Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | september 25, 2013

Ny leverans

God onsdag min vän. Hoppas att du har en fin vecka.
Som jag skrev igår så har jag kickstartat hösten och det är mycket kul att se fram emot.
Sedan 2010 har mitt företag WIOLIV AB haft agenturen för det holländska barnvagnsmärket JOOLZ. I Holland och många andra länder i Europa är JOOLZ en av de vanligaste vagnarna du ser på gatorna. I Sverige är den realivt ny och jag och Peter har jobbat på att den ska få den synlighet den är värd här i Sverige. Det har tagit några år men nu verkar det släppa och allt slit har lönat sig.
Fick en ny leverans idag med två av de nya modellerna och färgerna. Skinnhandtagen är i quiltat skinn vilket ger en snygg och exklusiv look.
Nästa år släpps syskon- och tvillingvagnen. Terränghjulen, som vi saknat, kom i somras och även en modell med större varukorg är nästa års nyhet.

En av vagnarna här i kartongerna ska jag leverera till Filip och Jennie Hammar. God stil och smak de har 🙂
Här är bilder på två nya vagnar. Den ljusa jeansgrå med brunt skinn ska Vida få.
I höst ska JOOLZ in i fler butiker. Det blir turer genom Sverige och många besök hos återförsäljare.
Har du tips på någon bra barnbutik i din stad?
Kram ❤


39 kommentarer39 kommentarer om “Ny leverans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kom kom kom!!! Här i Torsby, norra Värmland, har vi ” rådströms leksaker” där har de beställning på vagnar och lite vagnar i butiken 🙂 en gullig affär. Kolla me dem! Men då måste vi ses !!;) kram!

  Svara
 • Hej
  Kommer ni vara på Underbara barnmössan nästa helg?

  Svara
 • Inte i år tyvärr. Kommer bara vara där i andra avseenden.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Tyvärr har vi ingen barnbutik i Östhammar. Enbart barnkläder. Vi måste ta oss till Uppsala eller Gävle för närmaste barnbutik, och det är 6-7 mil ungefär.

  Svara
 • Babyproffsen i Lidköping:)

  Svara
 • Verkligen superfina!! Kan du inte ha en tävlig och lotta ut en som någon av oss gravida kan få chansen att vinna? 🙂
  Kram

  Svara
 • Kontakta gärna Babyproffsen i Norrköping. Jag har frågat dom om Joolz och de håller på att titta på vilka nya varumärken de ska ta in. Riktigt bra butik med supertrevlig personal. Önskar verkligen att vagnen med större varukorg fanns att köpa nu på en gång, varför måste det dröja så länge innan den finns till försäljning? 🙂

  Svara
 • Babyringen i Malmö är Malmös bästa barnbutik.

  Svara
 • Barnenshus i Södertälje!
  Kram

  Svara
 • Babyringen i Malmö! Underbar personal och strålande utbud! Ni skulle passa in där!

  Svara
 • Lekia på Familia i Hyllinge eller babyland utanför Väla köpcentrum. 🙂
  Skulle varit roligt om man fick se några JOOLZ vagnar där! 🙂
  Kramar ❤

  Svara
 • Såg att någon redan kommenterat om jönköping.
  Men här behövs det verkligen!

  Svara
 • Babyproffsen i Linköping. Jag tror att större delen av de som köper barnvagn i Linköping handlar av dem 🙂

  Svara
 • Jag bor i Linköping och skulle aldrig köpa min vagn på Babyproffsen här. Åker mycket hellre till Babyproffsen i Norrköping! Så mycket bättre butik, personal och service.

  Svara
 • Babyproffsen i Kalmar, har endast de allra vanligaste märkena. JOOLZ skulle verkligen utöka sortimentet. Dessutom finns det en marknad i Kalmar då den närmaste storstaden är Växjö (9mil) och många väljer Kalmar då istället.

  Svara
 • Barnens Hus i Luleå.

  Svara
 • Kom till Uppsala! skulle gärna känna på en sån vagn? Finns det syskonvagnar?
  Babyproffsen i Uppsala men ännu hellre Leklust ute i Gränby Centrum! Där har dom bra service och kunnig personal!

  Svara
 • Babyproffsen i kristianstad. Förresten vad kostar en sittvagn från joolz?

  Svara
 • Hej fina!
  Härligt att det går så bra med Joolzvagnarna, de är verkligen fina. Tyvärr blir det inga fler bäbisar för min del, mitt val 1993 när vi fick vår fina Julia var en vit korgvagn..haha, såå tung,klumpig,lång så den gick knappt in i volvo kombin, vilket köp, men stolt var man då..prinsessvagn..önskar er all lycka till. Hoppas ni får vagnarna till Jönköping med, Violen o någon Briobutik finns här.
  kramar

  Svara
 • Hej Hanna!! Vi har en väldigt populär barnbutik i Malmö, Babyringen heter den. Jättebra butik med underbar och kunnig personal.
  Jag rekommenderar starkt att ni kontaktar dom! Tack för en jättefin blogg, är inne här dagligen och läser 😉 Kram

  Svara
 • Från det enat till det andra… Förlåt! Men vad för slags Sonya använde du dig av till kycklingrätten du la ut här för ett tag sedan? Sådan där som bara ger brun färg eller vanlig soya?
  Skall testa rätten idag:-)

  Svara
 • Kinesisk soja.

