Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | november 9, 2013

L´Oréal Paris -True Match Matchmaker + Tävling

Hej igen min vän. Dags för en grym tävling. Det kan ju behövas lättas upp lite här, eller hur? 🙂
I samarbete med L´Oréal Paris kommer jag lotta ut tre True Match-kit. Så att du också kan få hjälp att hitta och sedan få rätta foundation-nyans. Kitet innehåller din foundation, puder, nagellack, mascara och eyeliner.
Man kan aldrig få för mycket i sminkväskan 🙂 Eller hur?
Jag har hittat min True Match. Den färg som passar min hudton bäst. Jag gjorde ett test på True Matchmaker som gav mig rätt nyans. Tycker alltid det är svårt när man står i butik och ska hitta rätt färg. Blir oftast för ljus, för mörk eller för röd.
Jag gick in HÄR! och gjorde ett test som gav rätt färgkod för just mig.
Min färgkod blev N5 sand.

Min True Match.Har även ett matchande puder.


Här ser du resultatet.

Så för att vinna ett kit behöver du helt enkelt bara gå in HÄR! hitta din färgkod och lämna den i kommentarsfältet nedan. Skriv gärna en motivering också varför just du ska vinna.
Vinnarna dras 14:e november.
Lycka till med att hitta din True Match!
Kärlek ❤


239 kommentarer239 kommentarer om “L´Oréal Paris -True Match Matchmaker + Tävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag har färgkod nummer 3. Hoppas det stämmer. Men det sa du ju att ditt hade gjort efter du hade gjort testet! 🙂
  Jag förtjänar att vinna för att jag faktiskt fyller år (33) den 14 november då du ska dra din vinnare! 🙂 Sen är jag fattig student som precis börjat en 2-årig utbildning efter att inte ha studerat på 10 år. Jag har inte råd att unna mig speciellt mycket då jag valde att inte ta ett extrajobb för att 100% kunna fokusera på studierna.
  Mvh
  Elenore

  Svara
 • NR 5,NUDE SAND. Klarar mig inte utan, döljer skavanker och rynkor perfekt!! KRAM LINDA

  Svara
 • Min färg är C2. Skulle behöva lite nytt i sminkväskan, då jag känner mig trött och seg av min graviditet. Så ett litet sminkkit för att pigga upp i höstmörkret vore välkommet!

  Svara
 • W1 golden iwory. Är inte alls intresserad av att sminka mig till vardags. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen efter att ha varit sjukskriven nästan ett år, och börja studera. Varför inte pigga upp vinterdeppen med nytt smink? Jag skulle bli superglad!
  /Åsa

  Svara
 • C1 Rose Ivory. Jag tycker att det skulle vara så roligt om jag vann något för en gång skull. Jag är arbetssökande och har i stort sett bara pluggat för att jag har så svårt att få ett jobb ( är 27 år) så jag har knappt råd att lägga pengar på något annat än räkningar och llite mat så att vinna något fint skulle vara så kul.
  Kram Sofia

  Svara
 • Min true match blev N3 Creamy beige.
  Jag har just blivit Mamma till världens finaste pojke (30 oktober föddes han).
  Jag är verkligen världens lyckligaste och önskar att all lycka jag känner kunde stråla ut i mitt ansikte vilket det dessvärre inte gör..
  Alla vakna amningstimmar har däremot satt sina spår och jag ser rätt sliten och trött ut. Hade blivit överlycklig om jag vann detta och jag är övertygad om att jag skulle känna mig fräschare 🙂 Prio just nu är ju faktiskt att nätshoppa alla fina babykläder jag hittar, finns inget roligare!
  Tack för en fin blogg hursomhelst, du verkar vara en fin människa Hannah!
  Kram

  Svara
 • N2 blev min True Match. Som nybliven mamma glömmer man ofta bort sig själv. Jag vill också känna mig lite snygg och fräsch nu till jul och nyår

  Svara
 • Åååå det skulle vara toppen för mig att vinna! Har aldrig riktigt hittat en bra foundation som passar bra på mig…har problemhy å tampats med acne och stora porer hela livet så en bra foundation är viktigt för mig! Sen så skulle det vara kul att få vinna nått som bara är till mig då det mesta fokuset nu ligger på mina 3 barn…
  Enligt testet så ska jag ha w3 !
  Kram å tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Min färg blev N2 rose vanilia!

  Svara
 • Jag blev rankad som en N2 Rose Vanilla. Hoppas på tur & håller både tummar & tår! :))

  Svara
 • Åh vad roligt. Min nyans blev enligt testet N2 Rose Vanilla. Det hade väl kunnat passa inför vintern med nytt smink så man kan känna sig fräsch.

  Svara
 • Min färg blev N2. Jag skulle vilja vinna för att min man just blivit arbetslös och jag känner inte att köpa smink står särskilt högt på listan över prioriterade saker när man har fyra barn som ska vinterekiperas. Men att sminka sig fint skulle ju kunna muntra upp lite i deppigheten.

  Svara
 • Creamy beige nr 3 blev min True Match 🙂
  I morse hade jag packat upp min necessär från väskan. Den innehöll verkligen alla mina favoritgrejer. Morgonstressan var aningens mycket imorse så jag ställde necessären i handfatet. Efter ett tag kom jag in i badrummet och hela necessären var fylld med vatten… Mina stackars ögonskuggor och annat simmade i vatten! Några klara sig många gjorde inte det 🙁 Därför, just därför vill jag gärna vinna 🙂

  Svara
 • C1 Rose ivory. Skulle bli jätteglad att vinna! Har så svårt att hitta rätt färg , men detta testet var ju kanonbra:)

  Svara
 • Hej,
  Tyvärr fungerar inte länkarna.
  Hälsningar Åsa

  Svara
 • N2 blev min true match:))
  Det börjar eka tomt i sminkväskan, varför tar allt slut samtidigt:))

  Svara
 • C1 rose ivory blev min! Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig hittat rätt nyans förut och detta verkar helt perfekt som julklapp till mig själv! Kram 🙂

  Svara
 • Min match var N2.
  Jag skulle gärna vinna för att jag är så dålig på det här med grunder och att lägga tid på det och hitta rätt, även om jag vet att det är det viktigaste.. Tycker det är svårt och känner mig okunnig. Om jag skulle vinna skulle jag få en skjuts igång.

  Svara
 • Hej
  jag fick w1 golden Ivory.
  skulle va kul att vinna dessa produkter o få den som passar mig. Fyller år snart skulle va en egopresent.
  kram

  Svara
 • w1 golden ivory. Vill vinna för att jag använt true match förut och det är är den foundation som passar mig bäst. Den täcker bäst och håller hela dagen. Studerar just nu och har inte riktigt råd att köpa nytt fint smink. Blir superglad om jag vinner <3 kram!

  Svara
 • N2 va min färg..
  Kan inte så mycket om sminkning o hinner egentligen inte så mycket på morgonen men att ”kleta” in lite foundation det tar jag mig tiden till,min räddning för dagen 🙂

  Svara
 • Hej! Jag skulle bli väldigt glad om ja vann!!
  Har svårt att hitta rätt nyans och känslig hy./lotta

  Svara
 • Min True Match blev C1 Rose Ivory och jag skulle jättegärna vilja vinna då jag inte har råd att anlita en make-up artist när jag ska gifta mig (om ett par månader) och har haft ångest över sminkningen då jag inte är särskilt bra på det. Men nu när jag gjorde testet (superbra för övrigt) och hittade min True Match så känner jag att jag kan ju inte misslyckas med sminkningen om jag vinner detta paket 🙂

  Svara
 • Min True match är W1.
  Jag skulle verkligen behöva bra produkter!! Har jättesvårt att själv välja rätt nyans och det skulle vara toppen med lite hjälp!!
  Tack fina Hannah för en mysig blogg!
  Hoppas resan till flickorna i Indien varit bra!!
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vilken rolig tävling som kom väldigt lägligt för mig! Jag har varit deppig hela dagen just för att jag tappa mitt favorit puder igår, som jag verkligen älskade! Min True Match är Rose Vanilla N2 och jag skulle bli väldigt glad om jag vann. Är student och självlyx är något som inte prioriteras… så att få ett kit True Match vore fantastiskt kul!!
  Tack för en inspirerande och härlig blogg!
  Hälsning, Sophie

  Svara
 • Hej! Har gjort testet,och det blev N3. Skulle bli såå glad om jag hade lite tur i höstmörkret och vann.

