Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:57 | september 15, 2013

Läggdags

Nybadade och väldoftande i gosig pyjamas är Liv och Vida redo för sagostund i sängen.

20130915-195706.jpg
Kram ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Läggdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka små nybadade gullungar du har! 🙂 Och vilket snyggt badkar!
  På tal om bad.. kan inte du visa vad du använder för hårvård, ditt hår är allt så fint och glansigt, jag behöver tips till mitt snustorra barr! 😉
  Din blogg är toppen!
  Kramar

  Svara
 • Mys 🙂

  Svara
 • Va gulliga dem är, följer din blogg och vi min lilla son är lika gammal som vida. Hon verkar vara så lugn o fin liten tjej hur gör du min son är precis överallt och kan aldrig vara still några tips? Det är mitt första barn. Tack för en fantastisk blogg

  Svara
 • Hej. Vida är världens finaste men hon är allt annat än lugn. Mer vild än tam. Hon klättrar upp på bord och stolar, drar ner allt hon kommer åt och är överallt. Är helt slut efter att springa efter henne. Så jag är nog den sista som kan komma med tips hur man får en lugn 1-åring
  Kram

  Svara