Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:16 | september 17, 2013

Alfons

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har nyss kommit hem från stan. Har haft ett givande möte men även varit på bio 🙂
Liv fick vara med mig idag. Hon sov så dåligt inatt. En riktigt mysig dag fick vi tillsammans. Hon satt lugnt och spelade på min mobil under möte. Mötet tog inte lika lång tid som jag trott så vi hann se Alfons Åberg på bio innan vi for hem.

20130917-141846.jpg

20130917-141944.jpg
Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Alfons”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh här hemma älskar vi Timbuktus Alfonslåt. Den är så söt och ger faktiskt mig som vuxen en lite tankeställare och påminnelse om hur det är att vara liten. Spelas u barnens spotifylistor för fullt här hemma.

  Svara
 • Så mysigt med en dag tillsammans, sådana dagar behöver man ibland.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com/uncategorized/detta-ar-vad-jag-gjorde-igar/

  Svara
 • Du är ju så galet vacker kvinna! Vilken otroligt fin utstrålning du har. Vart kommer läppglansen ifrån förresten?
  Hoppas er dag fortsätter att vara bra och att hon sover bättre idag, lilltjejen.
  Kram

  Svara
 • Du är snäll du ❤ Tack 🙂
  Läppglanset är från Clarins, Instant light, i den nya rosa färgen.
  Kram

  Svara
 • Eh.. alltså.. nu vill jag inte vara sån och jag brukar verkligen inte analysera folks bilder, men just bilsäkerhet är något jag alltid reagerar på.
  Så: Är inte den där bilstolen lite för liten för Liv? Hennes huvud sticker upp över kanten och bältet sitter inte ens i närheten av över axeln/nyckelbenet, där det ska sitta. Och det är dessutom tvinnat. Vid frontalkrock skulle hon flyga ur stolen som en projektil.
  Jag vet ju att du är en bra mamma som sätter dina barn framför allt, därför blir jag så förvånad när jag ser den här bilden..?
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Älskar de läppglansen från Clarins och blev så nyfiken när du skriver att det är ”den nya färgen”! Kan inte hitta den någonstans, vet du vad den heter? Ha en fin dag!
  Kram Karin

  Svara