Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | oktober 21, 2013

Budbil

Hej igen. Idag kör jag budbil. Har nya Studio Noir JOOLZ-vagnar att leverera till några glada, blivande mammor i stan
🙂
Höstklädd styr jag en fullproppad bil mot huvudstaden.

20131021-114740.jpg 20131021-114759.jpg

20131021-114815.jpg
Inget svart idag 🙂
Jeans med hängslen Circle of Trust, tröja Gina Tricot, mössa Davida, kavaj H&M och slutligen skor ACNE.
Kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Budbil”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag undrar vsd det är för snyggt nagellack du har?

  Svara
 • Från Essie.
  Kram

  Svara
 • Snyggt med hängslena 🙂
  http://www.daniellarosengrip.se

  Svara
 • åhh härlig tröja den ska ja nog kika efter ser så skön o go ut
  hoppas du hade bra på din resa o inte en massa regn o storm som här kram kram

  Svara
 • Supersnygg som alltid! 🙂 var kommer sjalen ifrån?
  Ha en härlig dag!
  Kramar

  Svara
 • Rabens saloner.
  Kram

  Svara
 • Hejsan!
  jag har en liten fundering.. jag och min sambo har i princip bestämt oss för att beställa hem en barnvagn från Joolz. Har läst en mängd olika recensioner om vagnen, och en del skriver att den är ”glappig” i blandannat handtaget. Stämmer det?
  Jag undrar även över tyget, går det att tvätta exempelvis shoppingbagen under vagnen? Och åkpåsen, vad är det för material?
  Många frågor nu.. 🙂
  Förövrigt, tack för en bra blogg.. och alla tips om Joolzday barnvagnar!
  Mvh Cecila

  Svara
 • Hej,
  Hoppas det är ok att jag svarar 🙂 Det som somliga kallar ”glappar” är en komfortfunktion för att barnet inte ska studsa runt på ojämnt underlag. Precis som en sportbil har hård fjädring har en familjebil mjuk fjädring för bättre komfort. Dock har somliga missuppfattat detta som att det är glapp. Tyget är tvättbart till 30 grader. Varukorgen skulle jag rekommendera att man handtvättar då botten är hårdare. Insidan av åkpåsen är i fleeceliknande material och utsidan måste jag återkomma exakt vilket material det är. Har du fler frågor når du mig på [email protected].
  Ha det bra.

  Svara
 • Åh tröjan var ju helt i min smak! Var det längesen du köpte den? Tack Hannah för en fin blogg! Kramar Fia!

  Svara
 • Köpte den förra vintern eller våren tror jag. De brukar dock komma in liknande då och då.
  Kram

  Svara
 • Så lyxigt att få vagnen levererad, styr budbilen upp till norr också den dagen det är dags för min del att köpa vagn? Jag kanske locka med fika 😉
  De där brallorna var supercoola, passar dig jättebra!! 🙂
  Hoppas du haft en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Snyggaste budtjejen i stan! Så kul att få vagnarna levererade! Hoppas att de gick bra idag! KRAM 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vilken färg har du på din mössa? Det är svårt att avgöra bland alla nyanser som finns. Vill ha en likadan som din, tror den blir fin till min nya jacka! Läser din blogg varje dag! Tack för att du delar med dig! Kram

  Svara
 • Hej Petra,
  Jag har färgen Mole.
  Kram

  Svara
 • Tack för svaret! 🙂 okej, då förstår jag!
  Mvh C

  Svara
 • Åhh vad snygg du är i dom jeansen (ja och i allting annat också)! Packar själv upp en laddning med supersnygga jeans från Circle of Trust i dag och även tuffa jackor och toppar från samma ställe! Dom är verkligen super! http://www.prettyhome.se 🙂 MVH
  Berith

  Svara