  Svara
 • N2 Vanilla rose
  Älskar true match! Skulle gärna vilja vinna!

  Svara
 • Min nyans är W1. I detta Novemberrusk behöver verkligen ansiktet en liten förfinad touch. Håller tummarna!

  Svara
 • Min true match blev precis som din nämligen N3 creamy beige. Jag skulle gärna vilja vinna detta helt enkelt för att jag aldrig någonsin har vunnit en tävling och känner att det är dags. Dessutom vore det så roligt att få ett kit med smink och min foundation har precis tagit slut och det vore kul att pröva något nytt!
  Kramar

  Svara
 • Nude sand N5, jag skulle jätte gärna vilja vinna för det är ganska tomt i min sminkväska den skulle behöva fyllas på med lite nya spännande produkter.

  Svara
 • Nr.2Vanilla!
  Har länge velat testa dessa produkter.

  Svara
 • Hej! W1 golden ivory blev min match… Väntar mitt fjärde barn och är just nu inne i en fruktansvärd må illa period! Att få lite fint smink skulle nog pigga upp mig lite. Just nu känner jag mig bara grå och tråkig 🙁

  Svara
 • N2 Vanilla är min True match.
  Är jättenyfiken på dessa produkter så jag skulle bli jätteglad om jag vann!

  Svara
 • W3 är min färgkod. Höstmörkret gör sitt och jag är förjämnan trött. Sminket hjälper mig se lite piggare och fräschare ut:)

  Svara
 • Min match blev N2 rose vanilla 🙂 Skulle gärna vilja vinna detta kit, då jag inte sminkar mig så ofta men skulle vilja börja sminka mig lite mer, då min sambo tycker att det är fint när jag sminkar mig lite lätt. Tror detta skulle vara en bra grund att ha i sminkväskan och de skulle vara kul att överraska min sambo med en fin sminkning.

  Svara
 • C1 rose ivory blev min matchning.
  Motivering? Jag är gravid i vecka 38, känner mig lagom osexig, svullen och blek. Anar att första tiden (mitt första barn) blir både härlig och ljuvlig men att jag själv och mitt yttre inte kommer först direkt, då hade det ju passat med en Ture match som snabbt kan lura någon att jag är pigg 🙂
  Tack för en fin blogg i övrigt!
  Kram

  Svara
 • N3 Creamy Beige.
  Jag har ringar under ögonen (lågt blodvärde), rödfnasig runt näsvingarna (tack pappa för att jag har ärvt din torra hud) och pigmentförändring på kinden (ung på 80-talet=solade massor) och jag behöver något väldigt effektivt för att få män (nybliven singel efter ett 19-årigt äktenskap) att se mina vansinnigt granna ögon!

  Svara
 • W1 blev min kod. Behöver verkligen hjälp för att mitt ansikte ska se fräscht ut i höstmörkret!

  Svara
 • Rose Ivory blev min matchning. Jag är så extremt dålig på smink. Gillar att sminka mig men har egentligen ingen direkt koll. Haha, går inte runt som ett troll alltså men det vore trevligt med smink som verkligen passar mig.

  Svara
 • N2, Rose Vanilla. Kanske kan vara något för mej som aldrig har hittat det rätta.

  Svara
 • N2 alltid trevligt med uppdatering i sminkväskan, Åh så här på hösten behövs de mer än nånsin!

  Svara
 • W3
  Jag har aldrig gillat att ha Foundation, just för att det aldrig ser naturligt ut. Men med True Match kanske jag kan trivas med en fin Foundation. Ser fram emot att prova!

  Svara
 • Min true match är W1 golden ivory. Vore roligt att få vinna nåt som passar mig för en gångs skull. Har testat så mycket olika men blir liksom aldrig nöjd, och fin vill man ju vara.Hoppas på min chans att vinna så jag kan glänsa sen.

  Svara
 • Min true match är N2!! Jag skulle vilja ha min true match för
  Jag har precis ändrat frisyr och nu tycker jag att
  mitt ansikte ska få ett litet lyft också! Det piggar
  ju upp i höst mörkret!! 😉

  Svara
 • Hej Hannah. Jag har samma nyans som dig på min foundation. Behöver verkligen påfyllning i min sminkväska. Hae inte direkt prioriterat att köpa nytt nu när man precis blivit mamma för Andra ggn. Samtidigt finns behovet av att känna sig fräsh nu när sömnen blivit lidande Med en fem veckors pojke som för den delen vägde 4,8 kg vid födsel (chock):) hur mkt vägde dina barn? Hade varit kul o veta. Kram /angelica

  Svara
 • Hej
  min blev n2 rose vanilla .
  skulle bli överlycklig att vinna då ja aldrig varit intreserad av smink men sminkar mig en del pga jobb med kunder. Har aldrig fått lära mig hur och vad man för o använder vid sminkning. Så detta skulle va en dröm. Att slippa skämmas att gå till affären; (
  Kram catta

  Svara
 • Min true match blev N3! Testar alltid nya sorter då jag inte är nöjd med dem jag använder, så därför skulle jag vilja testa true match då den verkar vara toppen! Hoppas på vinst så jag kan känna mig snygg!!!

  Svara
 • Min blev Golden sand!
  True match är en serie som jag använt i flera år och jag är väldigt nöjd, den är även prisvärd och dryg. Den täcker bra och motverkar att man blir glansig.
  Ett helt kit med true match skulle göra mig glad och tacksam eftersom jag är student och för det mesta ekar plånboken tom! 🙂

  Svara
 • Min nyans är W1 Golden Ivory. Att det är svårt att hitta rätt nyans är ingen underdrift, men när man inte har några pengar att lägga på sig själv så vill man knappt ens försöka eftersom jag vet att jag inte har råd. Minns inte när jag kände mig riktigt uppiffad och snygg senast, så det vore roligt att få möjlighet att glittra den här julen. Skulle bli så hysteriskt glad om jag vann! 🙂

  Svara
 • Min blev W3
  Nu håller jag tummarna att jag vinner så jag kan få vara lite extra fin till julfesten med jobbet!:):)

  Svara
 • Fyller snart 40 och letar fortfarande efter ”min” produkt. Kanske True Match är det?

  Svara
 • C1 enligt testet. Vore roligt att testa för att se om teater har rätt.

  Svara
 • Jag fick N2 – Rose Vanilla. Använder idag väldigt lite foundation/puder just av den orsaken att jag har svårt att hitta min TRUE MATCH.. Så hjälp mottages tacksamt 🙂

  Svara
 • Testet visar att jag ska ha C1. Jag skulle vilja vinna eftersom både mitt puder och min mascara håller på att ta slut. Nyinköp av dessa skulle vara en skön utgift att slippa i jultider.

  Svara
 • Jag fick no 3 Creamy Beige har alldeles nyligen egentligen börjat använda Foundation bara för att det är ganska svårt att hitta rätt nyans. Skulle vilja vinna bara för att se om det är rätt matchning som testet säger.

  Svara
 • Jag fick C1 – Rose Ivory. Så praktiskt med ett test, vore spännande att testa och se om det blev rätt 🙂 Jag håller tummarna för att jag vinner, som fattig student blir det tyvärr inte ofta jag kan unna mig att testa olika skönhetsprodukter – det blir ofta samma gamla vanliga. Men jag ska såklart inte klaga, har verkligen insett hur lyckligt lottad jag är när jag jämför mig med de stackars barnen i Indien. Jag hoppas att jag en dag också kan få göra skillnad!

  Svara
 • Hejsan!
  Som väntat blev det C1, även om jag har bott i Madrid from 89 och just nu bor i underbara Lissabon har jag vår underbara svenska hy!!!

