Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | augusti 27, 2013

Vinn exklusiva biljetter

Hej min vän.
Är hemma igen efter en sväng på akuten med Vida. Ska berätta mer sen. Nu har Vida somnat så jag ska fortsätta med planeringen inför torsdagens exklusiva event.
Vill du komma dit? Det finns en chans.
Nu har du som läsare på FEMME chansen att vinna en biljett till dig och en vän till Netflix exklusiva visning av Netflix Kids. Nu på torsdag, kl.19 den 29 augusti, har jag och Netflix bjudit in 20 utvalda kvinnor som kommer få en genomgång av Netflix tjänster mot barn. Vi bjuder så klart på något gott att äta och dricka och självklart får de inbjudna en fantastisk, fullproppad goodiebag och provabonnemang från Netflix. Det kommer även lottas ut fina priser från bland annat Apple, Tempur och smycke från Emma Israelsson under kvällen.

Eventet är enbart för specialinbjudna gäster men givetvis har jag sparat en plats till någon på FEMME som får ta med sig en vän och mingla med våra VIP-gäster. Vill du vinna och veta mer om Netflix? Jag tar emot dig på Rica Hotell i Stockholm.
För att vinna behöver du svara på nedan fråga SAMT motivera varför du ska vinna biljetterna till detta exklusiva event.
Fråga: Nämn en av karaktärerna du hittar på Netflix Kids (tips: leta HÄR).
Behöver ditt svar senast onsdagen den 28 augusti. Du anmäler dig i kommentarsfältet nedan.
Lycka till!
Vinnaren och dess gäst måste vara minst 20 år.


33 kommentarer33 kommentarer om “Vinn exklusiva biljetter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,
  En av karaktärerna som man kan hitta är svampbob fyrkant.
  Om två veckor är mitt andra barn beräknat, hemma har jag en liten trotsig, men underbar 2-åring. Imorgon jobbar jag mina sista timmar innan föräldraledigheten startar och jag börjar ladda för förlossning och bebisliv… Därför skulle det kännas både lyxigt, roligt och intressant att få gå iväg själv med en vän på ett sådant event.
  Dessutom har dottern just fastnat för det där med tv och netflix är perfekt för henne… Så mer info till mamman är ju bara bra

  Svara
 • Fåret Shaun!
  Vi har Netflix hemma och jag vet knappt hur man navigerar mellan de olika valen. Jag skulle behöva en rejäl genomgång! Och att dessutom få mingla, äta och dricka gott skulle göra susen för en stressad småbarnsmor som jag 🙂 !

  Svara
 • TROLLKARLEN GARGAMEL I SMURFARNA
  Vore jätte roligt att få komma iväg på ngt med mina barn. Svårt att hitta på saker när det hela tiden är annat som fotboll, kompisar och annat som lockar än att vara tillsammans med sin mamma..

  Svara
 • Fåret Shaun är en karaktär..
  Min motivering, blev mamma för fyra veckor sedan till lilla Svante, efter en ganska jobbig graviditet och att jag även blivit av med jobbet under denna tid (konkurs) så hade jag behövt nåt uppiggande och roligt att göra.. Men mest för min bästa vän Helenas skull, för tre veckor sen råkade hennes exman ut för en MC olycka, så hon har handskats med det, vart sjukskriven i två veckor och vart ”stark” för sonen som dom har tillsammans.. Hade vart supermysigt att få denna kväll tillsammans (även min lilla bebis såklart)..
  Håller mina tummar och tår..
  Therese från Enköping.. ( Nina, om du ska dit kan vi samåka alla tre om jag vinner)

  Svara
 • Rasmus Nalle.
  Både min och barnens favorit.
  Med tre tjejer mellan 8-13 som kan allt om Netflix och som dessutom ställer stora krav på en trött hårt arbetande mamma som länge nu varit just bara mamma så skulle denna trötta mamman behöva få komma iväg och göra något ”vuxet” och få lite information så hon hänger med utvecklingen och faktiskt kan förstå vad det är barnen håller på med. Även om det är för barnens skull så vore någon timme utan barn guld värt.

  Svara
 • Hej, man kan hitta svampbob fyrkant på nerflix kids.
  Min motivering till varför jag ska vinna är att jag inte har en
  susning om vad de andra mammorna i mammagruppen som har äldre barn pratar om.
  Har alltid tyckt att jag hängt med på vad som är det senaste. Känns som jag varit
  helt off under denna graviditet och amningsperiod :). Vore kul om jag kunde vinna så
  min stora son slipper ha en mamma och svägerska som är helt ”ute” 😉

  Svara
 • Wow, vilken rolig tävling!
  Hoppas givetvis få komma och mingla med dig och alla andra och få veta mer om Netflix och dess tjänster. Extra kul är det givetvis att jag när jag kommer hem skulle ha stenkoll på dotterns alla favoriter som hon jämt bubblar om.
  En av karaktärerna som man kan hitta är fåret Shaun, som jag åtminstone har koll på vem det är 😉
  Kram Sanna

