Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:56 | oktober 14, 2013

Trött i mössan

God kväll min vän. Har du haft en bra dag? Min har varit
rolig och intensiv. När jag kom hem vilade jag och Liv på soffan.

20131014-205435.jpg Det är inte lika lätt att mysa med Vida då hon inte
kan vara still mer än en nanosekund 🙂 Somnade bredvid Liv när jag
nattade henne och vaknade precis med ett akut sötsug.

20131014-205640.jpg Nu har jag ätit halva paketet och kommer inte kunna
sluta. Sagolikt snuskigt god glass med salt kolakaramell.
Godnattkram ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Trött i mössan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad läskigt vacker du är!
  Åh vad skönt att höra att inte bara jag har en sån dotter, som man knappt får mysa med, kramas med, känna kärlek av.. för att den lilla myran i rumpan gör att dom inte kan vara stilla i mer än 1 hundradelssekund…. =) Tur att dom sover varje dag så att man har en tid på dygnet då man får mysa massor, massor med dom. =)
  Ha en fin kväll.
  Kram

  Svara
 • Jag njuter och suger ut varenda sekund jag får mysa och gosa med Millie. Plötsligt är de stora och vill inte mysa lika ofta. :/ Hon är två år nu och vill muuusa som hon säger, mest hela tiden. Älskade underbara lilla sladdar. <3 Kram

  Svara
 • Sladdis ska det ju vara, hahaha!

  Svara
 • Hej, undrar vart din fina tröja kommer ifrån? Hade vart kul att veta! Kram

  Svara
 • Lindex 🙂
  Kram

  Svara
 • Vilken fin bild på er 🙂
  http://www.daniellarosengrip.se

  Svara
 • Hej!
  Jag tittade på era bilder från Thailand och blev stormförtjust i ert hus där nere. På min födelsedag ska vi bjuda ner barnen till Thailand och tänkte hyra ett hus. Finns det någon chans och hyra just det huset ni bodde i eller vet om det finns något liknanande?
  Tacksam för svar

  Svara
 • Hej,
  Kolla jojolantarental.com där finns massor av fina hus där vi bodde.
  Kram

  Svara
 • Hjälp! Den där smaken har jag inte upptäckt än och det låter galet god. Har nämligen bakat världens godaste äppelpaj här hela ”äppelsäsongen” som hade flingsalt både i deg och på äpplen. Tog det söta till en helt annan nivå! Måste nog undersöka den här också snart vid något tillfälle. 🙂

  Svara
 • Den äppelpajen gjorde jag också för ett par veckor sedan. Mmmmmm!

  Svara
 • Låter som en glass Helt i min smak 😉

  Svara
 • Är du sugen på sött får du läsa min blogg 🙂
  Just nu provar jag Pragiska praliner.

  Svara
 • Du är lika vacker som alltid Hannah! Naturlig skönhet har du och dessutom, viktigaste av allt. Du verkar ha ett otroligt varmt och kärleksfullt hjärta!
  Ååh.. Ben&Jerry så farligt gott.. Glass är min stora last. Sitter just nu med en Mars-glass i handen 😉
  Hoppas din vecka fortsätter bra. Glöm inte bort att DU är värdefull.

  Svara
 • Hej,
  Åh åt den där igår, min nya favorit. Hur god som helst 🙂
  Kram
  Annika

  Svara