Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | augusti 30, 2013

Födelsedagsfest

Hej min vän. Happy Friday 🙂
Hoppas att du mår bra. Förlåt för att jag inte hörde av mig igår. Hade häcken full hela dagen. Men å andra sidan så väntar nu flera inlägg från onsdagkvällens fördelsedagsfest, gårdagens me&i-event och mitt tejemingel för Netflix på RICA.
Så under dagen kommer du att få du se allt 🙂
Vi börjar med Camillas födelsedagsfest i onsdags. Klockan åtta möttes vi upp på Pontonen, Kungsholmen. Camilla hade bjudit in flera av sina vänner. Vi var nog 25 personer som bjöds på fantastisk mat, dryck och fest.
Andreas Lundstedt var DJ. Grym musik. Även Jenny ”Velvet” sjöng till ett litet liveband. Det var en sådan där kväll som man helst inte vill ska ta slut.
Men det är idag som Camilla fyller år på riktigt.
GRATTIS UNDERBARA CAMILLA ❤

Pia och Lotta.


Lisa, Terece och Tanja.


Super PR-kvinnan Christina Saliba och Andreas Lundstedt.Makeup-artisten Elin och jag.


Mia, Terece, jag och födelsedagsbarnet Camilla.Tobias och Jessica.


Tomaz och Sofia.


Sång…


… och tårta.Snäll! Japp!


Med tanke på att jag skulle upp tidigt dagen efter och stå inför 70 kvinnor och leda ett event för me&i så var jag vuxen nog att fara hem i tid 🙂
Snart kommer det fler bilder från dagarna som gått.
All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Födelsedagsfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härliga bilder, ser ut att ha vart kul och det är huvudsaken i livet. Att leva skoj. =)
  Hoppas du får en trevlig helg nu med familj och vänner!

  Svara
 • Hur hinner du allt? Får du inte ångest för att du är iväg på mycket? Jag menar nyss kommit hem från NY också. Snälla ta inte detta som kritik Hannah (och alla andra!). Bara kul att höra hur folk får ihop sitt pusslande? Själv får jag dåligt samvete om jag är iväg från familjen en kväll i veckan. Så löjligt egentligen. En helt annan sak, bor du nära Sthlm? Hur tar du dig hem till Sigtuna på kvällen/natten? Känns kruxit om du har långt ju.. går pendeltågen så sent? Ha det bra och tack för en fin blogg:)

  Svara
 • Jag har ju fördelen att jag jobbar mycket hemifrån. Är alltid hemma när pojkarna kommer från skolan och Liv behöver inte vara på förskolan så länge (Skulle hon bestämma så vill hon nog vara där hela tiden 🙂 )
  Sedan tycker jag inte att det är farligt att vara borta från sina barn lite då och då. Jag saknar så jag mår dåligt men de lider inte ett dugg. De är trygga och harmoniska barn och skriker inte och grinar om jag går ut från huset. De vet att jag kommer tillbaka 🙂
  Skönt också att ibland få sitta med sina vänner och prata och umgås utan att behöva springa upp och ner stup i kvarten.
  Alla gör vi vårt bästa för barnen, sin partner och sig själv och försöker få livspusslet att gå ihop.
  Kram

  Svara
 • Vilken kväll och vilken stor födelsedagsmiddag det blev med mycket människor, dj OCH live band, det var inte illa 🙂
  Grattis till din vän Camilla på hennes födelsedag idag!
  Ha det gott och jag ser fram emot inläggen från dina andra event du varit på 🙂
  Kramar

  Svara