Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | oktober 23, 2013

Inställd onsdag

God morgon min vän. Har sovit hela natten utan att vakna en enda gång. Det har nog aldrig hänt! Kan bero på att Vida också sovit hela natten utan att stöka runt.
Tack!
Känner mig bättre idag. Febern har gått ner men jag är fortfarande matt och trött.

20131023-091139.jpg
Japp. Jag ligger redan här i sängen igen.

20131023-091215.jpg
Vi ska bara vila, titta på film, äta glass och tycka lite synd om oss själva hela dagen 🙂
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤


24 kommentarer24 kommentarer om “Inställd onsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Hanna! Krya på er! Du verkar vara en sådan underbar trevlig tjej, och mamma! Du låter oss få en glimt av ditt liv varje dag… även om du är sjuk, glad, ledsen, trött osv Tack! Man blir inspirerad och varm i hjärtat.
  Även om man inte har dig som nära vän så känns det som att du är det.
  Kram

  Svara
 • Kära Adele,
  Tack ❤

  Svara
 • Hej Hannah!
  Krya på dig.
  Jag har läst din blogg nu över 2år och det är första gången som jag kommenterar.. (skäms)
  Jag tycker att du är en sån fruktansvärt vacker kvinna och din familj är helt bedårande, (bra jobbat där).
  När jag läser din blogg och om din vardag så kommer jag på mig själv att jag sitter och ler nästa hela tiden 🙂
  Du känns genuin i allt du gör.
  Har en liten fråga till dig.
  Vi är 2 tjejer som ska komma till Sthlm en weekend och överraska en 3:e tjej som fyller 30 år med hotell,middag,bubbel osv.
  Min fråga är om det finns nåt krog/rest som du rekommenderar starkt? För 3 småbarnsmammor 🙂
  Jag tänkte Berns asiatiska, har du provat?
  Stoooor Kram till dig

  Svara
 • Hej Sarah,
  Vad glad jag blir över dina ord och kul att du äntligen lämnar en kommentar 🙂
  Åh, det finns så många bra ställen att äta på. God mat och kul folk. Berns är toppen men jag skulle hellre se att ni åt deras brunch dagen efter.
  Här är mina favoriter,
  Nosh and Chow (ät gott och häng kvar och festa)
  Nybrogatan 38 (fantastisk mat)
  Miss Voon
  Escalier
  Hoppas ni får en fin kväll.
  Kram

  Svara
 • Tack så jätte mycket för rekommendationerna.
  Nu har jag bokat bord på Nosh and chow. Wiihii ska bli superfun.
  Trevlig Helg
  Kram

  Svara
 • Fy det är inte roligt när man är sjuk och känner sig helt matt i kroppen. Vida kanske kände på sig att du var sjuk så hon tyckte att du behövde få sova =) Själv längtar jag tills jag ska få sova en hel natt.
  Ni som brukar åka bil långt, har du något bra tips på hur man underhåller en 14 månaders Nova? Gillar Vida att åka bil eller måste ni underhålla henne?
  kram på dig

  Svara
 • Låter som en superskön dag! Jättesnygga mysbrallor, vart kommer dom ifrån?

  Svara
 • Anine Bing (aninebing.com)! Så snygga och sköna.

  Svara
 • Skönt att ha fått sova ut i alla fall, hoppas ni blir friskare och kryare efter den här dagen <3
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag ville bara tala om att varje gång lag läser din blogg mår jag så gott. Att se en sån härligt sund och fin familj. Jag har under tio månader försökt bli gravid med hjälj av en donator. Idag är dagen jag måste vänta ut för att de om det lyckades denna gången. Hoppet är ju inte på topp direkt. VILL ju så hjärtans gärna ha en egen liten familj med barn att älska utan gränser. Du är en inspiration och du och din man verkar vara så underbara föräldrar. Åh, hoppas det är min tur nu. VILLVILLVILLVILL <3

  Svara
 • Martina,
  Åh, vad jag har tänkt på dig och hållit mina tummar stenhårt.
  Hoppas innerligt att det är din tur nu ❤
  Kärlek

