Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | oktober 30, 2013

Mysdag och mycket gott

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl och att du är vid gott mod.
Jag har precis avslutat ett träningspass och känner mig stolt och nöjd över mig själv. Alltid lika jobbigt att börja men när en timmes hårt slit är över infinner sig en skön känsla. Helt klart värt det!
Jag, Nina och våra pojkar William och Elliot hade en roligt och mysiga dag på stan igår. Elliot blev verkligen överraskad när vi dök upp. Han hade fått ett besök hos Bobby i födelsedagspresent. När han och Nina satt där och väntade kom jag, William och Bobby dit och överraskade.

Bobby ger Elliot en ny snygg frippa.


Nina och jag.


Bobby gjorde oss sällskap till Vapiano där vi åt en god lunch.Känns som vi åt och fikade hela tiden. Efter lunch och shopping på Hollister, för pojkarna, åt vi Frosen Yoghurt där man fick ösa på sin topping själv. Allt från frukt till godis.Vi skulle egentligen gått på bio men vi satt och pratade och fikade istället. Efter fikastunden gick vi till Subway och åt lite mer innan det var dags att fara hem 🙂

Hm, tror nog dagens träningspass var behövligt 🙂
Nu väntar några timmars jobb. Nästa vecka far jag och Peter till Indien och barnhemmet. När vi kommer hem ska jag hålla i me&i-event i Malmö och Göteborg och sedan tjejkväll i Stockholm. Mycket att rodda och planera men ack så kul.
Mer info kommer om dessa events.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Mysdag och mycket gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Idag är jag faktiskt vid lite bättre mod. Behöver dock fortfarande någon vuxen som jag kan snacka med och det går inte med mina föräldrar eller min släkt. Just nu har jag Isabel och Johanna, dom hjälper mig så gott dom kan! 🙂 så glad att jag har dom❤️
  Idag var jag på min allra första jobbintervju och jag var sååååå himla nervös!!! Får besked i eftermiddag om jag får jobbet eller inte.
  Senare idag ska jag till Ikea och shoppa loss med min pappa. Jag ÄLSKAR Ikea och jag har tvingat dit honom för jag vill ha nya grejer 🙂
  Ha en bra dag!
  Puss & kram ❤️

  Svara
 • Nyfiken vart ni åt frosen yoghurt någonstans.
  Ska till kungliga huvudstaden från norrland inom kort och skulle vilja överraska dotter med detta

  Svara
 • Inne på Gallerian finns den. I mitten mitten 🙂
  Kram

  Svara
 • Ser ut som en jättemysig dag!
  Ni är så snygga du och Nina man blir avis!
  Blodsockermamma.blogg.se

  Svara
 • Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Det är inte annat än att man bli lite avis…här finns nämligen ingen frozen yoghurt med massa mumsig topping att ösa på…måste till storstan snart igen;)

  Svara
 • Vad god ”glassen” såg ut 🙂

  Svara
 • Vilken fantastisk dag och underbar överraskning för Elliot, en dag han alldeles säkert sent kommer att glömma 🙂

  Svara