Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | september 2, 2013

Höstens trender

Hej min vän. Då var det dags för ett nytt event. Den här gången i Malmö i min favorit klädbutik Spirit Stores.

Spirit Stores och FEMME välkomnar dig till Tjejkväll i Malmö. Förutom mat, mingel, dryck och musik från vår egen Samuel Gajicki kommer jag och en från Spirit presentera höstens trender och visa guldkorn ur Spirits gigantiska utbud.
Var: Spirit Mobilia i Malmö
Datum: 5 september kl.20:15 – 22:00.
FEMME och Spirit Stores tycker om både eventuella partners och barn men denna kvällen är bara för dig. Det finns begränsat antal platser och då även Spirits medlemmar fått denna inbjudan är det först till kvarn som gäller.
Du anmäler dig på [email protected]. Du kommer få ett mail som bekräftar din plats eller meddelar att det är fullt. Så skynda på att anmäla dig!
Varmt välkommen önskar Spirit Stores och FEMME och jag 🙂
Kram ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Höstens trender”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi syns där!
  Vi kommer hela Malmö gänget 🙂
  Puss o kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Är ledsen men kan inte låta bli att tycka att din syster Magdalena ”passar på” att lägga upp om ett nytt event JUST precis när du fyllt år o ska visa bilder. naturligtvis är det ingen tillfällighet. Så bilden av den ödmjuka, epatiska person folk inbillar tror att hon är, sjunker ganska snabbt. Att ingen kan märka det? Det är o förblir en gata. Ser du det fdin din positiva sida, betyder det att hon är rädd att du få fler läsare. Den kärlek som du visar mot din mamma, vänner, man o barn säger att du är storbloggarens ärliga o älskvärda person o DET kan ingen ta ifrån dig.
  Ps. Sorgligt att hon redan glömt bort att du o Peter var bland de som hade en överraskningsfest på hennes 35 års dag. Förlåt att jag inte kunde hålla detta för mig själv.
  Må så gott o var rädd om dig o din underbara familj. Kram

  Svara
 • Förlåt alla felstavningar, men framförallt ska det vara empatilösa person. För detta tycker jag är viktigt att det kommer fram.

  Svara
 • Onödig kommentar kan jag tycka.

  Svara
 • Vi seeees där! Anmälde mig imorse och tar med mig isabel 🙂
  Kram ❤

  Svara
 • Hej Hannah!!! Tack för dina otroligt vackra bilder, du är lätt den vackraste svenskan som finns 🙂
  Måste bara fråga dig var du fått tag i ditt hårsmycke och halsband som du hade på dig på ditt evenemang? Snälla snälla måste få svar för jag ska nämligen på ett liknande evenemang om 1 månad och det hade varit så passande 🙂

  Svara
 • Åh, vad snäll du är. Kan ju inte hålla med men jag suger åt mig som en svamp 🙂
  Hårsmycket köpte jag på BikBok. Skynda dit. De har massor av liknande matchande halsband och armband.
  Stor kram

  Svara
 • Tyvärr alldeles för kort framförhållning :/

  Svara
 • Åh, så trist. Den har legat uppe på FEMMEs startsida sedan förra veckan. Glöm inte kika in där för ibland läggs bara roliga tävlingar och annat upp där.
  Kram

  Svara
 • Vi ses däääär!! Längtar! Emelie valde att ta med mig hihi, glad över det!
  Ska bli kul att träffa dig igen!!! 😀
  Kraam! <3

  Svara
 • Vi ses däääär! Längtar! Emelie anmälde sig och valde att ta med mig, Glad över det! Ska bli kul att träffa dig igen hihi! 😀 kram <3

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag kommer på torsdag! Behöver man komma tidigt eller kommer man in om man fått bekräftelse?
  Sist skulle man vara tidig i Helsingborg!
  Med vänlig hälsning Sofia

  Svara
 • Hej..
  Era event ”tjejkvällar” verkar vara så trevliga!! Har ni några planer på att ha dem i Karlstad eller i närheten? Skulle åxå vilja vara med;0)
  Med vänlig hälsning, Fatima

  Svara
 • Hej! Hade varit roligt att komma men det är ju en bit att åka 🙂 kram på dig

  Svara
 • Det hade varit väldigt mysigt att gå på men det ligger lite långt bort tyvärr… Du planerar inget event i Jönköping?…:)
  Ps. Jag har skrivit en barnbok för barn som upplever eller har upplevt någon form av alkoholmissbruk i livet. Den riktar sig till barn i åldern 4-6 år och fungerar som ett verktyg för samtal. Jag tänkte att du kan få några stycken till det där kvinnohuset som du stöttar, om du tycker det är lämpligt? Vart ska jag skicka dem i så fall?

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har anmält mig, hoppas att jag får en plats! 🙂
  Kostar det något, och när ska jag i så fall betala?’
  Hoppas vi ses!
  Kram

  Svara
 • Såklart kommer jag vännen!! <3

  Svara
 • evachristina, det där var väl en onödig kommentar som säkert sårar Hannah också. Vad som än hänt mellan Hannah och Magdalena som gör att de är osams och inte umgås,vilket är deras sak, så älskar de säkert varann mycket och vill varandra väl.

  Svara