Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:16 | november 11, 2013

Vill Du hjälpa?

Hej min vän. Som jag skrivit tidigare så är det lite konstigt att vara hemma igen. Kontrasterna är så fruktansvärt stora. En dagen satt jag bland sopor och kramade om barn i nöd och nu sitter jag i hemmets trygga vrå långt från allt detta. Men ändå så starkt och nära i mitt hjärta.
Känner så klart en oerhörd tacksamhet.
Jag har fått många frågor om hur man kan vara med och hjälpa. Det finns mycket mer vi kan göra. Så mycket mer. Nu har vi börjat att samla in till en vaccinationsklinik. En klinik som ska byggas på tomten dit slummens kvinnor och barn kan komma och få hjälp. Få medicin, vaccineras samt lättare sjukvård.
Vill du ge en gåva sätter du in pengarna på 90-kontot Lyft ett barn, Bg 900-1934. Märk din gåva med FEMME så går pengarna direkt till hemmet och flickorna. Men du kan även bli matfadder, månadsgivare eller ta dig an ett särskilt barn. För mer info om det kontakta Anita på [email protected].
Vi besökte slummen där många behöver hjälp.

Precis bredvid järnvägen lever och bor familjer i små skjul.


De tvättar sina kläder för hand i smutsigt vatten från floden.
Jag som knappt vågar låta mina barn gå över gatan. Här bor och lever barnen på järnvägen bland tåg som passerar hela tiden.


De sken upp och blev glada över besöket.


Hon tvättar sig med hjälp av en hink omgiven av sopor och smuts.


Det fanns en liten ”förskola” där. Ett rum. Det du ser.


Som sagt, det finns mycket att göra. Många att hjälpa.
Den 7:e december är du hjärtligt välkommen till vår årliga Faddergala. Där bjuds du på sång, glädje och det visas bilder och filmer från vår resa till Kolkata, men också från andra barnhemsprojekt runt om i världen.
HÄR! hittar du mer info om plats och tid mm.

Bästa Putte kommer dit och leder kören. Tror vi kommer får en givande och trevlig kväll.
Nu ska jag fara och hämta Livis.
All Kärlek ❤
 
 


4 kommentarer4 kommentarer om “Vill Du hjälpa?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka otroliga kontraster det är här i världen och precis som du skriver så lever barnen i misär och livsfara alldeles intill järnvägen. Hoppas att så mycket gåvor som möjligt kommer in för att hjälpa så många som möjligt <3
  Kram kram

  Svara
 • Jag skulle vilja fråga vad det kostar om man vill hjälpa ”ett speciellt barn”. Känner att jag skulle vilja hjälpa någon liten flicka eller pojk

  Svara
 • Som fadder för ett särskilt barn brukar det kosta ca 150 kr i månaden.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Funderar ofta på att åka ner med vår familj och bidra med det lilla vi kan. Undrar om det finns någon möjlighet att få hjälpa till på barnhemmet eller i området det omkring? Min man är tandläkare och vill gärna bidra med sin kunskap.
  Mvh
  Kimberley

  Svara