Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | oktober 1, 2013

Mot huvudstaden

God morgon vacker. Hoppas att din vecka har börjat bra. Idag ser det ut att bli en riktigt vacker dag. Inga grå regnmoln så långt ögat kan nå. Inte här i Sigtuna i alla fall.
Barnen har ätit frukost framför TV:n.

Själv sitter jag och mitt morgonkaffe och ska strax fara in till stan. Har möte med ett produktionsbolag om ett höstprojekt. En mycket bra TV-produktion. Ett program som nog kommer öppna upp ögonen för många. Särskilt fega små nättroll.
Det är mycket annat som händer också. Femme.se växer och det planeras olika event för fullt. Jag och Peter startade Bloggafmiljen.se 2009. Då var det mer en bloggsida men förra året bytte vi namn till Femme.se för att kunna utvecklas och bredda. Bli mer en portal för kvinnor och inte bara en bloggsajt. Har massor av planer som snart kommer sättas i verket.
Kanske inte så många som vet det men vi är topp fem bland de största i vår genre i Sverige. Det är över 400 tusen besök i veckan här på Femme.se. Så häftigt men framförallt kul!
Kul att så många tycker om att vara här och läsa om allt mellan himmel och jord 🙂
Lyckades klämma in en tid hos Booby idag också. Han har alltid fullt upp. Nu var det sju veckor sedan sist och det är inte längre svårt att gissa att min riktiga hårfärg inte är blond.

Igår eftermiddag/kväll hade jag och Mio mysdag. Det var längesedan han och jag hade tid på tu man hand.
Vi pratade mycket. Det är de stunderna som man har tid att prata och som barnen berättar saker de kanske inte har ro att göra när det är fullt ös vid middagsbordet hemma 🙂
Vi strosade runt i Kista Galleria, Mio fick välja några nya höstplagg och så avslutade vi vår kväll med en bio.


Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤
 


24 kommentarer24 kommentarer om “Mot huvudstaden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt med dagar med bara ett barn. Tror att jag också måste ha det snart. Man har tid och lyssna och prata och busa på ett helt annat sätt!

  Svara
 • Åh va mysigt!

  Svara
 • Vilken fin soffa ni har, är det en hörnsoffa? Var har ni köpt den?

  Svara
 • Den är köpt på Chilli. Den har dubbeldivan.
  Kram

  Svara
 • Hej! Vart klipper du dig? Jag bor också i Sigtuna och undrar om du har tips på bra frisör där som både klipper och gör slingor. Sen undrar jag även vilken mascara du använder? Du har så fina fransar :=)

  Svara
 • Jag klipper och färgar mig hos Bobby inne i Stockholm. Här är hans nr om du vill boka +46 8-406 01 81
  Mina extensions gör jag hos Maria på Hår 3000.
  Blir alltid lika nöjd med deras jobb ❤
  Jag använder naturligt fransserum från LashFood och mascaran Definilcills från Lancome.
  Kram och tack!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hoppas du har tid att svara på en fråga 🙂 Vi ska i vinter åka med våran då 10-månaders lilltjej till Koh Lanta i 6 veckor. Eftersom ni varit där undrar jag om det finns affärer som säljer välling, blöjor och barnmat?
  Suuupertacksam för svar!
  Ha en go dag!
  //Caroline

  Svara
 • Åh, vad underbart. Ni kommer älska det. Vida var bara sex månader när vi for dit. Jag ammade inte och visste att den ersättning hon drack inte fanns där så jag skickade dit en stor kartong (i för väg) med ersättning, välling och blöjor.
  Nästa gång vi åker tar jag inte med något. Det finns nämligen allt. Burkar, blöjor, våtservetter och välling. Nestlé är nästan märket på allt. Ingen större variation på barnmaten men fyra olika i alla fall och fruktpuréer. Blöjorna är kanske inte de bästa men funkar alldeles utmärkt.
  Lycka till och trevlig resa.
  Kram!

  Svara
 • fina du ..
  ja det är så viktigt att ha lite egentid me barnen man missar snabbt det där o har alla runt sej alltid
  Lycka till idag nu då och va kul att så många kikar in till er var da 😀 Stor kram

  Svara
 • Bästa bloggsidan!
  Är inne och läser flera bloggar varje dag..:-)
  Blodsockermamma.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah! Även jag önskar dig en härlig dag o att höstprojektet går i lås. Du är värd att synas i rutan. Kramar till dig o familjen.
  Sedan vill jag bara undra hur A är funtad. Alla Hannahs barn är vackra, var och en på sitt sätt. Hur tror du den största killen tar det? Mycket onödig kommentar!

  Svara
 • Sänder dig lite kärlek Hannah ❤

  Svara
 • Så roligt att det går bra!
  Tycker alltid det är kul att titta in på er blogg.
  Du verkar ha det så mysigt med din familj och era vänner, en bra förebild för många.
  Ni sätter alltid barnen i fokus och den första familj jag sett som gjort halva allrummet till era barn!!
  Sedan tycker jag du ska ha en stor eloge för dina fina bilder du tar.
  En del har ingen speciell kvalitet på sina foton de lägger ut och det uppskattar jag.
  Önskar dig en trevlig vecka.
  Kram Iréne

  Svara
 • Tack snälla! Kul att höra för jag tycker också bilderna är viktiga.
  Stor kram ❤

  Svara
 • Hej! Tack för din härliga blogg! Jag har en fråga angående joolz vagnen, har den även en bilbarnstol som går att klicka fast på vagnen direkt från bilen? Hälsning Jasmine

  Svara
 • Jajamensan. BeSafe IZI Go och Maxi Cosi passar till vagnen.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Har du gått ner en storlek på dina Acne Track skor?! 🙂 Kram

  Svara
 • Japp, det har jag gjort på mina ACNE pistols också.
  Kram

  Svara
 • Hej!! Kappan som du har när du och mio har mysdag. Vart har du köpt den? Och sen undrar jag. För länge sen la du upp posters du hade köpt. Vart beställde du banksy posters?
  Kram Jessica

  Svara
 • Den köpte jag på Filippa K för sex år sedan. Jag tror du menar mina tavlor. De har jag köpt på Desenio.se.
  Kram!

  Svara
 • Åh så ljuvligt de lät! Tack för att du delar med dig av dina dagar <3 de ä underbart att få möjlighet att fly in i din värld å få "uppleva" sådant som jag själv inte har möjlighet att göra. Ljusglimten på dagen!

  Svara
 • Låter spännande med en ny tv- produktion, blir kul att få höra mer om det framöver 🙂
  Så roligt att ni är bland de största sidorna i Sverige! Femme.se är en kanonportal tycker jag med en bra blandning av olika typer av bloggar, event att vara med på och tävlingar. Tack för att ni jobbar så bra med att utveckla och göra det till en så bra portal som möjligt för oss läsare!
  Mys med Mio kväll, lika värdefullt för er båda tror jag 😉 Ni verkar ha fått en härlig kväll tillsammans <3
  Många kramar!!

  Svara
 • Han är den sötaste jag vet, han är så söt så söt. Sötast av alla.

  Svara
 • Stackars, stackars ”Helena”, som du heter idag! Du måste vara alldeles svältfödd på kärlek o godhet. För ingen god person, skriver som du. Kanske borde du prata med en terapeut, det KAN hjälpa? Tycker synd om dig som är så bitter o avundsjuk på Hannah o hennes familj.
  Men visst finns det forum som är mer lämpliga för dig?För sluta spy galla på denna sajten, tack!En stor kram till dig

  Svara