Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:44 | september 16, 2013

Team Putte

God kväll min vän. Kom nyligen hem från min nya hobby, Team Puttes kör.
Kände mig lite nervös. Gick dit helt ensam och jag kände mig ensam trots att det var över 500 andra kvinnor och män i kören. Får nog ge det ett par gånger så jag kommer in i det. Putte var i alla fall grym på att leda oss alla. Blir alltid lika imponerad av människor som honom.

Vi är många.


Jag sjunger med sopraaaanerna 🙂
Tidigare idag kom mamma på besök. Jag har verkligen en underbar mamma. Älskar henne så mycket att jag tror jag blir galen 🙂

Mamma och Vidis. Vida har fått lite av vårt sameblod. Hon liknar mig och mamma mer än Liv. Liv är pappa upp i dagen.Så som mamma håller handen på Livs panna så höll hon alltid på mig också som barn. Det är så tryggt. Jag gör precis likadan på barnen och även på Peter. Det ligger i mig sedan jag var barn. Skydda och älska.Har fruktansvärt ont i ryggen så jag hoppas att jag kommer kunna sova. Naprapaten sa att min rygg inte såg bra ut. Fick laserbehandling mot smärtan och så  ”knäckte” hon till mig så gott det gick. Ska göra övningar och träna ryggen men hjälper inte det så måste jag göra en magnetröntgen och förhoppningsvis hitta felet. Magnetröntgen är min mardröm. Fick göra det efter min förlossning och var så rädd. Blundade och bad hela tiden. Att ligga i ett litet trångt rör när man har en släng av klaustrofobi är ingen hit. Huvva.
Ska ta en voltaren och föröska somna till en film nu.
Godnattkram ❤
 


16 kommentarer16 kommentarer om “Team Putte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vida är ju en kopia av Peter, du visade ju ett foto av Peter som barn, kopior.

  Svara
 • Jo, visst är hon det. Men hon är lite lik mig också vilket Liv inte är.

  Svara
 • Härligt med en bra och fin kontakt med sina föräldrar.
  Kul att sjunga i kör. Har några vänner som gör det och de verkligen älskar det, men jag själv skulle nog aldrig ta mig till nån kör. Man måste ju faktiskt kunna sjunga, i alla fall lite och jag nöjer mig att sjunga i bilen, när jag kör ensam och ingen hör. Då låter det skitbra, med betoning på skit.
  Ha en fin torsdag och hoppas att ryggvärken släpper.

  Svara
 • Goa du hoppas ryggen blir bättre! Vet hur det e när
  Man inte kan röra sig utan att det gör ont.. När jag var gravid med första sonen sa min kiropraktorn att jag är kroniskt instabil, en av anledningarna varför det inte blir barn nummer tre här hemma. Foglossningen började sist i vecka 12…
  Önskar dig en bra dag

  Svara
 • Jag tänkte säga nåt eftersom jag är trogen bloggläsare, också ”ensam” i kören och sopran men så började vi sjunga och då glömmer man allt. Jag tycker det är jätteroligt tankar energi varje gång jag är där. Brukar öva på lunchen vid min dator (sjunger utan röst *ler*).

  Svara
 • Hej Hannah och tack för en underbar blogg.
  När avslutas tävlingen om Disney-biljetterna ?
  Hälsningar Trelleborg

  Svara
 • Håller med om att Vida är lik dig och din mamma, medan Liv är en kopia av sin pappa och farmor. Kul att barn till samma föräldrar kan se så olika ut, ni har fått varsin 😉 Oavsett så är alla dina barn jättesöta och så verkar de så himla gulliga och kärleksfulla med varandra. Det är lite ovanligt men framförallt härligt att se! Ni ska verkligen vara stolta över era fina barn 🙂 Ha en fin dag!

  Svara
 • Men vad roligt att du gör någonting av ditt sångintresse och är med i en kör. Det kan ju ta ett par gånger innan man känner sig trygg och kommer in i det, men roligt att du vågar och tar steget att använda dig av sången 🙂
  Mys med mamma/mormor på besök <3
  Hoppas du blir bättre i ryggen och att övningarna hjälper! Min erfarenhet brukar vara att man får nöta på ett tag och sedan även fortsätta för att slippa få tillbaka värken. Krya på dig!
  Kram kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Va roligt att du har börjat sjunga i kör för du är ju så himla duktig. Själv älskar jag att sjunga men är totalt oduglig. Sjunger glatt för Nova och hon fattar ju inte än hur dåligt det är =)
  Du en fråga, hur lång garanti har man på JOOLZvagnen? Den vi köpte utav er har gått sönder =( Det är själva sittdelen som är trasig. När jag ska sätta fast den i chassit så låser den sig inte på ena sidan. Alltså den knappen som man trycker in när man ska ta bort sittdelen. Om du förstår vad jag menar =)
  kram på dig och hoppas ni får en fin dag <3

  Svara
 • Maila Peter så fixar vi direkt!
  Stor kram ❤
  /Hannah

  Svara
 • Så mysigt när nån håller handen på pannan sådär. Det tycker jag med. 🙂
  Speciellt skönt när man hänger över badkarskanten och kräks, för det ger så bra stöd samtidigt som det känns lite tröstande.

  Svara
 • Jag var också rädd för den magnetröntgen jag gjorde sist. Trots att jag gjort det förut. Men de tipsade om att ta med en bra skiva. Så det gjorde jag. Blev min favvo John Mayer 🙂 . Allt blev mycket lättare då. Då hade jag han i hörlurarna och slapp durret från ”maskineriet” och kunde slappna av helt. Glöm inte du heller att ta med ngn favvomusik!!! Ifall du måste göra magnetröntgen alltså. Så, inget att oroa sig för. Personal är ju så gulliga o förstående också!
  Kram!

  Svara
 • Cool känsla antar jag att stå och sjunga så många på samma gång!? Härliga bilder med!

  Svara
 • Eller så gör du magnetkamera undersökning på Aleris Ftg Sabbatsberg,som har en öppen magnetkamera!
  Lite bredare variant än en tunnel mr:))

  Svara
 • Tycker att lilla Vida är en kopia av farmor!

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag har gjort många MR i min dag, och jag har cellskräck. När man kommer dit så ber man om att få en ögonbindel över ögonen, det tar bort all känsla av cellskräck, jag lovar 🙂
  Kramkram // Ickan

  Svara