  Svara
 • Fåret Shaun är en av karaktärerna och också min små flickors absoluta favorit :).
  Jag skulle mer än gärna mingla en kväll med er. Efter 3 år och 8 månaders föräldraledighet så kommer jag i morgon att börja studera på Universitetet, och gissa om jag är nervös :), efter att levt i min bubbla så länge med mina små så är klivet in i klassrummet väldigt stort för mig. Då vore det super kul att ha en kväll att slappna av på såhär i början på terminen. För inte har jag haft nån semester i sommar :).
  Må så gott.
  Kram Therese

  Svara
 • The Fairly odd parents!
  Borde få komma och njuta medans anticimex kommer hem till min fina walkincloset just på torsdag och räddar det som räddas kan från all små flygfän som tydligen har den goda smaken att äta på just mina kläder! Hjälp mig försöka glömma detta och njuta av ngt trevligt ist!
  Tack!
  Hoppas vi ses!
  Sara

  Svara
 • Nicke nyfiken är en karakträr!!
  Hoppas på att turen denna gång är vår. Vi har ännu inte Netfix men har funderat länge på att skaffa då vi är 4 filmtokar i våran familj. Skulle vara super att få en genomgång men framförallt härligt att göra något tillsammans med min kära man (som skulle få följa med om jag vann). Vi har nämligen inte haft barnvakt sedan våran dotter föddes och det är 2,5år sedan!

  Svara
 • Hoppas allt gått bra med lilla Vida! Det är det viktigaste… Kram

  Svara
 • Jag säger Dora Utforskaren min dotters favorit program:-))

  Svara
 • Dora Utforskaren :-)) min dotter Mollys favorit <3

  Svara
 • Tror minsann att man kan hitta Jake och piraterna på Netflix?! Smått avundsjuk på mannen här hemma som åker på resor med jobbet till Malaga och snart till Marbella så skulle EN kväll med mingel och en goodiebag göra mig nöjd och glad!!!

  Svara
 • Fåret Shaun är bara så underbar. En stor favorit hos alla i familjen.
  Skulle älska att vinna för att få mer info om just Netflix. Är riktigt intresserad. Sen är inte en kväll med glamour inte helt fel.

  Svara
 • Jag väljer Bärgarn, min sons favorit. Jag skulle väldigt gärna vinna. Tänk att kunna dra på en bra film eller serie till sonen när jag måste amma lillebror som kommer om ett par månader. Det känns som att det vore ett fantastiskt tidsfördriv för otåliga snart 3-åringar.

  Svara
 • Bamse är väl en karaktär på netflix kids?
  Jag är en vanlig småbarnsmor
  som suktar efter mer glamour
  Tänk att gå på gala
  med glitterfaktor tio, på en skala!
  Att resa sig ur smutstvätt, kladd och stök
  och fly ibland från vårat slitna kök
  Den tanken kittlar sinnet mitt
  ibland, ja kanske tätt som titt
  Jag älskar mina barn, såklart
  men minnen ifrån förr jag spart
  då jag var vitsig, fräsch och käck
  och lite busig, och drev gäck!
  Jag festade och livet lekte
  och livets glada dagar kinden smekte
  Jag levde tjusigt liv i stan
  den tiden innan jag fick barn
  Men när jag tänker till, jag tror
  den tiden, den var inte blott glamour
  Nej, jag var nog lite ledsen någonstans
  och undrade om något mer i livet fanns?
  Sen träffa jag en tupp så grann!
  Och slutligen vi fick varann!
  Sedan det var sagt och gjort
  familj, det skaffa vi rätt fort
  Nu sitter jag i vårat kök
  och tittar ut på dagens stök
  och tänker – ”Nu när vi är fem,
  det är så kul att komma hem!”
  Men, en liten dos glamour
  kan inte skada, säg en mor?
  Tänk att en kväll få dressa upp
  och festa runt med egen tupp…..
  Fler verser!? 😉
  http://detsomhanderhososs.wordpress.com

  Svara
 • Vilken härlig tävling, jag är med och tävlar.
  Fåret Shaun är en karaktär på Netflix Kids.
  Som nybliven förälder gäller det att prioritera all tid man har, och egentid finns det inte så mycket av och när den väl inkommer är det mest att man pustar ut i soffan. Både jag och min man är filmtokiga och umgås till stor del framför tv’n nuförtiden. Att få lite egentid en kväll är guldvärd dessutom har Netflix Kids ett stort och brett utbud som kommer passa vår lilla plutt på snart ett år som handen i handsken. 🙂

  Svara
 • Nicke nyfiken är en av karaktärerna som man kan hitta på netflix kids. =)
  Jag skulle vilja överraska min bästa barndomsvän med kväll på detta lyxiga event. Både hon och jag jobbar och lever ett underbart småbarnsliv men vi hinner tyvärr inte att ses så ofta som man vill så detta skulle verkligen vara ett bra tillfälle. Hon är värd lite vardagslyx.

