Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:01 | september 4, 2013

Liten stekare

Vida tog sig en tur men bilen.
Hon förbereder sig för framtida Båstadveckan 🙂

20130904-170403.jpg


6 kommentarer6 kommentarer om “Liten stekare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken snygg bil!!

  Svara
 • Hej Hanna! Tack för att dubså frikostigt delar med dig av ditt liv. Jag undrar lite över en sak som självklart inte är ”min sak” egentligen… Men…
  Man ser aldrig att du och din syster skriver om varandra längre i era bloggar… Som ni gjorde för några år sedan. Ni fyllde båda år nyligen men ingen nämner eller grattar den andra. Det känns lite sorgligt på något sätt. Ni verkade ju så nära och tajta. Hoppas verkligen att ni hittar tillbaka till varandra snart. Ni är båda så sköna tjejer med stort hjärta och härlig självdistans som alltid bjuder på er själva. Nåt måste ha hänt. Så ledsen för er skull. Thinking of you! Kram

  Svara
 • Åh! Var har ni hittat den bilen någonstans? Måste ju ha en till min dotter!

  Svara
 • Svärmor köpte den på BMW i Malmö för sex år sedan.

  Svara
 • Värsta pinglan i den bilen. 🙂

  Svara
 • Hej, vad roligt det är att kunna följa ditt roliga liv! Får inspiration till mitt egna då! 🙂
  Jag ska”ta bort” en del kråksparkar runt ögonen, vill även fylla ut under ögonen, och mina läppar. Var går du någonstans? Jag vill gå till någon som jag då vet gör det snyggt.
  Sen undrar jag om jag minns fel om ifall du fick såna läskiga pälsängrar som jag har nu! ! Hur håller du dem borta? ? Svara gärna ni andra läsare också vad jag ska göra. Anticimex varit här förut, har fryst alla kläder osv men det räcker ju med att det ligger en liten jäkel någonstans o gömmer sig så har man ju de överallt igen!
  Ps Grattis på 35-dagen
  Kram ♥ Berit

  Svara