Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | augusti 26, 2013

Bokmal

God morgon min vän. Hoppas att du har haft en fin helg. Jag börjar sakta komma in i rätt dygnsrytm men känner fortfarande av tidsskillnaden. Vid lunch drabbas jag av svår trötthet och kan knappt hålla ögonen öppna. Zzzzz.
Idag börjar den riktiga vardagen för mig. Hela förra veckan var ju allt annat än det 🙂
I veckan har jag en hel del jobb och planering. Ska vara konferencier på ett me&i-event och håller även själv i ett event för Netflix på Hotell Rica. Mycket skoj men också lite nervöst.
Idag kommer William och Mio hem. De ser jag verkligen fram emot. Har presenter från NY som jag tror att de kommer gilla. Kan tipsa om att köpa Converse om du ska USA. Halva priset där.

Hela familjen har Converse. Jag och tjejerna har rosa 🙂 Vida kan nu ha dem som Liv hade som bebis. Så nu går vi runt alla tre i matchande skor.


 
Nu ska jag väcka tjejerna. Förskola väntar för Liv.
Hör min lilla bokmal (Vida älskar böcker och går nästan alltid runt med en och sitter och bläddrar i så fort hon får ro) där uppe från sitt sovrum. Hon är redan vaken. Min stora, minsta tjej har börjat sova i eget rum. Stort! 🙂


Nu ska jag dricka kaffe och Vida välling.
Önskar dig en bra start på denna vecka.
All Kärlek ❤
 
 
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Bokmal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygg färg på skorna!! Där matchar ni fint 🙂
  Ha en bra dag Hannah och alla andra här inne♥

  Svara
 • Har alla era barn egna rum eller delar dem med varandra? Vad har ni för erfarenheter vad barnen gillar mest-eget rum eller dela? Kram från Ebba

  Svara
 • Sååå söt!!
  Och vad otroligt sött och roligt med converse skorna! Hi hi
  Trevlig måndag

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas du kan hjälpa mig 🙂 Jag har letat och letat på nätet men finner inte det jag söker! För nåt år sen så hade du tjejkväll i Växjö och i den goodiebagen man fick så fanns det en ögonbrynspenna! Jag har aldrig haft en bättre penna och nu är den snart slut och jag kommer verkligen inte ihåg märket på den, det var inget av dom vanliga märkerna i alla fall så mycket vet jag! Men min fråga är nu om du vet vilket märke det var?
  Tusen tack för hjälpen! Ha en fin dag :)/Hanna

  Svara
 • Hej Hanna, jag kan hjälpa dig, jag va nämligen med där 😉 Den är från Dermoshop, nstår t o m ett telefonnummer på den 08-372420. Hoppa du hittar en ny för den är verkligen bra!!

  Svara
 • Hej hej!
  Ser att ni brukar ta in på hotell lite då och då =) Jag och min sambo ska åka till stor stan och funderar på vilket hotell man ska välja 😉 Har du några tips? Vi ska ha en ro om oss helg innan vi blir två barns föräldrar =) Tack för en kanon fin blogg! Kram

  Svara
 • Vad gulligt med skorna, ni får ha på er dem samtidigt någon dag och lägga upp en bild på de tre rosa tjejerna 🙂 Jag har aldrig varit i USA, men den dagen jag åker dit blir det storhandling av Converse 🙂
  Lilla tjejen, så stor hon börjar bli och intresserad av att läsa, liksom sin mamma kanske? 😉
  Kram kram

  Svara