  Svara
 • Hej Hanna
  Tack för fantastisk blogg!
  Har en fråga, var är era köks stolar inköpta vad heter märket?
  Jag bor i Stockholm finns butik där!?
  Ur snygga!!
  Hälsningar Eva

  Svara
 • Hej Eva,
  Tack!
  Det är Eames-stolar som vi köpt på Nordiska Galleriet i Stockholm.
  Kram

  Svara
 • Ta lite choklad också, det kan man aldrig få för mycket av 🙂
  Tips finns på bloggen.

  Svara
 • Krya på dej Hanna!!! å Tack för en helt fantastisk blogg.. här får jag mycket inspiration o energi : ) Många kramar till dej

  Svara
 • Fina Hannah! Sänder styrkekramar till dig, med hopp om snar bättring!

  Svara
 • åååh hannah krya på dig..vila ordentligt och samla på nya krafter för det behövs<3 kram så länge

  Svara
 • Jag ska bli faster till en kille och undrar om det finns några barnbutiker i Sigtuna med märkeskläder, typ Ralph Lauren? Eller Nova Star? 🙂
  Kommer nu i november och tänkte att det är lindrigast att söka i Sigtuna än att springa runt i Stockholm och söka när jag är där.
  Tacksam för svar! 🙂

  Svara
 • Hej Daniella,
  Grattis till att du snart ska bli faster.
  Den enda butik som säljer barnkläder är Rost och Russin. Där hittar du Lundmyr.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Varför gör ni inget åt Mios hår? Är det meningen att det ska se så trassligt ut?

  Svara
 • Pojken är 10 år och är hemma från skolan för att han är sjuk. Ska han tvingas gå omkring vattenkammad då? Anmärk gärna på vuxna men inse skillnaden att öppet kritisera ett barn. Det är dessutom inte första gången du kritiserar hans utseende och även då fick du ett svar. Det räcker nu. Idiot!

  Svara
 • Kan inte annat än att hålla med Peter i hans svar till dig. Du borde göra någonting åt dig själv, tycker jag.

  Svara
 • Helt allvarligt Melissa. Är du på riktigt??? Hur kan du skriva nåt så korkat!? Mio är helt fantastiskt söt i sitt härligt rufsiga fina hår!! Precis så som en go, härlig 10-åring ska se ut! Hur kan du ens lägga dig i något sådant? Vad har du med saken att göra??! Nästa gång du ser dig i spegeln så hoppas jag att du skäms! Ge sig på en liten pojke…
  Pucko!!

  Svara
 • krya på dig.
  Förra veckan så åkte jag och en kompis till Märsta och migrationsverket. Vi hade med oss två fullproppade stora bilar med massa rentvättade kläder, skor och leksaker. Allt var sorterat i storlekar. Det kommer massvis med barn och vuxna till Sverige från Syrien, och de har bara på sig det dom flydde i…
  En kompis till mig lade ut på fb att migrationsverket var stort behov utav kläder och skor, det blev ett gensvar som var helt fantastiskt. Hela hennes garage blev fullt utav människor som skänkte både begagnat och nytt. Vi åkte dit med kläderna och leksakerna, den synen och känslan att göra skillnad är den bästa känslan i världen.
  När vi packade ur grejerna, kartonger, plastsäckar, leksaker, bollar… stod det flyktingar och tittade på oss i flippflopp och tunna klänningar, vissa av barnen hade shorts.
  Vi kastade ut bollar till barnen och de glädjetjutet och tumultet som blev var det bästa glädjetjutet jag någonsin har upplevt. Både jag och min kompis bröt ihop…av glädje och sorg.
  Den glädjen och mänskligheten man kan visa mot andra människor är så enkelt.
  Bara en liten tanke ifall du vill skänka dina kläder till människor som får dem på plats på en gång. <3
  kram
  och du som tycker Mio är ruffsig i håret. HUR mår du igentligen?

  Svara