Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | september 2, 2013

Liten skrotunge

Hej min vän. Har precis kommit tillbaka hem från en långpromenad. Vida sov i vagnen och jag gick länge och långt. En skön och härlig dag. Solen har värmt men man har kännt hösten i luften. Höstens kyss, som min mamma alltid brukar säga 🙂
I samma sekund som Vida vaknar ska hon upp och springa. Inget nyvaket-mys alls. Hon kan gott dela med sig lite av sin energi till mig.
Nu smyger hon runt och rotar och rycker av mina fina blommor. Hon har sett när jag tar bort vissna blommor och blad och så gör hon likadant. Skrotunge 🙂

Bus i blicken.


Har så många vackra blombuketter överallt. Jag valde att låta min födelesdagsfest även vara en välgörenhetsfest. I inbjudan skrev jag nämligen att jag inte ville ha några presenter men om man ville så fick man istället skänka pengar till flickhemmet i Indien. Det ska bli spännande och se hur mycket som har satts in på 90-kontot. Vi far ju till Indien i november och tänkte då ge gåvan på plats.

Fick dock massor av blommor. Det doftar som en hel blomsterbutik. Några paket fick jag också. Vissa kunde inte låta bli 🙂


Igår kväll somnade både Vida och Liv i min och Peters säng. Det är mysigt en stund men innan vi kände att vi höll på att somna bar vi in dem i deras rum.


I fredags fick jag det här kortet.


Jag tackar! Nu ska det ringas.


Måst visa några söta bilder på Vida. Det händer så mycket nu. Hon kommunicerar mer och mer, hon är envis, har en sjukt stark vilja och är världens godaste lilla Vida.

Hon tar efter allt jag gör.


Viloläge på julkudde.


Jag lovade att visa tavlan som jag målade om ramen på. Den som jag hade som barn på mitt rum.
Nu är den Vidas.

Nu måste jag jaga Vida. Hon har lämnat mina blommor och far nu runt med min mobil i högsta hugg. Är rädd att hon kastar den i golvet. I andra handen har hon en penna så väggar och golv kan nog få sig några färgglada streck.
Var rädd om Dig.
All Kärlek ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Liten skrotunge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt med små barn njut.

  Svara
 • Denna söta lilla tjej♥ Skrattet och ögonen som bara lyser 🙂
  Tavlan är ju jättefin, kul att du sparat den.

  Svara
 • Men en sån söötnos !
  Härligt när de härmar,värre blir det när de kommer in i ; varför det, varför det, varför det……..
  kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com/njutbart/att-motionera-pga-glomska/

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ska ni åka hela familjen till Indien?

  Svara
 • Nej, det blir en kort resa på bara några dagar så barnen blir hemma. Bara flygresan dit tar över 20 timmar och tidsomställning på det. Blir bara jobbigt för dem. Plus att det är väldigt känslomässigt på både gott och ont när man är där.
  Men nästa resa som vi gör dit som är längre ska de följa med på 🙂
  Kram

  Svara
 • Låter som att ni har haft en skön måndag med långpromenad i góvädret 🙂
  Vad fint att önska sig ett bidrag till välgörenhet på önskelistan, du godhjärtade människa <3 Förstår dock att dina kära vänner även ville uppvakta dig med något fint, massor av härliga buketter ser du ut att ha fått 🙂
  Man får bra kondis av att ha småbarn med spring i benen verkar det som 😉
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram

  Svara
 • Så varmt och hjärtfullt att göra så istället för presenter! Varm och god hjärtat är du <3

  Svara
 • Precis en sådan tavla hade jag också som barn, och den har min lilla
  dotter på sin vägg! Jag tycker att den är jättefin, men jag har inte varit så pysslig som Du och målat om ramen 🙂
  Jag tycker väldigt mycket om din blogg! Du lyckas förmedla så mycket värme, kärlek och humor både till din familj och utåt till alla oss som följer bloggen. Att Du dessutom delar med dig även av sorg och vardagstråkiga händelser är ett stort plus,och ditt engagemang för utstötta och 3:e världen är beundransvärt! Kram <3

  Svara
 • Tack, vad glad du gör mig. Varm i hjärtat ❤
  Ja, tavlan är så fin. Kul att du har en likadan 🙂
  Stor kram

  Svara