Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | oktober 8, 2013

Boosta din hud

God morgon min vän. Hoppas att du är vid gott mod denna morgon. Idag är det lite grått och regnet hänger i luften men alla vackra gula, röda och orangea löv lyser upp. För varje dag som går så känns det i luften att vi går mot kallare tider. Det är en krispig och härlig luft som kan kännas i hyn.
Nu måste vi boosta vår hy med fukt, fukt och åter fukt. Fukt är det absolut bästa för
vår hud. Jag har märkt att när jag bytte mina feta ansiktskrämer mot krämer med massor av fukt fick jag direkt ett finare glow och huden i ansiktet blev mycket fräschare. Jag har allltid trott att feta nattkrämer ska hjälpa min hud att inte åldras lika fort men jag har bara vaknat med ett kladdigt flottigt ansikte och känt mig ofräsch. Nu har jag lärt mig att boosta mitt ansikte och dekolletage med krämer med mycket fukt.
Det finns för alla olika hudtyper. Jag har en typisk blandhy. Ibland torr och ibland flottig, särskilt i T-zonen. Nu när det blir kallare i luften så blir jag torrare men under sommaren är jag mest bara flottig 🙂
Vad har du för hudtyp? Nu använder jag den fuktgivande hudvårdsserien Hydra Végétal från Yves Rocher. HÄR! kan du läsa hur jag sköter min hud och vad jag tycker är viktigt.

Rengör mitt ansikte morgon och kväll. Jag använder den som är mer ”tvålig” Refreshing gel cleanser. Den andra är mer mjölkig. Beror på vad man gillar.


Efter rengöringen tar jag ALLTID ansiktvatten på en bomullstuss och sveper över ansiktet. Efter det känner jag mig ren och fräsch i ansiktet.


På mitt rengjorda ansikte duttar jag på ögonkräm, serum och ansiktskräm. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud. Den intensivt återfuktande effekten kommer från sav från lönn och blå agave och varar i hela 24 timmar. Detta, tillsammans med den härliga konsistensen, gör att huden känns riktigt mjuk och smidig.


Nu får du 20% rabatt, under hela oktober, på alla Yves Rochers produkter. Rabattkoden
är: HANNAH
Dags att fuktboosta huden 🙂
Rengöring
Ansiktsvatten
Ögonkräm
Fuktgivande
Booster
Ansiktskräm
Stor Kram ❤

I samarbete med Yves Rocher


10 kommentarer10 kommentarer om “Boosta din hud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej Hannah
  jag tänkte bara fråga om ni kommer att åka till Thailand i vinter också? hur långt innnan tog ni kontakt med barnens skolor, funkade skolan i thailand bra så att dom inte kom efter de som var hemma?
  kram linda

  Svara
 • Jag köpte precis den krämen i serien som du inte länkar till, dvs den för torra ålderslinjer. Tycker tyvärr inte att den skänker så mycket fukt som jag vill ha. Funderar på att ändå ge serumet/fukt-boostern en chans. Jag har dock väldigt torr hy, så kanske helt fel grejer för mig?

  Svara
 • oh den där serien från Yves richer är helt underbar, love it!

  Svara
 • Är detta ett köpt inlägg från Yves Rocher?

  Svara
 • Hej, för länge sen skrev du att du provade Lumene, hur gick det?, tyckte du dom var bra?
  Kram

  Svara
 • Perfekt timing. Tappade ut min fuktkräm i handfatet i morse. Har precis kommit över ilskan så nu kan jag klicka hem nytt..:-p

  Svara
 • tack för tipset. va nyss inne o shoppade loss. o sparade lite pengar tack vare din rabattkod 🙂
  o tack för en bra och varm blogg

  Svara
 • Ha ha ha, skrattar gott åt mig själv!! Det gick lite väl snabbt när jag läste….
  Boosta din hund…… 😉
  Tack för en fin blogg!!

  Svara
 • Tack för tipset!

  Svara
 • @Åsa, det står ju längst ner att det är i samarbete med Yves Rocher! Whatever, men det är sköna prisvärda produkter. I like!

  Svara