  Svara
 • N2 Rose Vanilla.
  Jag har aldrig varit med i en tävling på din blogg innan och heller aldrig hittat helt rätt nyans på foundation. Vore kul att slå två flugor i en smäll 😉

  Svara
 • N2 Rose Vanilla ska passa mig enligt testet.
  Jag är snart 30 år, men fortfarande lite nybörjare på sminkfronten. Jag vill alltid se fräsch och pigg ut, men har svårt att hitta rätt produkter för mig ute i handeln. Kanske skulle detta vara min chans att ta ytterligare ett kliv in i denna värld, håller tummarna!

  Svara
 • Jag blev en rose vanilla, N2 enligt testet. Jag skulle vilja vinna för att se så fräsch ut som möjligt i vinter då jag kommer att jobba den stressigaste tiden på året, julruschen! Jobbar i butik och vill självklart försöka se fräsch ut trots stressiga tider! 🙂

  Svara
 • Min True match blev nr 2.
  Fantastiskt jobb du och din familj gör för barnen i Indien.
  Heja Hannah.
  Jag skulle verkligen behöva få en bra foundation till min flammiga hy.

  Svara
 • Med testet blev det N2 Rose Vanilla. Efter att min vecka bara bestått av otur känner jag att jag vore värd tur.
  Det började med att jag skulle åka hem efter en helg hos mina föräldrar och på tåget blir min resväska snodd med alla mina ägodelar som iPad, smink, presenter, kläder mm.
  Och det räckte inte bara med det utan när jag kommer tillbaka till jobbet dagen efter hinner jag jobba 5 timmar innan jag råkar ut för en arbetsolycka där jag klämmer foten och får spendera tid på akuten dör man konstaterar att det bara var kraftiga mjukdelskador. Så att vinna true match skulle ge mig glädje tillbaka och förhoppningsvis tur med 🙂

  Svara
 • Nr.2 – rose vanilla
  Ååååh vad jag verkligen vill vinna – som ensamstående mamma har man int många slantar över för sig själv…!! Kram!!

  Svara
 • C1 rose ivory är jag. Har länge velat börja använda foundation men aldrig tagit tag i det av rädsla för att det ska vara jobbigt och svårt (och dyrt!) att hitta rätt nyans. Men nu vet jag ju vilken som är min true match så då kan det ju bara bli bra på ett enkelt sätt så det vore kul att få testa om det verkligen är en true match 🙂

  Svara
 • C1 blev min färg

  Svara
 • Nr 3 creamy beige. Jag hoppas jag vinner då jag just nu inte har råd med nytt smink och det jag senast köpte blev helt fel färg. (Lyckas aldrig hitta riktigt rätt nyans trots hjälp från butiksbiträden.) Gjorde testet och hoppas det är min true match.

  Svara
 • Min typ blev W1. Min dotter använder det här märket och tycker att hennes 51-åriga mamma borde piffa sig lite och se lite ung ut. Jag är urusel på smink kör med mascara och eye-liner. Har ännu inte lyckats hitta foundation som passar min hy. Så jag hoppas jag vinner så jag kan matcha med min vackra dotter :)Och se ut som jag var typ 30 år igen 🙂

  Svara
 • Efter att ha reggat mig så har jag fått nio mail från Loreal ( på 1 timme)Något fel?

  Svara
 • Hej! Jag fick fram N 2 Vanilla Rose. Jag har aldrig vunnit på någon utlottning eller liknande. 25 kr på triss är nog det enda. 😉 Det skulle vara så kul och peppande mitt i sorg och smärta som jag och min familj varit i länge nu. Jag håller tummar och tår! 🙂 /Jenny

  Svara
 • N3 Creamy Beige är min Ture match. Jag har bestämt mig för att starta ett nytt liv. Tränar 6ggr i veckan och mår toppen. Har aldrig sminkat mig. Högst lite mascara. Detta skulle vara toppen för mig i mitt nya liv. Att få ändra utsidan också:)

  Svara
 • nr 3 blev min true match. Som studerande 4 barns mamma blir det inte många slantar över till mig själv. Nu har jag dessutom precis fått rosacea & köp krämer & foundations kors & tvärs hit å dit utan att hitta rätt. Känner inte igen mig själv när jag ser mig i spegeln… ser så hemsk ut i hyn, jag som aldrig haft problem förr! Att vinna skulle ge mig lite ”plåster på såren” & skulle kanske samtidigt verkligen vara min ”true match” & det jag sökt men inte funnit… än…

  Svara
 • N3 Creamy Beige är min True Match.
  Jag skulle vilja vinna kitet för att jag inte har råd att fira jul i år Och än mindre skämma bort mig själv!

  Svara
 • N2 rose vanilla blev mitt resultat. Jag vill vinna för att bli övertygad! Tror inte riktigt på att ett så enkelt test ska kunna ge mig rätt nyans. Kul att prova den och se om jag har fel!

  Svara
 • Golden sand blev min färgkod. Har knappt använt foundation i mitt 45 åriga liv….

  Svara
 • N2 rose vanilla är min true match. Skulle vilja se om det här testet stämmer. Har inte möjlighet att själv köpa sminket och hittar aldrig rätt nyans trots hjälp från personal.

  Svara
 • Kul test, min färg blev W1 Golden Ivory, hoppas det stämmer =)
  Skulle verkligen bli glad för att lattjo kit för just nu ser jag ut som en lymla lurvpöse, behöver MYCKET uppiffning =) Help me!!!

  Svara
 • Mitt resultat blev N3 creamy beige. Jag har på senare tid bara använt make up stores produkter men nu har butiken stängt igen i min stad så önskar verkligen hitta ett nytt märke som jag kommer gilla lika mycket!

  Svara
 • No 3 creamy beige blev min true match.
  Vore trevligt att få testa detta märke, mitt smink-konto står inte överst på prioritetslistan här så här inför julen. Jag älskar att planera och köpa perfekta julklappar till barnen och syskonbarnen, julpynta, pyssla och umgås i sann julanda.
  Hoppas nu att kanske ”tomten” hittar hit till mig, trots att vi egentligen inte byter julklappar oss vuxna emellan.
  Kram till er alla!

  Svara
 • Min true match blev N3 Creamy Beige 🙂 Eftersom jag kliver upp 4.20 varje morgon så ligger jag ständigt på minus på sovkontot och det börjar synas! Så jag behöver all hjälp jag kan få…

  Svara
 • N2 Rose Vanilla blev min. Sminkkontot är verkligen inget prioriterat när man har små barn som växer så det knakar… Är verkligen dålig på att unna mig något, det mesta går till barnen. Vore helt fantastiskt att få något sånt här, för en trolla bort lite av en trött och sliten småbarnsmamma!!! <3

  Svara
 • Ååå kul test och tävling! W1 Golden Ivory blev min true match. Både jag och min sminkväska skulle bli superglada med lite nya, fräscha produkter så här i mörka hösttider! 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Min färg blev N2.
  Min motivering är , jag väntar mitt fjärde barn, tröttheten tar ut sin rätt och det syns i ansiktet speciellt.Jag vill och försöker se pigg och fräsch ut men med små barn och en graviditet är det svårt, jag har dessutom en svår och jobbig graviditet pga att vi förlorade vårt tredje barn för ett år sen då jag var i vecka 33, så all oro och sömnlöshet sätter sina spår och då är det skönt att ibland bara kunna dölja det med bra smink, om så bara för en dag för att få känna sig fin =)

  Svara
 • Jag fick C1 rose ivory 🙂
  Jag vill vinna för att jag är nybliven mamma och ensamstående, alltså inte mkt pengar att kunna lägga på saker på mig själv. då min son är viktigaste och han är prio nummer ett :-)hade vart kul att få piffa upp sig.
  kram

  Svara
 • Min True Match blev N2 Rose Vanilla.
  Jag har testat denna foundation en gång och den fick verkligen min hy att stråla, jag kände mig bekväm och så vacker.
  Jag har ganska känslig hy men True match fungerade toppen och därför skulle jag vilja vinna för att alltid få känna mig så bekväm med min foundation.

