Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:06 | september 16, 2013

Suddigt

Hej min vän. Hoppas att du har haft en bra helg. Vilken måndag vi fått. Regnet öser ner men jag kan inte låta bli att tycka det är lite härligt. På med gummistövlar och regnjacka bara. Har köpt nya regnkläder till Vida så nu är det dags för gallonis-premiär. Ser framför mig hur söt hon kommer vara i sina lite förstora regnkläder och regnmössa plaskandes i vattenpölarna med sina rosa gummistövlar 🙂
Nu när hösten är här är det även dags att ta fram tjocka härliga koftor och raggsockor. I loooove raggisar. Ser också framemot är att få använda min sjukt fina poncho från Bohm & Bee. Min vän Camilla har agenturen i Sverige för dessa unika och vackra ponchos. Varje knapp är handplockad på olika vintage-butiker runt om i världen. De är handgjorda och märket kommer från London.

Den här är utan foder men nu har jag även beställt en med foder som värmer mer när det blir riktigt höstkallt.


På hennes hemsida ByMila hittar du dem.
Det var hemma hos Camilla som vi var på Afternoon Tea igår. Vi bor grannar 🙂
Bjöds på nybakad scones, äppelkaka med vaniljvisp och massor av annat gott. Kunde inte sluta äta.

Emilia och Liv.


Vet inte vad som hände men alla bilderna från vårt Afternoon Tea blev suddiga. Kanske var jag darrig på handen för att jag var rädd att missa något av allt gott som var framdukat.

Vida chillade i skinnfåtöljen.


Vaknade med fruktansvärd värk i ryggen. Kan knappt röra mig. Fick en akuttid hos naprapaten så nu ska jag fara dit och knäcka allt på plats. Mina höfter och min rygg tar kål på mig. Nästa vecka ska jag börja träna så jag får styrka i min rygg. Kanske inte konstigt att jag har ont efter fyra graviditeter och konstant gå och bära ett barn på höften. Jag ser ut som ett S.
Ikväll ska jag dock på kör, så jag har något kul att se fram emot.
Putte Nelssons kör inne stan. Varje måndag repar vi för att sedan ha konsert i november med Eric Gadd som gäst.
Så Kul!
Önskar dig en fin dag i regnet.
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤
 
 
 


16 kommentarer16 kommentarer om “Suddigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina ponchos! kan du inte ordna en rabattkod? 🙂

  Svara
 • Så vacker du är Hannah!
  Och riktigt fin poncho. Man kanske ska ta sig ett titt på dom 🙂
  Ha en fortsatt trevlig och regnig dag.
  Kramar ❤

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en bra blogg. För ett tag sedan hade du på dig en grå stickad kofta som jag gillade. Har för mig att du hade köpt den på HM men nu hittar jag inte det inlägget. Hade tänkt att köpa en sådan jag med!
  Ha en bra dag! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en bra blogg!
  Hur länge har du haft extensions i ditt hår? Tar du ut dom helt någon gång och låter ditt egna hår vila? Ska själv sätta i, vet från tidigare erfarenhet att det är ”beroende framkallande” =)
  Kram

  Svara
 • Har ni väntat med dagis för Vida.? Du har inte börjat jobba än vad det framgår iaf…

  Svara
 • hej fina
  måste bara påpeka att äkta afternon tea e middag i england 😉
  du säger inte dinner där som i usa .. lite skumt de där ..
  ja trodde som dig att afternoon tea va mackor fikabröd mm men hade fel.
  min man som en engelsk lärde mig detta haha

  Svara
 • Hej fina Hannah!Gud vad snygg du är, det är bara inte klokt! Lycka till hos naprapaten o en fortsatt trevlig dag önskar jag dig! Kram

  Svara
 • Riktigt dyra ponchos tycker jag även om de är fina!

  Svara
 • Älskar också raggsockor och varma stora polotröjor. Så lite mysigt är det nu när man får ta fram det.
  Hösten kom hit först idag. Vi har haft det fint hela helgen i Östhammar, men idag kom mörkret, blåsten och så regn på det.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Jätte snygg poncho!

  Svara
 • Vilken fin poncho! Måste fråga vart den smarta grinden till trappen kommer ifrån?

  Svara
 • Jag kan rekommendera att gå till en osteopat istället när det gäller ryggont!!!
  Hoppas vi ses snart här nere i skåne!!
  Kramar på dig

  Svara
 • Ponchon är ju helt fantastisk!! Men jag håller inte riktigt med om att höstrusket är mysigt 😉
  Kram Nina

  Svara
 • Hej Hannah
  jag råkade ut för något med min rygg i lördags då jag o killen gick upp vet inte va det va precis som du beskriver kunde inte röra mig lilla minsta rörelse gjorde fruktansvärt ont, idag är jag stel men det gör inte ont längre

  Svara
 • Hej
  Snygga jeans. Får man fråga vart du köpt dom?

  Svara
 • Gina Tricot

  Svara