Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:09 | november 11, 2013

True Matchmaker

God morgon vacker. Hoppas att du har haft en fin helg.
Ville bara påminna dig om tävlingen som jag har i samarbete med L´Oréal Paris och True Match.


Gå in HÄR! hitta all info, din True Match och var med och tävla om ett lyxigt smink-kit.
Kram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “True Matchmaker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • N2 Rose Vanilla
  Att hitta rätt färg foundation är alltid lika svårt, därför blir det oftast ”naturell” för mig vilket egentligen inte är ett dugg bättre.
  Har provat ett antal olika men aldrig känt att jag har hittat rätt, kanske denna gången??

  Svara
 • N2 Rose Vanilla
  Jag letar efter att få självförtroende av en foundation, en bas. Än så länge har jag inte funnit det där självförtroendet, men av denna kanske?

  Svara
 • W3
  Hoppas att denna foundation ser naturlig ut och får mig att våga ha Foundation på.

  Svara
 • N3
  Har alltid haft svårt att hitta en bra foundetion och som passar min hy.
  Blev mamma till mitt andra barn 7 November 🙂 , vill självklart inte se hemsk ut hehe ..

  Svara
 • Jag har nyans 2 rose vanilla , jag har ofta gått med fel nyans på grund av makeup säljare som hävdat att just ”detta” är din färg , bara för att sälja . 🙁 jag lider av problem hy och har så svårt att hitta foundations som täcker fint med min hudton , blir ofta röd på kinderna och näsan ( inte kul alls) självförtroendet är inte set bästa om jag inte har foundation på vågar jag knappt gå ut, jag hade verkligen blivit super glad om jag vann. Hade passat mig just nu super bra eftersom all min makeup e slut , jag är så nyfiken på denna nyansen och tror det blir perfekt på mig. Ditt resultat blev flawless ! Och blir så glad av dina inlägg . Kram Josefin.

  Svara