  Svara
 • N2
  Jag önskar att jag fick vinna detta för att jag blir aldrig färdig att komma i väg och köpa ny.
  Min är snart slut och den första Foundation som jag köpt i mitt liv och varje gång jag tar den på mig så känner jag mig vacker för mina ärr som ung med mycket finnar försvinner och då känner jag mig vacker både ute och inne.

  Svara
 • Min är N2 !
  Jag önskar att jag vann då jag är dålig på att prioritera mig själv. Låter alltid familjen ( barnen) gå före och glömmer lätt mig själv. Men nu har jag kommit till en punk där jag vill hitta mig själv igen och vad vore inte toppen då om inte att få starta med perfekt bra produkter. Skulle verkligen förgylla min vardag om jag lyckades vinna.
  Kram

  Svara
 • N3 blev min true match!
  Är i akut behov av ny foundation! Hoppas att på tur!

  Svara
 • C1 rose ivory blev mitt tips efter att ha gjort testet. Jag är för snål för att köpa ny ansiktskräm och foundation och får gamla avlagda av mina systrar…ser ibland för mycket ut, randigt och ojämnt… Skulle vilja va snygg för en gångs skull!

  Svara
 • Jag vill helt enkel piffa mig lite här i regniga Göteborg med nyansen Golden ivory ☺️

  Svara
 • Min True Match blev GOLDEN IVORY w1
  Jag skulle uppskatta att vinna detta kit, då jag flyttar ifrån min sambo imorgon till ett annat land och behöver piggas up. Jag flyttar för att göra något jag drömt om länge men aldrig tagit steget då det är svårt att ta tag i nya utmaningar. Men nu jävlar, man ska aldrig stå och stampa på samma ställe för länge.

  Svara
 • N3 blev min färg vore toppen med ny Foundation till ett pluggande blekansikte.

  Svara
 • Golden Ivory W1 blev min match!! Så jag kan se fräsch både natt och dag 😉

  Svara
 • Den foundation har jag hört mycket positivt om:)
  Min färg blev W1.
  Det hade ju varit jättekul att vinna detta:) var ju hur länge sen som helst sedan jag vann…man blir så glad när man vinner och extra kul att piffa till i sminkväskan:)
  Tack för en fin och trevlig blogg!
  Kram

  Svara
 • Som småbarnsmamma och sjuksköterska vill jag se fräsch ut och absolut inte ”spacklad”. Har ännu inte hittat det perfekta underlaget men har faktiskt inte provat True match!

  Svara
 • Som småbarnsmamma och sjuksköterska vill jag se fräsch ut och absolut inte ”spacklad”. Har ännu inte hittat det perfekta underlaget men har faktiskt inte provat True match!
  Glömde skriva färgkod: W1!

  Svara
 • Möjligt att mitt svar nu publiceras 2 ggr då jag är lika kass på sånt här som att sköta om min hud och ansikte som på teknik! Hur som ..N 2 Rose vanilla blev min färg och mitt ansikte är nog värd något mer än hopplock från uppgiven omtänksam granne ;-))) samt dotter :-))). För en fräschare look denna vinter helt enkelt!

  Svara
 • Aldrig hittat en foundation som håller hela dagen, men det tycker jag denna gör.
  Eftersom jag har ett väldigt stressigt jobb där man snabbt blir svettig så är det bra med en foundation som håller och inte blir glansig 🙂
  Min färgkod W1, hoppas på tur nu 🙂
  Kram fina Hannah!

  Svara
 • W1, Golden Ivory. Skulle vara roligt att testa.

  Svara
 • Min blev n3. Jag hade blivit så glad över att få vinna. Jag har otroligt dålig hy och har alltid försökt dölja mitt ansikte. Nu är jag 27 år har två barn och vill inte behöva gömma mej längre.
  kram kram.

  Svara
 • Min färg blev nr 2, ROSE VANILLA. Det gamla talesättet ”tur i kärlek, otur i pengar” gäller verkligen mig, så det hade varit kanon att vinna denna härliga Ture match, annars kommer det tas en slant ur julklappskassan 😉

  Svara
 • Min True Match är W3.
  Äntligen är den här, min True Match! Har alltid morrat över att jag aldrig lyckats hitta min True match men nu är det slut morrat! True match betyder numera en fräsch och pigg hy som dessutom är perfekt för mig!

  Svara
 • N3 blev min nyans.
  Önskar att jag fick prova detta,
  så jag slipper se ut som en röd hetta.
  Köper alltid fel nyans,
  så nu tar jag mig en riktig chans.

  Svara
 • Hej,
  Jag har W1 och det skulle passa jättebra att vinna för mitt mineralpuder är slut och min bonusdotter säger till mig att jag borde använd foundation istället. Jag brukar aldrig vinna, så därför skulle det vara dessto roligare att göra det.
  Hälsningar Åsa

  Svara
 • Hej Hanna! Vill tacka dig för tips inför vår New York resa! Vi bodde 4 nätter på Dream hotel Downtown då vi hälsade på o firade dotterns 20-års dag! Vi var även på de häftiga restaurangerna The General o La Esquina! Wow vilken vecka vi har haft där! Musikalen Rock of Ages var grymt bra<3 Kramar Petra

  Svara
 • C1
  Ska ta mig ur bebisbubblan. Som 3 barnsmor kan det krävas rejäla doningar:)

  Svara
 • W1
  Håller tummarna att jag vinner!

  Svara
 • Hej!
  Jag har precis börjat försöka förändra mitt liv med nytt jobb och ny stil! Enligt testet är jag N2 och det skulle vara härligt att prova detta och se om det kan hjälpa mig på min väg mot förändring (förbättring)!

  Svara
 • Min true match blev n2 Rose vanilla. Skulle helt enkelt vara kul och vinna. Fräscha upp ett höst-trött ansikte 🙂 kram på dig!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Först vill jag bara tacka dig för en fantastisk blogg! 🙂 Du verkar vara en helt underbar kvinna, mamma och fru. Jag hoppas att jag kommer bli en lika bra mamma som dig 🙂
  Jag gjorde testet och blev Nr 2 🙂 Varför just jag ska vinna är för att jag har gått genom mycket den sista tiden och försöker komma tillbaka på fötter igen. Så ett litet paket skulle få mig att må bättre.
  Kram Josse

  Svara
 • N2, Rose Vanilla fick jag.
  En väldigt stressig period på jobbet och i privatlivet har gett mig en flashback av tonårsfinnar, den lilla stund jag har på morgonen innan dagislämning går åt till att försöka dölja detta. Om True Match verkligen är min ”true match” så kommer det gå betydligt snabbare och då hinner jag kanske lite mascara med, allt som piggar upp är ju bra i höstmörkret!

  Svara
 • N2 Rose Vanilla
  ”Jag är nybliven mamma, ägnar dagarna åt att amma.
  Lagar mat åt min man, städar så mycket jag kan.
  Skulle vilja ha ett smink-kit med detsamma!”

  Svara
 • Jag har n2
  Ska tillbaka på jobbet efter föräldraledighet och behöver verkligen detta för att inte se ut som spöke efter alla vakna nätter.

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂
  Min True Match blev W3.. har haft den innan en gång och tycker den var jätte bra, men har inte riktigt råd att slänga ut pengar på smink just nu, skulle jag vinna skulle jag bli jätte glad eftersom jag älskar smink och eftersom jag nästan aldrig vinner, det ända jag har vunnit är 25:- på triss!
  Kram

  Svara
 • Min true match blev W1 GOLDEN IVORY… har inte testat det.
  Det är dag för en ny foundation… och snart ska jag på dejt… tra la la…

  Svara
 • Min kod blev C2.
  Som nybliven pensionär ( 61 år )har jag äntligen mer tid att göra mer med facet.
  T.ex. trolla bort mörka ringar under ögonen som jag får av mina ögondroppar för Grön Starr.

  Svara
 • Min kod blev N3 hoppas vinna så jag ser lite piggare ut iallafall.Sista månaderna har varit lite slitsamma av olika orsaker .