  Svara
 • Bamse såklart en riktig klassiker!
  Skulle gärna vilja vinna en kväll i trevligt sällskap och underbara Netflix. Det bästa jag medlemskap jag haft. Otroligt nyfiken på netflix kids!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nicke nyfiken är en av karaktärerna och går fortfarande hem hos oss då sönerna är 9 resp. snart 8 år gamla. Killarna ser en hel del filmer men genom att använda Netflix slipper vi att springa till Ica och hyra filmer varje gång när det är ”panik”… 😉
  Kram Mirva

  Svara
 • Med tanke på mina tre cars-tokiga brorsöner kan jag rabbla alla scener och karaktärer i Bärgarns hejdlösa historier. Men eftersom det räcker med en nöjer jag mig mina pluttars favorit, Bärgarn själv.
  Den 10e september flyttar jag till Worcester, England för ett års studier. Att få bjuda min fina, fina mamma på ett sådant här festligt event innan jag lämnar henne skulle vara fantastiskt. Hon är alltid den som fixar och skämmer bort alla oss andra. Nu är det hennes tur att få känna sig ”VIP”, för det är hon, hon är den viktigaste personen i vår familj, pelaren som håller oss andra uppe. Jag skulle så gärna vilja ge henne någonting tillbaka.
  Många kramar och tack för en fantastisk blogg. 🙂

  Svara
 • Jag har två barn, 2 och 4 år gamla och Nicke Nyfiken är det som båda älskar. Han busar brukar de säga. Man blir lycklig av att se honom på något sätt!
  Jag skulle så gärna vilja gå på eventet för att jag skulle få lite egentid, klä upp mig och framför allt: gå på ett voolt event som man så sällan numera kan när man har små barn! Hoppas på tur!

  Svara
 • Fåret Shaun är en av karaktärerna. Super rolig tävling. Synd bara att jag inte är en tur människa. Men hoppas kan man alltid =)

  Svara
 • Hela texten kom inte med så jag försöker igen.
  Fåret Shaun är en av karaktärerna. Super rolig tävling. Synd bara att jag inte är en tur människa. Men hoppas kan man alltid =)
  Jag är mamma ledig och går hemma hela dagarna. Inte ofta man kommer ut och gör nåt då jag inte har några vänner jag umgås med.
  För mig skulle det betyda massor att få komma iväg och göra nåt annat. Skulle leva på det länge.
  Det har varit ett tufft år dels pga att min pappa sa upp kontakten med mig. Det var jätte jobbigt.
  Har inte råd att betala andra event som man kan gå på. Så detta vore toppen!
  Kram

  Svara
 • Jordgubbslisa är en av karaktärerna som mina små döttrar älskar!
  Jag skulle så galet gärna vilja vinna!!! Då skulle jag överraska min otroligt fina vän så att vi för en stund får chans att umgås och vara något annat än ”bara” mammor. Att vi, två trogna bloggläsare, sedan skulle få möjlighet att träffa dig skulle vara en stor bonus 😉
  Kram!

  Svara
 • Trolla älskar min dotter och lan inte få nog.
  Att få gå på detta event vore så kul, att få ny inspiration och egen tid.

  Svara
 • Nicke nyfiken, kommer ihåg böckerna sen jag var liten!
  Jag vill ta med min kompis på en härligt kväll för det har hon verkligen förtjänat!

  Svara
 • Hej!
  Nicke nyfiken är en av karaktärerna.
  Jag skulle bli mycket glad för att gå på ett så roligt event. Jag har inte Netflix men har flera ggr funderat på att skaffa det och efter ett sånt event kommer jag säkert vara såld på det och ta mig i kragen. Jag är just nu mammaledig och skulle älska att få en helkväll ute med en underbar vän. Hoppas, hoppas, hoppas!
  Kram

  Svara
 • Jag säger Bärgarn eftersom det är min sons absoluta favorit och DVD:n går varm här…!
  Netflix kids låter superspännande och jag är så nyfiken av mig så därför vill jag vara med på eventet!
  Hälsar Sofie Dahlström!

  Svara
 • Fåret Shan är en av karaktärerna. Jag skulle vilja att min underbara vän, som är en fantastisk ensamstående mamma vann. En mamma/vän som alltid finns där. Skjutsar alltid till Hocky o fotbollsträningar, fast hon är helt slut efter arbetet. Men hon klagar aldrig.Hjälper alltid andra, fast jag vet att hon skulle behöva mest stöd/hjälp. Önskar med hela mitt hjärta att hon vinner!

  Svara
 • Fåret Shan är en av karaktärerna. Jag skulle vilja att min underbara vän, som är en fantastisk ensamstående mamma vann. En mamma/vän som alltid finns där. Skjutsar alltid till Hocky o fotbollsträningar, fast hon är helt slut efter arbetet. Men hon klagar aldrig.Hjälper alltid andra, fast jag vet att hon skulle behöva mest stöd/hjälp. Önskar med hela mitt hjärta att hon vinner!

  Svara
 • Bamse 🙂
  Önskar att vinna biljetter till detta event för att komma iväg på nått roligt.
  Har varit sjukskriven sen början av jul, inte kul 🙁

  Svara