Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:39 | september 10, 2013

Utflykt

Hej min vän. Allt väl? Kom nyss hem från mamma. Tog en utflykt till Kungsängen. Var först förbi kyrkan med massor av barnkläder till second handbutiken sedan hem till mamma, Gunnar och Aston för att äta världens godaste kinamat.

20130910-173238.jpg
En trött jag och vackraste Mammi ❤

20130910-173321.jpg
Får aldrig nog av den här rätten. Kanske för att det tar Gunnar väldigt lång tid att tillaga så man får aldrig chansen att föräta sig 🙂

20130910-173804.jpg
Lilla Aston.

20130910-173832.jpg
Kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Utflykt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni är så fina, du och din mamma!
  Massor av kramar ❤

  Svara
 • Hej! Skulle jätte gärna vilja veta vart den där second hand butiken ligger?! Bor inte så långt från K-ängen men har inte hittat dit ännu. Hälsn Anna

  Svara
 • Åh ser ju ruskigt smarrigt ut!!! Kan man få be ödmjukast om receptet ? Eller är det en familjehemlighet?:)
  Ha en fin kväll!
  Fia

  Svara
 • Hej, jag undrar om du kanske skulle vilja sälja lite kläder som Vida inte använder längre. Om du har några kvar så att säga. 🙂 Bara en tanke. Jag köper gärna några plagg om det skulle vara aktuellt.. 🙂 Mvh Agnes

  Svara
 • Åh så gott det där ser ut och hur söt är inte Aston 🙂
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com
  *Svenskjävel*

  Svara
 • Hej, skulle också bli jätteglad om du ville lägga upp receptet här 🙂

  Svara
 • Måste bara fråga om du var och handlade på H&M i kista ikväll. Om det var det så vill jag bara säga wow så fin du är! Tänkte säga det men glömde det, så fort jag såg dig tänkte jag shit vilken vacker kvinna men de slog mig att det kan ha varit dig jag såg när du gått. Hoppas du var nöjd med ditt köp och mitt kundbemötande 🙂

  Svara
 • Åh, vad snäll du är och vad glad du precis gjorde mig!
  Du var go och trevlig och fick mig att vilja shoppa ännu mer 🙂
  Tack för ditt fina bemötande och servicekänsla. Vi kanske ses igen!
  Stor kram ❤

  Svara
 • Hej! Hur kommer det sig att du alltid plåtar dig sittande med vänstra ansiktshalvan vänt mot kameran. Tror att du aldrig lagt ut en bild på dig taget på hela ansiktet eller från andra sidan. Har du möjligtvis en ett stort hårigt födelsemärke på höger sidan hehehe/ kram

  Svara
 • Stämmer! Hårigt som tusan är det 🙂
  Oftast har man en fotomin och sida. I alla fall jag. Men du får scrolla ner några inlägg så kommer du nog kunna se mig framifrån.
  Retuscherar bara bort min stora håriga leverfläck på de bilderna 🙂

  Svara
 • Kinamat är aldrig fel. Eller att bli bjuden på middag över huvudtaget, slippa planera, laga och ta hand om disken, det är lyx det.
  Själv var jag över till mor min igår och stal ett äpple. Middag var redan intagen, även om hon erbjöd mig. 🙂
  Ha en fin dag Hannah

  Svara
 • Mysdag att få spendera kvalitetstid med sin mamma <3

  Svara
 • Hej fina du, ni är så fina du o mamsen:)
  Skulle också vilja ha receptet, älskar kinamat❤
  Kram kram

  Svara
 • Hej, så fin din fjärilströja är! Vart kommer den ifrån?
  Mvh H.

  Svara
 • Me&i 🙂

  Svara
 • Ser smaskigt ut, vad är det för rätt? kram towe.

  Svara