  Svara
 • true match/golden match är min trygghet till vardag & fest

  Svara
 • Jag fick N3 som true match. Skulle verkligen vilja vinna eftersom jag ALDRIG använt mig av sånt här, haha har aldrig riktigt förstått vad det är man ska använda och hur man får de bästa resultatet (trodde va var jätte krångligt) Men om det bara krävs detta så kanske tvåbarnsmamman på 27 år från Alingsås kan ge de ett försök 🙂

  Svara
 • Min blev c2 och en trött småbarnsförälder som precis fått nytt jobb med ansiktet utåt behöver nytt smink i lådan 🙂

  Svara
 • N2 rose vanilla blev jag! Skulle bli så glad om jag vann den!

  Svara
 • Golden Ivory. True match ger mig trygghet båda under vardagen och på fest. Känslan att få känna sig fräsch på utsidan trots att insidan inte känns lika pigg är obetalbar.

  Svara
 • W 1 blev min true match, och jag har aldrig testat den. Hoppas på tur för en glad överraskning piggar ju alltid upp!!!!!

  Svara
 • Fick C 1.
  Vore super skoj och vinna, är nyligen mamma till
  En liten tjej. Super mysigt, men det innebär också
  Vakna nätter, spyor på kläderna, och bröstmjölk
  Som läcker. Skulle verkligen behöva lite smink så
  Man kan snygga till sej lite för sin man, så han inte
  Bara får se hans dotters mamma, utan också sin älskade
  Fru

  Svara
 • N2 Rose Vanilla. En true match skulle verkligen pigga upp en trött fröken i novembermörkret. Hoppas, hoppas, hoppas ☺️

  Svara
 • N2 Rose Vanilla. Pigga upp en blivande mamma i höstrusket!
  Använder dessa produkter dagligen, fantastiska!
  Skulle bli superglad om jag skulle vinna o då även få prova en ny nyans eftersom jag inte vanligen använder N2, hoppas den stämmer bättre än de jag brukar nu.
  Hoppas hoppas!

  Svara
 • Nr 2, Rosa Vanilla.
  En nybliven trebarnsmamma som behöver all hjälp hon kan få med att se pigg ut 🙂

  Svara
 • C1 Rose Ivory.
  Är väldigt dålig på att unna mig själv bra smink och skönhetsprodukter, så det hade varit kul att vinna lite bra produkter till sminkväskan

  Svara
 • Fick W7 Golden Amber!
  Skulle inte vara dumt att pigga upp sig lite i denna mörka årstid. Kanske gör så att jag inte skrämmer slag på kunderna i butiken jag jobbar i när jag visar mitt glåmiga fejs!

  Svara
 • Jag byter foundation som jag byter trosor, det är ingen dans på rosor.
  Hittar aldrig min favorit, oftast blir jag för brun eller för vit.
  Med True match hoppas jag på rätt nyans och yta, så jag sedan slipper foundation byta!

  Svara
 • Haha missade visst vilken färgkod jag skulle ha N2 Rose Vanilla.

  Svara
 • Rose vanilla.
  I höstrusket vore det härligt att få frächa till sig lite.
  Kram och tack för en fin blogg.

  Svara
 • W1 blev min kod.
  Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett kit eftersom jag ALDRIG hittat rätt förut. Jag tar på tok för brun när jag väl ska köpa någon. Men jag visste inte ens att detta test fanns så min kod kom fram såhär 😀
  Kram Lotte

  Svara
 • C1 fick jag.
  Jag skulle vilja vinna då jag aldrig har hittat rätt färg som passar mig. Därför brukar jag aldrig köpa smink eftersom det allt som oftast blir helt fel. Antingen för mörkt eller för ljust.
  Detta test var toppen, nu vet jag vilken kod som passar mig.
  Kramen

  Svara
 • Min True Match blev N2.
  JAg skulle så gärna vilja vinna, det är så svårt att hitta rätt färg och något som verkligen passar ens hud. Här om dagen skulle jag sminka mig och kom då på att jag öger BARA gammalt smink jaha och varför detta jo barnen har fått allt jag kunnat ge.
  Och nu har vi inte råd till någog extra till oss själva pga ekonomin så att få vinna ett kit till MIG själva hade varit underbart.
  Håller alla tummar och tår.

  Svara
 • Hej!
  Jag är 14 år och har lite problem med hyn och hört att denna även täcker väldigt bra! Jag har problem med att hitta rätt färg men med den där testet känns det mer lovande att hitta rätt färg, N2. När man jämt får fel färg så blir det så dyrt att jämt behöva köpa nya efter varandra och jag har hela mitt barnbidrag själv på kortet och ska köpa allt själv (inte vinterjackor , vinter skor , skidutrustning osv) men det vardagliga. 1050 räcker inte till så mycket när man behöver köpa ny foundation, puder etc ofta. Så skulle bli jätte glad om jag vann det där, då skulle jag kunna lägga pengarna på något annat än att köpa foundation ofta, tex nu till jul. Kunna köpa julklappar och sånt som hör till julen!!
  Kram till dig

  Svara
 • Jag hoppas att jag hittat en foundation som passar mig. Använder nämligen inte foundation för att jag aldrig hittat någon som funkar på mig.
  Min kod:W1

  Svara
 • Jag går o väntar på min lilla bebis som ska komma vilken dag som helst (andra barnet). Jag är verkligen i behov av påfyllnad i min sminkväska. Men jag har ingen ork att ta mig ner till stan. Jag gillar verkligen smink som täcker men som känns luftig o lätt.

  Svara
 • VANILLA ROSE BLEV MIN, KOD N2
  JAG TYCKER DET ÄR SVÅRT ATT HITTA RÄTT FÄRG OCH RÄTT PRODUKT SÅ DET VORE VÄLDIGT SPÄNNANDE OCH ROLIGT ATT FÅ TESTA DENNA EFTER ATT HA GJORT DETTA TEST.
  KRAM!

  Svara
 • W5 ( Golden sand )
  Denna årstid är inte min favorit
  Blir inte bättre av att man känner sig så vit
  Med detta test blev ” min färg” Golden sand
  Vill nu gärna ha den i min hand
  Testet är ett jättebra sätt
  Att få fram den ton som för mig är rätt
  Tror det känns lättare nu fram till vår
  När jag en varmare färg i ansiktet får
  Kram och tack för en rolig tävling och en fin blogg

  Svara
 • W1 blev koden
  Jag brukar aldrig använda foundation eftersom jag aldrig har hittat rätt färg och jag tycer tt det syns så tydligt.Jag har precis fyllt 30 som var så stort för mig , behover muntras upp. Tack för en fin tävling.

  Svara
 • Hej Hannah! Åh vad roligt med ett test för att se vilken nyans som passar bäst på foundation. Min blev N2 och jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett True Match kit för att komplettera min sminkväska! Kram Karin

  Svara
 • Jag fick ”C1 rose ivory” som min kod. Jag skulle så gärna vilja vinna denna foundation! Jag har varit sugen på att testa en ny ett tag nu men inte haft ork att ta mig till stan haha.. Det passar perfekt nu också då jag på tisdag ska ta mig till frisören och färga håret för första gången i mitt liv! Varför inte fullända denna stora förändring liksom?! 🙂
  Kram!

  Svara
 • 02 rose vanilla. Tycker foundation är det svåraste. Vore en trevlig överraskning att vinna. Jag tävlar typ aldrig eftersom jag aldrig vinner, ha,ha!

  Svara
 • N2 rosé vanilla.
  Jag hoppas att jag inte behöver visa min ojämna hud varje dag med True Match.

  Svara
 • No2 rosé vanilla blev min färg i testen. Tycker alltid det är svårt att hitta rätt färg när jag är jag är i affären och när jag väl är där glömmer jag ofta bort att köpa sådant. Känns även som det är onödigt att lägga pengar på det. Är lite lyx för mig men vad jag tycker det är kul egentligen . Alla vill ju vara fina, kram

  Svara
 • C1 rose ivory blev min enligt testet!
  Behöver lite uppiggande och färg i höstens bleka dagar… Och foundation är alltid det svåraste! Håller nu tummarna för en vinst!
  Tack för en fin blogg och ha en fin dag!
  // Keso

  Svara
 • N2 rose vanilla. Jag blir ofta röd och blossar upp utan anledning, vet inte varför. Jag skäms och det är jobbigt. Denna produkt skulle vara toppen för mig i mitt sociala liv!

