Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | september 11, 2013

Dimmigt

God morgon vackra vän. Sitter med kaffekoppen i högsta hugg och ska strax klä mig för att fara till förskolan med Liv.
Det är så dimmigt ute att man knappt ser. Lite mysigt och höstigt.
Igår tog jag en sväng till H&M och köpte lite kläder till Vida. Hela butiken var full av höstkläder. Alla blommiga sommarklänningar och svala plagg var ersatta av härligt stickat, snygga jackor och mörka färger. Kunde inte låta bli att gilla det 🙂

20130911-081846.jpg
Är lika dimmig i skallen som det är ute. Hoppas kaffet kickar igång mig.
Igår kväll när barnen somnat lade jag och Peter oss i soffan för att titta på film. Började med The Words. Den verkade jättebra men tyvärr somnade jag halvvägs in i filmen så jag får se klart den ikväll.

20130911-082108.jpg
Har du sett någon?
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Dimmigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här vräker regnet ner och jag älskar det!! Så himla härligt, synd bara för barnen som springer skoljoggen just nu…..
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

  Svara
 • Såg två filmer i helgen, The Woman in Black. Den var svart om jag säger som så. En väldigt mörk film, skulle vara thriller men nja… den var så där. Sen såg jag R.I.P.D och det var action/komedi, nånting i stil med Men in Black. Den var rolig.
  Här var dimma igår och kändes väldigt höstigt. Imorse däremot så var det +15 grader. Riktigt varmt. Men det är rätt grått ändå så man lurade sig och drog på lite för varma kläder när jag gick…
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Tack för tipset! Måste ses, Bradley Cooper e ju inte så tråkig o titta på…;-)

  Svara
 • Idag var det till och med riktigt mörkt och ruggigt här i Spanien när vi steg upp så visst går vi mot kallare tider även här.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

  Svara
 • Här regnar det också (västkusten). Vilken fin kaffekopp, var är den ifrån? 🙂

  Svara
 • GreenGate.
  Kram

  Svara
 • God morgon Hannah! Önskar dig en riktigt bra dag!

  Svara
 • Du är så vacker!
  Undrar bara om du vet några bra kurer mot halsont? 🙂
  Sitter förresten och läser förra veckans hänt extra och hittar några frågor om dig i tidningen, t.ex vad du samlar på.. Och när jag läste ditt svar så höll jag på att sätta mitt te i halsen så mycket jag skrattade 😉
  Kram och ha en underbar dag ❤

  Svara
 • Åh Lawless har jag sett! Gillade den skarpt. Mycket känslor som bubblade upp när jag såg den. Sen är ju Tom Hardy en stor favorit 😉

  Svara
 • Åh. Kan du inte visa lite bilder på barnkläderna? Sånt är ju så roligt! 🙂

  Svara
 • Du behöver inte se klart The Words. Den är tyvär jättedålig 🙁 Kramar

  Svara
 • Lawless har jag sett. Ok film. Vi hyrde den senaste (?) av Tarrantino samtidigt som handlade om en prisjägare som befriade en svart slav 1858. Heeelt skruvad film men som var bra på något sätt. Django heter den tror jag. Den var väldigt blodig stundtals men det är så överdrivet och overkligt så det ingick på något vis. Skrattade hejdlöst åt vissa scener. Faktiskt ngt jag rekommenderar. Och en Oväntad vänskap kan man ju se hur många ggr som helst. Underbar film. /Anette

  Svara