Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:27 | augusti 28, 2013

Eget rum

Hej min vän. Vill börja med att bara säga att DU gör mig glad. Jag blir alltid glad av att gå in här, skriva och läsa era kommentarer. Det är alltid en trevlig och varm stämning. Du är värdefull för mig. Bara så du vet 🙂
Vida är som vanligt igen men jag fortsätter att ge henne medicinen. Lillfisen och jag har hängt här hemma idag. Fixat i hennes rum och sovit en timme tillsammans.
Hon har ju börjat sova i eget rum så då måste det vara fint där. Tidigare var det ett sortera-tvätt-rum blandat med samla-skit-förråd. Men nu är det ett rent och fint rum fullt med leksaker och nallar.Lite glimtar från rummet.
Har hittat fram en vacker tavla som jag hade på mitt rum som barn. Ramen var dock brun och tråkig så den har jag målat vit.

Ska visa resultat och motivet när den pryder Vidas vägg.


Ikväll har min vän Camilla födelsedagsmiddag. Vi är ett stort gäng tjejer som ska äta tillsammans och fira Camilla. Det ska bli så trevligt. Imorgon blir det dock en lång dag så jag får ta det lite lugnt ikväll 😉
Morgondagen börjar med ett konferencierjobb för ett me&i-event och sedan bär det av till Hotell RICA för att packa goodiebags inför Netflix-eventet. Fläskigaste goodiebagen jag någonsin skådat.
Du har väl varit med och tävlat om två platser till Netflix-eventet som jag håller i? Om inte kika HÄR!

Apropå ingenting så köpte jag världens bästa gummisnoddar i NY på Sephora (som tydligen har öppnat i Stockholm). Jag har ju nästan alltid håret uppsatt. De här är mjuka och utan metallgrej som sliter.

Köpte även ett kit med beiga snoddar.


Nu ska jag äta en sen lunch med min man som precis kom hem.
All Kärlek ❤
 


25 kommentarer25 kommentarer om “Eget rum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej igen hanna åh va gulligt o mysigt vida får i sitt rum,hoppas ni me har sol idag det har vi önskar dej mysig dag o kväll kramisar christina.

  Svara
 • Åh vilket mysigt rum lilla Vida har! Och det är DU som gör oss glada, med din ödmjuka och fina blogg! ♥

  Svara
 • Oh så fint Vidas rum blivit :).
  Var kommer djuren ifrån som sitter ovanför sängen?
  Kram Sandra

  Svara
 • Från Teddy Kompaniet.
  Kram

  Svara
 • Vilket fint rum❤ Det är ju Du som är fin och värdefull och har en himla god ton 🙂
  Kram

  Svara
 • hej kommer maggan på din födelsedag? mvh ann

  Svara
 • Det är som bomull för själen att läsa din blogg. Här tjafsas det inte, här är det en mjuk och fin ton, avkopplande och trevligt!!!
  Säger TACK för att jag får följa dig och du öppnar ditt hem för oss läsare!!
  Hoppas du får en trevlig kväll och att Camilla blir överraskad och glad för presenterna!!
  Kram kram

  Svara
 • OMG vad fint rummet va!! Att du också har allt vitt gör det ännu bättre, så fint. Helt i min smak men dock har vi inte vita golv, ser nu hur fint det faktiskt är.

  Svara
 • Fint rum! Sveriges enda (såvitt jag vet) Sephora finns i Täby Centrum! Inte så långt från dig!

  Svara
 • Åh hannah du är ljuvligt vacker 🙂 och något annat som är vackert är den fina spjälsängen söta vida har! Är på jakt efter en sån modell ( väntar mitt första barn ) kan du inte snälla skriva vart du köpt den? Jag skulle bli så glad! Till slut så önskar jag dig och din fina familj all lycka i världen 🙂

  Svara
 • Kära Hannah, här blir man alltid glad av att titta in så tack för att just DU delar med dig av ditt liv och ditt hjärta till oss läsare, det sätter guldkant på vardagen att vara inne här och läsa 🙂
  Men vilka häftiga djurhuvud Vida har på väggen, vart har du fått tag på dem nånstans? 🙂
  Kram kram och ha det fint!

  Svara
 • Hejsan Hanna! Tack så mycket för din blogg,följer den slaviskt och får massor av tips och skratt varje dag. Nu är jag så nyfiken på vad du köpte och fyndade i New York? Jag åker själv dit snart och vill gärna få tips. Fortsätt göra det du gör, det glädjer många! Kram marie

  Svara
 • Väldigt mysigt och gulligt rum. Liksom i miniformat. Skönt att hon mår bättre lillskruttan. Så himla söt. Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/08/28/manniskolivets-okrankbarhet/

  Svara
 • Nästa besök i Malmö är det du o jag som tar en shopping dag på Emporia- finns Sephora där! När vi blir trött så är det 7 min hem till oss

  Svara
 • Har börjat följa din blogg och kan bara hålla med många andra här, du verkar vara en jätterar person!
  Så skönt att bloggen inte bara handlar om yta, bantning och dagens outfit som så många andra bloggar gör.
  Härlig stämning på den här bloggen 🙂

  Svara
 • Finaste Hannah.. DU är värdefull och en sådan underbar och inspirerande person. Jag blir alltid lika glad av att gå in på din blogg, för dina fina ord kan göra mina dåliga dagar så mycket bättre!
  Tack för att du är du!!!
  Puss & kram ❤❤

  Svara
 • En helt underbar blogg att följa. Så härligt att få följa dig i din vardag åh få se barnen växa upp. Har själv en nybliven 1 åring här hemma som är mycket lik din Vida. Sephora finns även inne i stan samt i Nacka. Så dem finns lite överallt just nu. Kram till dig

  Svara
 • Hej! Har följt din blogg ett tag nu & blir alltid så glad när jag går in & läser:) Var har ni köpt de översöta djurhuvuden Vida har i sitt rum? Är gravid med en liten mars-bebis & hade verkligen velat få tag på liknande till bebisrumnet:) Kra

  Svara
 • Hej finaste Hannah!
  Jag skrev ett långt inlägg igår men det försvann. Det jag ville säga var att jag alltid blir glad av att gå in och läsa på din blogg och du har betytt oerhört mycket för mig senaste året. Vill gärna berätta det för dig någon gång. Du verkar vara en oerhört varm och sympatisk person. Dessutom är du så fantastiskt vacker!
  Ville bara gå in och önska dig en fin dag. Hade jag varit i stockholm hade jag så gärna velat vinna och gå och lyssnat på dig i Netflix evenemanget.
  Kram Linda

  Svara
 • Hej,
  Sephora har öppnat i Täby Centrum 🙂

  Svara
 • Vilket supergulligt rum 🙂 och tack för tipset på snoddarna. HOppas du har en fin dag! Kram

  Svara
 • Hej Hanna
  Min dotter på 2 år älskar djur, vart har du köpt djurttavlorna nånstans?
  Super fina små gosedjur på väggen:)
  Hoppas du kan svara!!
  Super bra blogg, älskar att följa eran lilla familj:)

  Svara
 • Teddy Kompaniet 🙂

  Svara
 • Åh, så fint det blev i hennes egna rum. Vilken jättehärlig nalle som sitter på golvet, den är nog gosig att krama! Må så gott fina du!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Fint rum! Gillar så mkt den tavla med Vidas namn på! Vart har du köpt/beställt den?
  Kram
  Sandra

  Svara