  Svara
 • Hej! Resultat blev w 5 Golden Sand! Har precis fått veta att jag har anemi, vilket betyder att jag är väldigt blek! Så det hade inte varit dumm med lite färg i ansiktet . tack för en super bra blogg! Kram

  Svara
 • 02 Rose vanilla skulle jag vilja vinna så man kan trolla bort lite av den trötta småbarnsmammans ansikte 😉
  Kram från mig

  Svara
 • Hej Hannah! W5 Golden sand blev resultatet! Har precis fått veta att jag har anemi vilket betyder att jag är blek, hade inte varit dumt med lite färg i ansiktet! Tack för en super bra blogg! Kram

  Svara
 • N2 Rose vanilla
  Jag är väldigt blek hela vinterhalvåret, alltså jätteblek.
  Folk brukar fråga mig om jag mår bra. Men jag mår bra men färgen i huvudet har en tendens att ”rinna av” mig. Så självklart hade det varit roligt med lite snygg smink att ”färga” sig med.
  Kram Sabina

  Svara
 • no 2 rose vanilla
  Med den enkla motiveringen att jag som 30 år gammal och snart 6 barnsmamma ( bf 1 dec) kommer behöva det väldigt väl den närmsta tiden 😉 ha ha ! Perfekt att få fräscha till sig å känna sig fin trots sömnlösa nätter och full rulle med allt runtomkring barnen 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! W5 Golden Sand blev resultatet! Har precis fått veta att jag har anemi!Vilket betyder att jag är blek, så det hade inte vart dumt med lite färg i ansiktet. Tack för en super bra blogg! Kram

  Svara
 • Jag vill gärna vara med, vad roligt! Jag fick W3 Golden beige. Tack för en bra blogg!!

  Svara
 • Vilken rolig tävling! N2 Rose vanilla blev min färgkod. Har en problem hy och då blir det extra viktigt att ha en färg som är rätt för just mig. Så att få chansen att testa den vore super!

  Svara
 • N2
  Äntligen hittar jag min färg 🙂
  Håller tummar och tår att jag detta får!
  Kramiz

  Svara
 • c5 Rose ivory var min 🙂

  Svara
 • W3 Golden beige är min färg.
  Skulle behöva lite färg i mitt ansikte efter en lång och tuff separation. Lite ljus i tillvaron.

  Svara
 • Enligt testet skulle jag passa i C1 Rose Ivory.
  Skulle behöva lite färg i mitt bleka anskite nu när sommarens bränna försvunnit för den här gången. Dölja lite av skavankena och känna mig fin!

  Svara
 • W3 Golden Beige är min färg.
  Att få känna sig naturligt vacker i vintermörkret skulle göra mig glad♥

  Svara
 • W5 Golden sand blev min true match, den ska alltså passa utmärkt till just min hy och göra mig supersnygg!! 🙂
  Ja man kan ju alltid hoppas!!
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

  Svara
 • Min true match blev C1rose ivory.
  Jag vill så himla gärna vinna!
  Jag har rosacea och eksem i ansiktet och det är så svårt att sminka över det så det blir så bra som möjligt.
  Har hört mycket bra om den här och vill ggärna prova den 🙂
  Ha en fin vecka !
  Mvh
  Malin

  Svara
 • N2 Rose Vanilla verkar vara min färg!
  Skulle vara spännande att se om det stämmer!
  Nu håller jag tummarna tills de blir blå!

  Svara
 • Tack för en härlig blogg 🙂 brukar kika in då och då när jag behöver lite positiv energi 🙂 Min färg är Rose Vanilla N2

  Svara
 • Min färg blev Rose Vanilla.
  Skulle gärna vilja testa den och är dessutom är i behov av en ny foundation, så då skulle det ju passa perfekt om man vann 🙂
  Kram Vanja.

  Svara
 • Min färg blev rose vanilla. Är en trogen läsare från Norge 😉 ps. älskar verkligen din blogg

  Svara
 • N5 är min färg. Spännande m tävling. Hade varit kul att vinna. Läste precis dina inlägg från Indien. Du och Peter är fantastiska och det ni gör önskar jag att fler ska göra. Jag och min man har pratat om att åka till Indien för att volontär arbeta. Så fort som vår son blir lite större så ska detta ske. Kanske kan vi göra något för era barnhem i Indien. Vi vill gärna möta verkligheten o inte blunda. Det är tufft och jag undrar hur du handskas med det hanna? Samtidigt som jag läser dina inlägg från Indien ser jag på nyheterna Vad som sker på filipierna. Känner mig illa till mods, blir ledsen. Men jag har hopp om mänskligheten och detta tack vare människor som dig Peter och din mamma. Gud välsigne er ♡♡♡

  Svara
 • Min färg är W5 golden sand 🙂 vore fantastiskt kul att vinna just ett smink set. Har svårt att matcha och få tiöö en bra grund. Är ganska feg men med en bra bas behövs det inget mer 🙂 tack för en inspirerande blogg!

  Svara
 • 2 Rose Vanilla
  Faktum är att testet visade att min nyans är just den jag använder just nu 🙂 En mycket bra foundation.

  Svara
 • Tack för en mysig blogg.. W1 är min nyans,

  Svara
 • N2 rose vanilla

  Svara
 • Testet visade att jag skulle passa bäst i ”Rose Vanilla”..
  Varit mammaledig sedan snart 2 år tillbaka, så denna Foundation skulle verkligen smaka.
  Roligt att testa något nytt som skulle passa min hud, och en dag ska jag förhoppningsvis stå vid altaret som en vacker brud.. <3

  Svara
 • Vilket smart test! Jag är urdålig på att veta vad man ska ha för foundation, jag köper en jag tycker passar, provar den några gånger och ger sen upp och går osminkad, tycks aldrig hitta rätt färg! Testet visade att jag ska ha N2 Rose Vanilla, hoppas den är min rätta färg 🙂

  Svara
 • Rose Vanilla! Underbart namn! Hade passat perfekt för att pigga upp en hösttrött 4-barns mamma…

  Svara
 • N2, Rose Vanilla fick jag…
  Håller tummarna då jag skulle behöva testa lite nya spännande produkter!
  Kram Anna

  Svara
 • Testet visar att jag passar i N2, jag är alldeles för snål för att köpa mig fint smink, då köper jag hellre nåt till barnen, så att vinna lite smink vore så kul !

  Svara
 • Hej hopp i löven! 🙂
  Golden Ivory vore färgen för min höstbleka hud!
  Vore härligt att glamma upp höstrusket med lyxen från nya fräscha produkter!!
  Kram

  Svara
 • N2 fick jag! Jag har aldrig någonsin lyckats hitta rätt färgton för mig, därför vill jag nu vinna detta!!!

  Svara
 • Hej!
  Jag har alltid haft svårt att välja smink som passar min hud och min personlighet. Mycket bra test som visade att jag är en N3:a! 🙂
  Jag skulle bli jätteglad för en hjälp på traven till en lite lyxigare och spännande höst!

  Svara
 • N2 rose vanilla blev min färg :)) låter såå härligt, rose vanilla! Man känner hur pigg och fräsch man kommer bli ;))
  Skulle vara fantastiskt att få testa lite nytt.

  Svara
 • Min färg är N3, Creamy Beige. Alla säger att denna Foundation är sååå bra, så det vore roligt om jag vann och få testa själv. Hoppas på tur nu.

