Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | augusti 30, 2013

me&i

Hej igen. Nu har jag varit på Ö&B och handlat allt från papptallrikar och plastmuggar till chips och kaffe. Imorgon smäller det ju. Jag fyller 35 och ska ha en stor fest med Tusen och en natt-tema. 40 vänner kommer, jag bjuder på god libanesisk mat i mängder, musik och fest. Just nu håller tält på att resas och överallt ligger kuddar och persiska mattor som ska täcka golv och tyg som ska hängas i tak, lampor och palmer, lyktor samt vattenpipor. Tjohooo, vad kul det ska bli. Lite deppigt att det ska regna bara. Hela veckan har det visat att solen ska skina och det ska vara över 20 grader varmt men nu är det regn och kyla som väntar 🙁

Igår var jag konferencier på ett rekryterings-event för me&i. Hämtade min käraste Fnulan på Arlanda och så for vi dit tillsammasn. Hon skulle gå modevisningen där och hjälpte mig med mitt talmanus hela vägen in till stan. Hon hade högläsning och jag försökte memorera allt. Det funkade si så där 🙂 Men väl på scen så flöt det på.

Min vän Marita som jag jobbar tillsammans med på me&i var så klart på plats. Hon är chef över alla säljarna.


Modevisning.Annika Duckmark.
Nina och Fnulan.


Efter detta eventet for jag, Nina, Marita och Fnulan till Hotell RICA där jag på kvällen höll i ett mingel för Netflix.
Dagen gick i ett. Mycket att göra men bara roligt.
Fortsättning följer…
 


6 kommentarer6 kommentarer om “me&i”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!! Kommer din mamma och syster på festen imorgon oxå??!! Ha det så kul!! Kram

  Svara
 • Nej, tyvärr.
  Kram ❤

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vill berömma dig för en fantastisk blogg. Har aldrig läst din blogg förän idag men har idag läst 85 sidor utan att blivit ointresserad så det skall du vara stolt över haha 🙂

  Svara
 • Vad glad du gör mig 🙂 85 sidor! Wow 🙂
  Kram

  Svara
 • Skulle vilja ha ditt mod, styrka och energi! Som vi säger här i. Skåne… Du e så redig ;- Hoppas ni får en fantastisk fest imorgon! Så himla typiskt att det ska regna men det tänker du säkert inte på när gästerna kommer 🙂 Kram

  Svara
 • Du är så otroligt inspirerande! Blir peppad och glad varje gång jag kikar in på din blogg! Vart har du köpt din fina vita blus du har på bilderna över ? 🙂 kram

  Svara