längtar ihjäl mej!❤
  Kram och sov sött!

  Svara
 • Åh va härligt!! Om bara några veckor kommer jag att stå brud och få min älskade Jonas efter att ha varit tillsammans i över 12 år!! Den 31/8 kommer bli en oförglömlig dag!
  Kram och sov sött!❤

  Svara
 • Åh, en bra dag att gifta sig på. Min födelsedag 🙂
  Grattis!
  Puss och Kram

  Svara
 • Oj, de blev visst dubbelt… Trodde inte den första kommentaren kom med☺

  Svara
 • Ha en skön dag idag!
  Fräck mössa som Peter har;)

  Svara
 • Hej Hannah! Jag bara undrar vart ni köpt kepsen om bestman? Den var/är ju helt klockren! 🙂 kram Sofie

  Svara
 • Det är en av Tobbe (han som gifte sig) kompis som har gjort den till Peter.
  Kram

  Svara