Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:37 | september 19, 2013

Mat i farten

God morgon. Ville bara kika in och önska dig en fin dag. Ska strax fara till tandläkaren och kolla gaddarna. Det var ett bra tag sedan jag var där sist. Hade hellre lagt pengarna på ett par nya jeans. Men lika bra att tänka långsiktigt. Hellre byxlös än tandlös 🙂

Vida passar på att äta flingor i farten.Hörs när jag kommer hem igen.
All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Mat i farten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla kul att Vida är så lik dig! 🙂

  Svara
 • Lilla godingen!!
  Kramar❤

  Svara
 • Lycka till hos ”tandis” verkligen inte kul att lägga pengarna på det r sååå dyrt. usch
  så söt hon är lilla pärlan blivit så stor tjej tänker på det alltid 😀 kram

  Svara
 • Jamen, så klokt! :))))) Kram från fröken Tand

  Svara
 • Jag har frisktandvård och betalar en pyttesumma i månaden och behöver inte betala när jag går till tandläkaren. Det gör att jag går dit en gång om året och sist när jag lagade kan jag bara gå där ifrån utan att betala. Känns nästan som att gå dit gratis. 😉

  Svara
 • Hej Hannah. Jag undrar om du har någon mail som jag kan nå dig på, jag har några frågor som jag hoppas du kan hjälpa mig med./ kram.

  Svara
 • Hej vacker! Du borde läsa Kristian Gidlunds bok. En lika fantastisk vacker och gripande som han själv. Du med stort hjärta….den borde alla läsa. Borde vara obligatoriskt: att inte slösa bort livet, uppskatta och älska. Kram fina du

  Svara