Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:27 | oktober 10, 2013

Ännu en dag på mässan

Hej min vän. Det blev en lång dag igår.
När mässan stängde kl 19 hämtade vi våra vänner Ami och Radde, som har Beba Barnbutik i Malmö, på Arlanda. De bodde över hos oss så när vi kom hem bjöds de på mat från Sibylla och bag-in-box-vin 🙂
Imorse var vi många som åt frukost tillsammans. Barnen tycker alltid det är kul när vi har vänner som sover över. Så det var inga sura morgonminer.
Idag är det fler besökare på mässan. Minns du att jag bad om bra tips på barnbutiker? Det var många som tipsade om Lilla Violen i Jönköping och där kan du inom kort hitta JOOLZ.

20131010-132640.jpg
Dagens mässoutfit är snyggaste sweatshirten från min favorit Anine Bing och nya fina byxor från 2nd One

20131010-132941.jpg
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Ännu en dag på mässan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken snygg och bra svart stor väska du har!! Vilket märke är det och var är den köpt?
  Prenumererar du fortfarande på Glossybox? Är lite sugen på att testa….. Var det användbara produkter du fick? Känns ju lite lyxigt också 😉
  Kram!

  Svara
 • Lika vacker som alltid. Önskar dig en fin fortsättning på torsdagen! Kram

  Svara
 • Skitsnygg outfit Hannah! Älskar jeansen från 2ndone men har du köpt dem i någon butik här i Sthlm? Jag hittar de bara på nätet.
  Kram vackra du!

  Svara
 • Verkligen jatte snygga byxor!
  C
  xx

  Svara
 • Snygg som alltid!

  Svara
 • Oh alltid lika trevligt och kika in här 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack för ett underbart bemötande. Vi ser mycket fram emot att börja sälja Joolz i vår butik Lilla violen i Jönköping. Kul att så många efterfrågar Joolz i Jönköping och att kunderna vill att vi ska sälja detta märke 🙂 Kram Charlotte & Jerry

  Svara
 • Kul! Jag ska besöka just Beba för att förhoppningsvis införskaffa min allra första Joolz. Än så länge har jag bara sett och läst om den på nätet och jag tycker att den är supersnygg och verkar jättebra. Om den uppfyller mina förväntningar blir det nog en sådan imorgon. Elephant grey eller Turtle green har jag siktat in mig på. Vet du vilken som är mest populär?
  Tack för en bra blogg!

  Svara
 • fina kläder du har ..
  lilla violen här i jönköping ja den är bra 🙂

  Svara
 • Gud va snygg du är! Hur håller du dig så smal?

  Svara
 • åhh vad jag längtar nu 🙂 ska börja hålla kolla inne på lilla violen, var inne där häromdagen för att testa buggaboo men blev lite besviken. Tyckte vagnen var jätte snygg men inte speciellt skön att köra och lite låg. S

  Svara
 • åhh vad jag längtar nu 🙂 ska börja hålla kolla inne på lilla violen, var inne där häromdagen för att testa buggaboo men blev lite besviken. Tyckte vagnen var jätte snygg men inte speciellt skön att köra och lite låg. Så jag hoppas jätte mycket på Joolz. Jag tänkte fråga dig om du har haft babynest och vad du tyckte om det? kram

  Svara