Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:28 | november 12, 2013

Modevisning

God morgon min vän. Fy vilket skitväder. Grått, kallt och regnigt. Flickorna är lite snoriga så vi tar en dag hemma och vilar och myser. Det positiva med det är att man med gott samvete bara kan vara inne, hasa runt i mjukiskläder i bädda ner oss i soffan.

20131112-082641.jpg
Första gången på länge som Vida sov när jag gick upp med pojkarna. Hon brukar vanligtvis vara min väckarklocka 🙂
Igår kom inbjudan till Årets Mama 2013. En galakväll med modevisning och annat kul. Nu var det över 2,5 år sedan jag och barnen gick visningen sist. På måndag är det premiär för Vida.

20131112-082853.jpg

20131112-082916.jpg
Men idag är vi långt från glamourösa modelejon. Snarare snoriga pyjamastroll 🙂
All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Modevisning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste tyvärr säga att din blogg handlar mestadels om reklam och olika event.
  Hanna vid sin vackra pool.
  Barnen på modevisning.
  Vore kul om du öppnade dig själv lite mer.
  Kanske lite som din syster Magdalena

  Svara
 • Hej,
  Jag har precis kommit hem från Indien så nog händer det annat än yta i mitt liv. Mitt engagemang är äkta och inte en image för att se fin ut. Har rest i hela världen och sett misären. Det är bl a jag som ser till att pengar kommer in och jag sitter inte och leker välgörenhet för att få bekräftelse. ”Hannah vid sin vackra pool” var ett reportage i Aftonbladet och barnen på modevisning har hänt en gång på 2.5 år. Jag tycker emellanåt det är kul med reportage och modevisningar och det är inget jag skäms över.
  När det kommer till samarbeten gör mitt företag det emellanåt. Somliga bloggare skriver inte ut att det är just ett samarbete och då tror läsare att det inte är reklam. Jag gör inte så för jag vill inte lura mina läsare. Gör inte speciellt många sk sponsrade inlägg men ibland gör jag det och just denna veckan är det några stycken. Vi har den senaste veckan skänkt 40.000kr till barnhemmet i Indien och vi letar hela tiden nya vägar för att samla in pengar. Ibland gör vi detta just via reklaminlägg.
  Att leda event är en del av mitt företag och ett jobb jag gör. Därför skriver jag om våra event som är en del av Wioliv och min vardag. Bloggen handlar om mitt liv och därför skriver jag om min vardag även om min arbetsdag kan vara att stå på ett event jag själv anordnat istället för att sitta på ett kontor som tycks mer accepterat. Precis som om jag åker land och rike runt med våra Joolz-vagnar är det en del av mitt jobb och inte ett sponsrat inlägg. Jag har startat mitt bolag från noll och tycker snarare kvinnor ska uppmuntra företagsamhet istället för att klanka ner på de som försöker.
  Jag har mitt sätt att vara och uppskattar du inte den jag är tycker jag det så klart är tråkigt. Ett fåtal av er jämför mig ständigt med Magdalena. Precis som alla andra syskon är vi två olika personer. Jag är tillräckligt trygg i mig själv för att inte ändra mig i förhoppning att bli älskad av alla.

  Svara