Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:59 | augusti 16, 2013

Sol, bad och sömn

Hej min vän. Vida sover tryggt i sin vagn. Hon har sovit i snart två timmar. Hon sover som bäst utomhus där det fläktar skönt och det hela tiden är ljud. Bra att vänja barn vid att kunna sova trots att det är mycket ljud runt omkring.

Jag och Peter har badat. Får passa på varma, härliga dagar som dessa. William ser man verkligen inte röken av. Han sticker på morgonen, kanske kommer hem en stund och äter på dagen, men annars är han ute och åker spark och hänger med kompisar till sen kväll. Vissa dagar äter han hos kompisar, andra så kommer det hit en drös med killar och äter. Man måste alltid ha full kyl med pojkar som börjar närma sig tonåren 🙂 (kylen ska vara full med mat inte tonårspojkar)
Mio är i alla fall hemma… för stunden.


Niiinis sa till mig i somras att jag ska njuta av den här tiden då pojkarna fortfarande ligger och sover i sina sängar och man har full koll på vart de håller hus. Snart har de flickvänner och vill nog helst hålla sig borta hemifrån. Åh, fy bevare mig väl. Hoppas att detta aldrig sker. Sov hemma, bo hemma, träffa inga tjejer, var hos mig tills ni blir minst 30 år 😉
All Kärlek ❤
 


22 kommentarer22 kommentarer om “Sol, bad och sömn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt det låter. Haha och ja, det dröjer inte länge innan ungarna är ute på vift! Hua. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah, ja det är så sant så, vet själv efter mina stora killar, alla sömnlösa nätter man väntat och oroat sig, jag är en riktig hönsmamma precis som du.Mio är ju så lik dig, kopia fast han är mörk då, sen är ju Vida också precis som många skriver så lik din mamma, alltså dig också då:) Ha det jättebra, och det är några år kvar innan du får sitta uppe o vänta på dem. Kram Kram

  Svara
 • Ja man får verkligen passa på att njuta! Tiden går sååå fort!
  Så underbart söt Mio är! Ett riktigt charmtroll! Och DU! Du är så bedårande vacker!❤
  Ha en mysig fredag!
  Kram K

  Svara
 • Hahaha så gullig du är. Så sa min mamma till mig med! Bo hos mig till du blir minst 40 (givetvis ville hon inte det men mamma-ångest gjorde sig säkert påmind då 🙂 Du verkar vara en så fin människa Hannah. Genuint godhjärtad och älska sina barn. Självklart älskar man sina barn men hos dig verkligen ser man det!

  Svara
 • Min (dotter på fem) skall oxå bo hemma tills hon är minst 30.
  Med dubbla lås, hemundervisning och Burka ..om hon nu nödvändigtvis skall ut .. min lilla, lilla tjej! 😉

  Svara
 • Hihi, ja Niiinis har nog rätt, men koppel eller elhalsband på grabbarna kanske kan funka när de börjar komma upp i tonåren? 😉
  Vad härligt att ni har sådan värme att det fortfarande finns lust att bada, här märks det tydligt att det är kyligare i luften även om dagarna är fina, höst på ingång 🙂
  Ha en fin fredag kära du!
  Kram

  Svara
 • Skulle gå att lagstifta om detta, eller ? 🙂

  Svara
 • Hej fina du!!! Jättefina bilder fr din modevisning – gillar särskilt den långa ljusblå blommiga klänningen 😉
  Apropå söner så har jag 3 st ; 8,6 o 2 år gamla….. om några år är de äldsta tonåringar och jag känner precis som du…..hihihi….man vill ju beskydda och få pussar o kramar för evigt eller hur?
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Mio är ju ett riktigt charmtroll så han kommer nog att vara en tjejmagnet!! 🙂
  Min lille prins börjar också bli stor… Hjälp!! Börjar förskoleklass på tisdag… Vill bara pussa på honom hela tiden!! <3
  Kramar

  Svara
 • Jag läste ”kylen full med pojkar”, fick lite rolig bild framför mig där 😉

  Svara
 • undrar hur det känns att ha en kyl full av pojkar som närmar sig tonåren? Berätta gärna..

  Svara
 • Återkommer om kylen någonsin fylls av tonåringar.

  Svara
 • Inte ofta jag kommenterar, men jag är inne och läser, dagligen!
  Nattjobb och läser ikapp lite och vill bara säga tack för en helt underbar blogg… ni på femme är fantastiska ! 🙂

  Svara
 • Hej!
  Brukar läsa här inne men aldrig kommenterat.Jag vill bara skriva att jag tycker att du verkar vara den varmaste storbloggaren i det här landet.Ingen egoblogg utan det märks att du verkligen bryr dig om oss läsare också.Varje gång jag går in här och läser ”Hej vacker” och liknande så blir jag varm om hjärtat.
  Du är vacker,glaumorös,varm och har ett stort hjärta.Dina barn kan skatta sig lyckliga som har en mamma som du.
  Kram.

  Svara
 • Vad snäll du är Tina! Tack ❤ Det värmde mitt hjärta.
  Stor kram

  Svara
 • Vad är det du har på vagnen som du lagt en filt på? Är det UV-skyddet? 🙂

  Svara
 • Det är UV-skyddet. Ingen filt.
  Toppen bra!

  Svara
 • Sötaste Mio =)
  Vill bara säga att jag tycker du verkar vara en underbar mamma!!! Och vad jag förstår så har du mycket livserfarenhet bakom den vackra fasaden…..

  Svara
 • Tack Sophia ❤ Jo, visst finns det mycket i bagaget… men inget som tynger idag. Men med stor erfarenhet av både sorg och glädje har jag lärt mig hur jag vill leva mitt liv idag.
  Stor kram!

  Svara
 • Känner igen mig mycket i dig. Har oxå gått igenom mycket som jag tagit lärdom av och ändrat mitt liv därefter =)Skönt när man kommit dit och hittat lugnet inom sig. Har tre döttrar, mina två yngsta är i samma ålder som dina tjejer, därför är det så roligt att följa dig. (haha skrev vilket jag har gjort i många år, men kände mig som en stalker då =P )
  Ha det gott, å njut av din fina stora familj!! kram

  Svara
 • Åh vad du verkar vara en sån underbar mamma, vän och fru. Så varm, go och underbar! Jag älskar själv familjerelationer och tycker det är SÅ viktigt med gemenskap och kärlek och får därför en sån feel-good känsla av din blogg. Jag är bara 21 men ser fram emot framtiden när allt med barn osv väl kommer också 🙂 och när man då läser din blogg känns allt så MYSIGT och härligt (trots att det såklart är skitjobbigt ibland också ;)) för du ger din familj så mycket kärlek och verkar så förstående och klok med bra värderingar.
  Ville bara säga det och önska dig en underbar helg :)) kram Natta

  Svara
 • Goa Nathalie, Tack för dina fina ord ❤
  All Kärlek ❤

  Svara