Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | november 5, 2013

Framme

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Ligger på hotellrummet i Kolkata efter middag med mamma och några andra som är här för att besöka barnen och inviga centret.

Resan gick bra men ingen sömn har jag fått. Här är klockan redan elva på kvällen och jag kommer somna så fort jag skrivit klart till dig. Är helt slut. Imorgon är en stor och spännande dag så jag måste sova ordentligt. Tidigt imorgon bitti blir vi hämtade för att fara till flickorna. Vi ska inviga centret, vars sista del äntligen är färdigbyggt. Mycket roligt kommer ske och över 150 gäster kommer dit för att vara med och fira. Allt från lokala politiker till de som bor i närheten av barnhemmet.
Det är mycket kvar att göra men en milstolpe är nådd. Nu står en klinik för slummens kvinnor och barn på tur.

Det här är en vanlig syn men ännu värre en sovplats. Bland sopor och smuts hittar man familjer och små barn som bor. Många av flickorna på hemmet har räddats från denna misär.


På en fuktig, smutsig pappkartong under en bro mellan två trafikerade vägar låg den här lilla bebisen. Mamman satt bredvid med sorgsna ögon. Det går inte att hålla tårarna tillbaka.


Alla man möter och den nöd man ser hugger tag i mitt hjärta. Det går inte att blunda.
Imorgon ska du få se vad man kan göra och som många följare här på Femme faktiskt varit med och bidragit till. Ljusa vackra bilder och lycka.
All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Framme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tur att ni finns och hjälper människorna där nere. Jag kan inte sluta gråta och vill direkt rädda den lilla bebisen ♥
  Tacksam att ni finns och hjälper alla dessa i nöd.
  Varma kramar till er ♥

  Svara
 • Tårarna rinner och det värker i hjärtat. En STOR ELOGE till allt vad ni alla gör för att hjälpa. Din mamma och du är lika vackra och godhjärtade. Många grattis till Mio idag på hans stora dag.

  Svara
 • Tack Hannah för att du delar med dig av din resa. Det du gör är fantastiskt.
  Kram och kärlekt

  Svara
 • Skönt att höra att ni är framme!!

  Svara
 • Blir så ledsen och berörd av lilla barnet som ligger där ♥ Vill ta hem honom till mig, krama och ge honom all trygghet i världen!!!
  Tur att ni ger en hjälpande hand till drabbade människor

  Svara
 • Vad kan jag göra för att hjälpa till?????????!!!!????

  Svara
 • Herregud vad hjärtskärande. Jag lider med barnen och dess mammor. All kärlek och respekt till dig Hannah,din mamma och andra som ger de det de behöver!

  Svara
 • Skänka pengar kan vi alla göra! skapa möjligheter för att bygga upp hem, skolor och sjukhus. Mina föräldrar arbetade 8 år i Mocambique med att bygga upp en framtid för många människor, vattenbrunnar, skolor, byar med bättre sovplatser än i slummen etc. Arbetar man inte på plats kan man absolut bidra med en liten del av sin lön varje månad som gör stor skillnad. Skippa några kaffe latte varje månad och bidra! Hanna vet säkert var man ska sätta in pengar till just detta projektet.

  Svara
 • Fruktansvärda bilder och hemskt att människor skall behöva leva i den missären, det skär verkligen i hjärtat bara av att se bilderna, kan tänka mig de starka känslorna som man känner på plats och ser det i verkligheten 🙁 Ni gör ett fantastiskt jobb tillsammans med andra som bidrar och hjälper till!
  Hoppas ni får en bra dag under invigningen!
  Kram kram

  Svara
 • Den största respekt till er som farit dit & hjälper dessa flickor <3
  Det ni gör är verkligen fantastiskt.
  Man blir verkligen väldigt illa berörd av bilden på den lilla bebisen & vill bara fara dit & hjälpa den stackars mamman hjälpa sitt barn..

  Svara
 • Ååååååh det är så hemskt 🙁 Sedan jag fick egna barn kan jag liksom inte värja mig för alla hemskheter som barn utsätts för i världen. Jag blir nästan illa berörd när folk åker på nöjesresa till bl a Indien där så många lever i denna misär. ”Ölen kostar bara 5 kronor!!” ”Stränderna är helt fantastiska” och liknande utrop. Fy fan… Jag skulle i alla fall inte kunna ligga på en playa och koppla av om jag visste att miljontals barn dog, blev sexuellt utnyttjade mm i samma sekund i det land där jag befann mig.

  Svara