  Svara
 • Ojoj! Vad ska jag säga? True Match är som mitt andra (lite snyggare) skinn och jag har faktiskt (helt sanningsenligt) inte lämnat huset utan den, på en sisådär 10 år. Med andra ord älskar jag den. Lite roligt är att jag alltid använder Rose Beige men enligt testet så är jag en Nr.2 Rose Vanilla. Vore fantastiskt att vinna detta pris eftersom min årsförbrukning är tämligen hög och…ja…simply because i´m worth it!!! 😉

  Svara
 • GOLDEN IVORY blev min … behöver nått att piggas upp med .. har haft några väldiga tuffa år med sjukdommar, blivit hemlös, cancer .. listan kan göras lång .
  min ekonomi har inte alls varit på topp utan i botten så ja hoppas hoppas …

  Svara
 • True Match skulle betyda lyx i min vardag som fyra barns mamma!
  Det är något som skulle göra mig glad då jag vill känna mig snygg och det kan jag med True Match!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  W3 Golden Beige är min färg.
  Jag har alltid haft samma smink i min sminkväska. Jag är tyvärr jätte dålig på att veta vad man ska ha för smink och tar mig aldrig tid att fråga personalen i butiken. Jag är i stort behov av lite nytt smink som kan förvandla min tråkiga hy.
  Hoppas hoppas!
  Kram emelie

  Svara
 • Varför tar allt slut samtidigt? Både underlagscreme och puder är så gott som tomt här hemma. Är student och har inte så mycket pengar så sminkinköpet får vänta, jag får se lite trött ut ett tag 😉 om jag inte har turen att vinna här förstås:-) Jag håller alla mina tummar och tår för att det denna gången är min tur.
  Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Varför tar allt slut samtidigt? Både underlagscreme och puder är så gott som tomt här hemma. Är student och har inte så mycket pengar så sminkinköpet får vänta, jag får se lite trött ut ett tag 😉 om jag inte har turen att vinna här förstås:-) Jag håller alla mina tummar och tår för att det denna gången är min tur. Mitt nummer efter att ha gjort testet var N3.
  Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Som ensamstående mamma till två underbara döttrar så finns det inte så mycket tid eller pengar att lägga på smink till mig. Men en foundation som passar mig jättebra och sitter hela dagen skulle passa mig perfekT!
  Kram/ Linda

  Svara
 • Rose Vanilla nr 2. True Match skulle kanske vara den som skulle få mig att känna mig fräsch och snygg igen. Har inte sminkat mig på flera år efter att barnen dykt upp för tiden finns inte. Vill ha något enkelt som även får snabbt. Förhoppningsvis är detta produkten som skulle få mig att lysa upp i vardagen igen, något som jag saknar.

  Svara
 • Jag har i många år varit trogen Face Stockholm där jag hittat min nyans matt creme. Jag skullle vilja testa Tru Match, men vet inte om den är så bra som alla säger. Jag blev nr N3! Creamy beige!

  Svara
 • Min True Match nyans som jag tydligen ska använda är N2 Rose Vanilla. Jag använder alltid W7 Golden Amber, så jag använder ju tydligen alltid fel nyans. Den passar ganska bra på sommaren, men när de går mot höst och vinter och man blir blekare så passar ju denna uppenbart inte mig egentligen. Jag skulle vilja vinna detta då jag är student och de inte riktigt finns ekonomi till massa smink. Alltid en börda när foundation el. puder tar slut och man måste köpa en nya. Min mascara är på väg att ta slut och likaså min eyeliner och puder har jag fått köpa från ett annat märke (billigare) för att de inte finns någon ekonomi till detta. Så detta skulle glädja mig till tusen nu innan födelsedag och jul om jag vann detta. En liten födelsedagspresent/julklapp hade absolut inte gjort mig ledsen, snarare super glad! Vore himla kul om man vann, man vinner ju dessutom aldrig något!

  Svara
 • N2 Rose Vanilla
  Att hitta rätt färg foundation är alltid lika svårt, därför blir det oftast ”naturell” för mig vilket egentligen inte är ett dugg bättre.
  Har provat ett antal olika men aldrig känt att jag har hittat rätt, kanske denna gången??

  Svara
 • min färgkod är w1 golden ivory
  det är jätte svårt att hitta ”sin färg” på foundation.
  ska bli kul o se efter testet om detta är rätt för mig!
  hade varit guld!

  Svara
 • Min färg blev N3 creamy beige. Jag har varit på resa och kom hem i lördags natt. Bilen pajade på arlanda och blev bogserad till en bilverkstad i märsta. Resväskorna är kvar i bilen och därmed även mitt smink! Jag törs nästan inte gå ut utan sminket och skulle bli så glad om jag kunde vinna nytt 🙂

  Svara
 • Använder egentligen inte sådant smink men tyckte det var lite skoj med testet. Och nu när jag gjort testet vill jag ju gärna prova i verkligheten också. Ha en bra dag och tack för en bra blogg.

  Svara
 • Alltid tyckt det varit svårt att hitta rätt färg på fondationen.
  Jag har alltid haft dålig hy och behöver en täckande foundation i rätt färg, hoppas därför på denna true match, min färg jag skulle ha va N2 Rose Vanilla.

  Svara
 • Kul med färgtest! Jag blev en N2 Rose Vanilla.
  Alltid roligt att vara en vinnare, ännu roligare att vara en snygg vinnare! =)

  Svara
 • Min match var C3 rose beige. Jag är totalt värdelös på sminkning, har försökt men det blir inte bra vilket gör att jag är utan istället. Lite trist och glåmig blir man. Tänkte att denna kanske skulle underlätta för mig att ngn gång kunna känna mig lite fin…

  Svara
 • W1 Golden Ivory
  Synen när man ser sig i spegeln på morgon…likblek och askgrå på samma gång! T om ådrorna syns, ingen vacker syn kan man lugnt säga. haha!

  Svara
 • Har hört så otroligt mycket reklam om dessa, det vore därför fantastiskt att få äran att testa på om det är så bra som alla tycks tycka. Lite extra bra vore det också i och med att jag behöver en ny foundation i skrivande stund då min gamla nästan är slut.
  Min färgkod blev N2 Rose Vanilla.
  Kram Sanna

  Svara
 • W3 Golden Sand
  Jag har inte vart särskilt intresserad utav smink tidigare men jag har verkligen upptäckt att rätt nyans och lyster i ansiktet kan göra hela min dag! Att få känna sig fräsch och inte glåmig i höstrusket får mig verkligen att må bra

  Svara
 • Jag har inte vart särskilt intresserad utav smink tidigare men jag har verkligen upptäckt att rätt nyans och lyster i ansiktet kan göra hela min dag! Att få känna sig fräsch och inte glåmig i höstrusket får mig verkligen att må bra

  Svara
 • Hej,
  Självklart vill jag gärna vara med & vinna detta lyxiga sminkset 😀
  Min true-match blev N3 golden beige.
  / L

  Svara
 • Nr3 Creamy Beige
  Jag har inte lyckats hitta en foundation som döljer de flammiga partierna i mitt ansikte samtidigt som den inte ser för tjock och täckande ut. Har dock aldrig testat True Match så detta kanske är slutet på mitt sökande? 🙂

  Svara
 • Min true Match var N3, creamy beige.
  Jag skulle vara värd att vinns för att har ingen foundation för tillfället, min gamla tog slut och är för dålig på smink för att ensam kunna välja rätt färg.

  Svara
 • Hej! Tänk vad en liten vinst skulle kunna pigga upp. Jag har två barn, precis lika gamla som Liv och Vida..och nu är jag gravid..lycklig men trött, blek och glåmig..kanske skulle en N5 Sand kunna få mig att åtminstone se piggare ut:-)

  Svara
 • åh vilken trevlig tävling jag är med;)
  om har vinner skulle jag vilja ha N3, creamy beige
  vill prova nåt nytt som kanske passar min trötta , torra ansikte.
  tack

  Svara
 • N3 – creamy beige. Håller alla tummar och tår! och tackar för din härliga blogg, gillar hela känslan som den förmedlar!!!

  Svara
 • Ja, visst kan man aldrig ha för mycket i sminkväskan, men framför allt vill jag nog ha ett fåtal saker där som verkligen är rätt för mig samt fräscha och trevliga, till skillnad från nu kan jag säga 🙂 . Därför skulle jag bli oerhört glad för lite fina fräscha saker så jag kan slänga crèmer i fel nyanser och klippiga mascarer.
  Min färg är rose vanilla!xx

  Svara
 • C2 rose vanilla.
  Det hade varit så skönt att få slänga det illa luktande 10kronors sminket och byta till loreal paris som kanske kan få min hy att se ut stjärna istället för ett spöke. 🙂

  Svara
 • N2 Rose vanilla
  Det hade varit så skönt att byta ut det illaluktande 10 kronors sminket mot loreal Paris som kanske kan få min hy att se ut som en stjärna istället för ett spöke.