  Svara
 • Hej, jobbar som privat dagbarnvårdare och undrar om syskonvagnen kan vara något för mig och mina kollegor? Vad kostar en sådan? Är den enkel att hantera? Tung? Är det bra utrymme undertill? Vi är ute mycket och tar gärna m lunch och dricka. Lite extrakläder behöver man ju oxå ha med. Maila gärna mig, om ni tex har ett bra erbjudande på en syskonvagnen:) vänliga hälsningar Caroline

  Svara
 • Hej Hannah! Jag tycker att Väsk och barnvagnsaffären i Åstorp har en fantastiskt fin butik och bra service. Åstorp är en väldigt liten ”by” men tack vare bra service har deras fina butik kunnat stå emot de stora kedjorna. Jag tycker att ni ska ta kontakt med dem! 🙂

  Svara
 • Hannah! Kolla med butikerna i Strömstad och Nordby/Svinesund!
  Strömstad är en liten stad, men det är sååå mycket norrmän som handlar här. Ni lär inte bli besviken! 🙂
  Lycka till! 🙂

  Svara
 • Beginners i Trollhättan. Duktig personal, bästa barnbutiken i området. Alla åker dit för att köpa vagn. Verkligen duktiga, killen som driver butiken brinner verkligen för det han gör.

  Svara
 • Hej!
  Babyproffsen i Norköping är bra o har det mesta.
  Stor kram Therese <3

  Svara
 • Hej 😀
  En butik som ni verkligen borde satsa på är Lilla Violen i Jönköping. En liten mysig butik med toppenprodukter det är bara Joolz som saknas! :/ Säljarna är hur grymma som helst, jag har hört att det kommer kunder från långväga för att få just av en av personalens grymma servis på barnvagnar. Hon är verkligen expert! Tror att hon också hette Caroline (precis som jag)…. Där borde ni verkligen satsa stort!
  Lycka till! Kram Caroline

  Svara
 • Hej! Jag har faktiskt en hel del tips. Visst vet du att det snart är nordens största inköpsmässa för barn- och babyprodukter? http://www.barnochbaby.se Det är en fackmässa och alla besökare är återförsäljare från främst Sverige men även resten av Norden. Jag skickar dig ett mail med mer information. Ha en bra dag!//Frida
  Mitt företag ska lansera en ny produktserie ”the Shrunks”. The Shrunks gör barns sov- och vilotid rofylld, var de än är. I sortimentet finns resesängar (inomhus och utomhus), mattor för vilo-­ och lekstunden samt accessoarer. Produkterna har hög kvalitet, är säkerhetstestade, lätta att förvara, ta fram/ta bort och att hålla rena. Läs mer på http://www.theshrunks.se.

  Svara
 • Hej! Prova på Babyhuset i Varberg!

  Svara
 • Hej,
  vi har precis köpt en Joolz Tokyo edition, det är hur fin som helst och massa fina tillbehör följde med! Det enda jag är lite bekymrad över är att sufletten på liggvagnen är fäst med små kardborrband på två ställen. Tänker att det kanske blåser rakt igenom när de iskalla vindarna viner..
  Tycker jag ser fler och fler Joolz här i Stockholm och de jag har frågat om vagnen har svarat att dom är supernöjda! Längtar efter att få köra runt på stan med den där. Hoppas att det blir snart. V38 nu..

  Svara
 • Babyproffsen/ Lekia på Trädgårdsgatan i Skellefteå

  Svara
 • Så snygga!! Antingen Barnens hus eller Babyproffsen i Örnsköldsvik 😉

  Svara
 • Baby vintage på Råå! (Precis utanför Helsingborg)

  Svara
 • Hej! Köpte min Joolz vagn förra hösten utav BabyProffsen i Karlstad och är verkligen supernöjd med vagnen!. Dock är jag tyvärr riktigt missnöjd med servicen ifrån eran sida:( Har vänt mig till butiken i ett flertal ärenden, bl.a. för att komplettera med tillbehör till vagnen. Då vissa grejer ej funnits har butiken vänt sig till joolz säljaren via mail ett flertal ggr för att få beställa utan att få ngn respons ( har själv fått läsa mailen) . När jag nu skulle köpa ny åkpåse så kom vi fram till att det inte ens skulle vara någon idé att beställa den ifrån er ( fanns ej den färg jag ville ha i butiken) utan köpte en åkpåse ifrån annat märke istället. Synd!. Så hoppas verkligen att servicen ifrån Er sida kommer att bli bättre, för som sagt, vagnen är det inget fel på.. Med vänlig hälsning, Linda

  Svara
 • Hej,
  Det var tråkigt att höra. Våra återförsäljare kan beställa direkt via JOOLZ och behöver inte ha oss som mellanhand och de inte vill. Då får vi prata med Karlstad och reda ut det.
  Mvh
  /Peter

  Svara
 • Bor i Belgien (bredvid Holland) men har aldrig sett hen Joolz på gatan här… Det kommer kanske.

  Svara
 • Hej! Idag när jag besökte storken här i Göteborg så föll jag pladask för joolz day! Googlade lite när jag kom hem
  Och hittade den nya färgen studio gris. Blev helt kär! Måste ha den! Nu till en sak jag undrar när jag läst dina senaste inlägg om joolz. Jag behöver faktiskt en större varukorg och ser att modellen 2014 kommer ha det! Nu kan det inte bli fel! Nu undrar jag bara om ni vet om studio gris kommer komma med storvarukorg? (Har en liten hund som gärna vill ha en korg att ligga i under förlånga promenader.) Och vet ni när den kommer 2014? Jag ska ha bebisen i mitten på mars 2014 nämligen. Tror ni den släppts innan de? Hoppas hoppas hoppas!

  Svara
 • Å dom här senaste såg ju så fina ut!!:) får ta och skaffa ett tredje barn så jag kan köpa en ny vagn. Tips på barnbutik är mybaby i Torslanda samt att Nyköping verkligen behöver bra vagnar då utbudet varit riktigt dåligt!:)

  Svara