Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | september 11, 2013

Parklek

Hej min vän. Hoppas att du haft en fin dag. Här hemma är det fullt ös. Vida far runt, Liv har två kompisar på besök, Mio kollar film, jag lagar mat och William ska precis sticka iväg på fotbollsmatch.
Har lovat att fara ner och titta och heja på honom så jag får kasta i mig middagen.
Kom ganska nyligen hem från lekparken. Många föräldrar möts upp där med sina barn efter förskolan. Där fortsätter leken och vi vuxna kan sitta och prata och fika.

Liv ska bjuda sina kompisar på kex.


Vida hittade kastanjer.


Idag var jag hemma hos min vän Nette. Det är hon och jag som ska ha tjejdag imorgon, så vi var tvungna att planera vår dag och kolla kläder 🙂 Vi tar pendeln in till stan vid lunch, äter något gott, kikar i affärer och sedan är det dags för lanseringsmingel med GlossyBox och på kvällen byter vi till guldstassen och går på Chic-galan.
Ska bli riktigt kul!

Fick en god kycklingsallad med Nettes hemmagjorda ceasardressing. Mmmm.


Nette har gjort dessa söta prydnadsstövlar av betong. Det lät lätt som en plätt så jag ska nog prova på det. Så söta att ha ute på bron.


Glada Vida ❤


Nu börjar laxen bli klar i ugnen. Dags för middag.
All Kärlek ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Parklek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker Vida är så väldigt lik Dig Hanna… undrar om någon mer tyckt det?

  Svara
 • Ja, till min glädje är det flera som sagt det 🙂

  Svara
 • Det låter som du ska ha en helt underbart härlig dag imorgon.
  Här strålar solen och på fredag kommer äntligen min man ner till oss igen.
  kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com/spanien-2/oj-vad-det-kacklas/

  Svara
 • Så kul att ni träffas i parken och barnen får leka utanför förskolan och föräldrarna har möjlighet att lära känna varandra 🙂
  Den där ceasarsalladen såg riktigt smaskig ut och jag förstår att ni båda ser fram emot den guldiga morgondagen 🙂
  Önskar dig en fin kväll och heja William på matchen!!
  Kram kram

  Svara
 • Men du vad fina stövlar? Har hon fyllt dom bara eller? Jag skulle vilja ha såna på min farstukvist!!

  Svara
 • Jo. Men först olja på insidan så betongen lossnar när den torkat. Så klipper man bara av stöveln. Hitta några gamla som ändå inte kan användas och föreviga dem till farstukvisten 🙂

  Svara
 • Har aldrig kommit mig för att kommentera din blogg, men jag måste bara göra ett inlägg nu och säga att jag tokgillar din blogg!! Så roligt att läsa och se din fina bilder 🙂 Ha en kanondag imorgon. Stor Kram!

  Svara
 • Stort Tack ❤

  Svara
 • Hej Hannah! Verkligen supersöta stövlar i betong! O med tanke på stövlar.. Eller snarare boots så tänkte jag bara höra med dig om du haft några tankar på att sälja vidare dina spetsiga boots från anine bing? Har strl 39. Men vet tyvärr inte vad du har för storlek så det var bara en vild chansning. Älskar din blogg även om jag inte är så flitig på att kommentera. Kram från Skåne

  Svara
 • Du hade gärna fått köpa dem men de är tyvärr i storlek 37.
  Kram

  Svara
 • Åh vad synd! Tack för ditt svar iaf Hannah! 🙂

  Svara
 • Stövlarna var verkligen söta. Kanske man skulle göra ett par och ställa ute på bron till vårt bostadshus. Ser välkomnande ut.
  Fullt upp om dagarna och kvällarna. Härligt!

  Svara
 • Låter som en helt underbar tjejdag!

  Svara