  Svara
 • Skulle bli så oerhört glad om jag vann, då jag under flera år lagt ut en massa pengar på huden då jag har en riktigt problemhud. Men har aldrig testat Loreal. Min nyans är N5 Nude Sand. Allt gott. Hälsningar Sofie

  Svara
 • C1 rose ivory är min färg och jag hoppas verkligen att jag vinner. En matt naturlig créme är vad min hud vill ha. Förlåtande mot trötta ögon och en och annan blema. Älskar smink men unnar tyvärr mig sällan då det oftast finns annat att lägga pengarna på.

  Svara
 • Hej!
  Min färg blev w1 i testet.
  Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Just nu håller jag på att planera inför mitt och min sambos bröllop i Idre i januari. Där uppe finns ingen make up-artist så jag kommer därför att sminka mig själv. Livet som småbarnsmamma i kombination med månader av intensivt planerande inför den stora dagen har börjat sätta sina spår. Ett make up-kit ifrån L´oréal skulle därför vara precis vad jag behöver för att känna mig riktigt fräsch och vacker på vår bröllopsdag.
  Min True Match är C2 Rose Vanilla

  Svara
 • Kul test! C2 verkar vara min true match. Vore kul att testa nåt nytt, kört samma märke länge nu (annat) och du var så fin och fräsch på bilden! KRAM

  Svara
 • Min true match är C1 Rose Ivory. Håller tummarna för att det ska bli jag som vinner, det skulle vara så roligt att testa sminket och kombinera med det föreslagna rouget och täckstiftet. Kram Annie

  Svara
 • Creamy beige var min färg! Tror att jag skulle kunna se lite piggare ut i höstmörkret med hjälp av true match!

  Svara
 • W3 Golden beige är min färg! Jag är såååå dålig att unna mig smink och skönhetsprodukter. När jag vaknade i morse och såg mig i spegeln tänkte jag, det är så här en vandrande vålnad ser ut. Min son är nu tio månader och även om jag älskar honom har nyförälskelsen lagt sig. Det är dags att vårda andra kärleksrelationer, den till mig själv tex.! Snälla Hannah, hjälp mig att mota bort spöket i spegeln!

  Svara
 • Efter att ha studerar till sjuksköterska under tre år, med tre små barn hemma. Och nu äntligen snart klar med utbildningen, Kan det behövas lite nytt och fräscht smink som kan pigga upp lite i höst mörkret. Min nyans är N3 creamy beige.

  Svara
 • Hej femme! De skulle va härligt att få vinna detta kit och få känna sig fin och fräsch trots att man är sliten och en trött småbarnsmamma, får ofta höra att man ser trött ut och va härligt att få testa dessa produkter för att få lite lyster och färg i ansiktet och trolla bort tröttheten och helt enkelt känna dig fräsch. De skulle va toppen dessutom fyller jag år i veckan då de skulle verkligen va kul o uppskattas;-)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har precis klippt av mina långa lockar och har absolut inte vant mig. Motiveringen är en liten vers om detta:)
  Jag har klippt av mitt hår, och aldrig jag får det åter
  Nu sitter jag i en hörna o gråter,
  Men jag vill ändå vara fin och vacker
  Önskar mig därför lite kvalitéspackel!
  Min färg är w3 beige

  Svara
 • Min True match är Rose vanilla.
  Jag har min true match på allt utom just på smink.
  Vore himmelskt om True match smink kunde flytta in hos mig och piffa till min tråkiga hy <3

  Svara
 • Enligt testet var N2 min färg.
  Jag vinner gärna eftersom det skulle få höstmörkret att lysa upp, genom att känna mig fräsch och fin, sen gynnar det alltid en student att få ett lyxigt make-up kit, då man annars inte unnar sig det, utan all inkomst går till dyr studentlitteratur.

  Svara
 • Min färgkod blev C1. 🙂
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag inte hittat några bra sminkgrunder alls och tycker inte om att prova i affären, så just nu går jag runt utan smink och ser allmänt trött ut. Har gett upp hoppet på att hitta en bra grund som passar mig, därför hoppas jag att jag vinner så jag kan få piggas upp (det behövs) både i ansikte och själ, kramar!

  Svara
 • Hej Hannah, Min match blev N2, min motivering blir nog att med lite smink kan det lysa upp tillvaron nu i detta höstrusk, för pigg blir man inte av detta tråkiga vädret!! Tack på förhand Jenny 🙂

  Svara
 • N3 CREAMY BEIGE blev min match. Nu när hösten är här skulle det sitta fint med lite fin lyster i det glåmiga ansiktet..
  Hoppas på tur.

  Svara
 • Hej
  Min blev c1 och eftersom jag alltid känner mig piggare med lite
  Smink så hoppas jag på vinst!
  Jag brukar säga till mina fyra barn att när mamma sminkar sig
  Då vill hon vara ifred 😉

  Svara
 • N2 rosé vanilla.
  Låt denna småbarnsmamma vinna
  Så jag lite höstglädje kan finna
  Pigg och fräsch i vinter
  Låt mig gå blomma ut likt hyacinter.

  Svara
 • Min True Match blev Rose Ivory. Som mammaledig till en snart elva månader underbar och sprallig tjej behöver jag något som täcker över tröttheten i mitt ansikte. Denna tävling kom därför som en skänk från ovan! Hoppas på min lyckliga stjärna!

  Svara
 • Hej! Min färg är N2 Rose Vanilla. Har jag tur nu, så ska min älskade dotter få den fina vinsten. Hon har varit svårt cancersjuk och har nyligen hittat tillbaka till livet igen. Så lite färg på hennes kinder skulle göra underverk. Håller tummarna hårt nu!
  Kram

  Svara
 • C1 Rose Ivory. Det är min mammas true match och jag skulle gärna vilja vinna denna till henne. Hon är en underbar mamma och fyller år den 20 november. Om det är någon som förtjänar något lite extra så är det hon. Hon är en ängel<3 Mvh Ulrika

  Svara
 • Min kod är N3 Creamy Beige.
  Skulle verkligen vara toppen att få hjälp att göra min hy bättre!

  Svara
 • hej
  vilken rolig tävling och spännande
  jag har tydligen nr två rose vanilla och kan bli kul att prova en annan produkt för jag är lite små feg att prova nya saker, hoppas på att vinna en ny fräsch färg och lyster nu till dom mörka vinter månaderna
  ha en strålande dag
  kram chatrine

  Svara
 • Min färg är rose vanilla N2. Håller nu tummarna för att jag vinner! Har legat svårt sjuk i cancer och tycker därför jag är väl värd att vinna. Kram

  Svara
 • Min flickväns kod är N2 Rose vanilla. Hon skulle få priset om jag vinner eftersom att hon under 1 års tid låg svårt sjuk i elakartad cancer, den är nu borta och hon är verkligen värd lite fint smink som en tidig julklapp. Hoppas hoppas!!!

  Svara
 • Hej! Min frus färgkod är N2 Rose Vanilla. Om jag vinner får min fru det fina priset eftersom att hon alltid ställer upp på alla, så det är hon väl värd. Håller nu tummarna!

  Svara
 • Min True Match Är WF Golden Sand! Skulle bli så tacksam och glad om jag vann, den här hösten har varit svår med både fysiska sjukdomar och annat som gjort ont i själen. En vinst vore en stor glädje och uppmuntran för mig!

  Svara
 • N5- Nude Sand
  Som student äter en oftast nudlar och havregrynsgröt,
  men ett sminkkit hade fått mig att känna mig riktigt söt.
  Loreals foundation ger mig en slät och jämn hy,
  som även för ögat är en vacker vy.
  Denna förtidiga julklapp hade inte suttit helt fel,
  då jag till jul har gjort min halva utbildnings del.

  Svara