Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | november 18, 2013

Recharge me

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en fin helg.
Jag är inte piggaste i stan. Vaknade tidigt efter en natt med lite sömn och har haft fullt upp. Nu är jag på väg in till stan för att förbereda inför kvällens Årets Mama-gala och modevisning.
Har en intensiv vecka med resor och mycket jobb. Redan sju imorgon bitti far jag till Malmö.
Sådana här dagar hjälper inte mitt kaffe. Småbarnsförälderns egna första hjälpen är Recharge. Min räddning 🙂
20131118-122420.jpg
20131118-122538.jpg
Skål!
Nu kan du, i samarbete med Recharge, vinna ett helt års förbrukning. Jag kommer dra tre vinnare.
För att vinna behöver du berätta vad av nedan alternativ som är viktigast för dig, svara på en enkel fråga och motivera varför just du behöver bli piggare. Lycka till!

Vad som är viktigast för dig i ditt val av energidryck:
1. Innehåller lika mycket koffein som en kopp kaffe.
2. Innehåller inga kalorier (utblandad med vatten).
3. Lättillgängligt på Apotek och hälsofackhandel.

Fråga: Hur många milligram koffein finns det i servering Recharge? (svaret hittar du HÄR!)
Glöm inte att motivera varför du är vinnaren! Ett svar kan med andra ord se ut så här:
”Viktigast: 1. X Milligram per servering. Jag är Sveriges tröttaste mamma.”
Du anmäler dig som vanligt i kommentarsfältet nedan. Jag vill ha ditt svar senast söndagen den 24 november. Du måste vara 18 år för att tävla.
Trött är snart ett minne blott!
All Kärlek ❤️


69 kommentarer69 kommentarer om “Recharge me”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 75 mg koffein är rätt svar. Jag är världens tröttaste mamma just nu, heltidsstudier på universitetet, eget företag och två flickor på 2 och 3 år :).

  Svara
 • Viktigast: 1, 75 mg koffein
  Känns som jag hade behövt en årsförbrukning bara idag, Holger (2mån) har sin första förkylning och Alfred (2,5 år) har feber, prickar och ont i halsen… Kan räkna minutrarna som jag har sovit inatt.

  Svara
 • Viktigast vid val av energidryck: Lättillgängligheten (alt. 3)
  Rätt svar: 75 mg koffein.
  Varför borde jag vinna? Det är nästan två år sedan jag diagnostiserades med hypotyreos (underproduktion av sköldkörtelhormon) vilket gjorde mig enormt trött under en period. Även om tabletterna hjälper och mina värden ser bra ut idag så upplever jag att tröttheten sitter kvar. Den är inte längre lika förlamande men den finns där. Om tre veckor är det inlämning av examensuppsats och sedan är jag färdig jurist. 🙂 Mot arbetslivet! En årsförbrukning av Recharge skulle göra mig så himla glad! Man måste ju vara vaken på jobbet liksom 🙂
  Och tack för din härliga blogg Hannah!

  Svara
 • Alternativ 3 ,varje dos innehåller 75 mg koffein
  Jag skulle bli superglad om jag vann som mamma till 3 killar (tvillingar 4,5 år och en kille på 2,5 år)
  Behöver all energi man kan få och speciellt denna årstiden när det är lika mörkt när man går hemifrån som när man kommer hem igen på eftermiddagen .Barnen tycker det är natt jämnt ..
  Mer energi och man hade orkat att hitta på massa roligt när man är hemma ..

  Svara
 • Rätt svar är 75g koffein o väljer alternativ 2! Motivering: är en 3 barns (9, 4 o 2 år) mamma på 32 år som gjorde en gastric bypass i februari detta år. Detta har medfört bara positiva förändringar för min del förutom en enorm trötthet dels pga barn men mest för att jag tappat 40kg i vikt på kort tid och inte så lätt att få i sig det näringsbehov kroppen kräver. Dricker inte kaffe (blir aldrig tillräckligt gammal för det ;)) så detta låter som en underbar chans att få i sig uppiggande koffein!!!

  Svara
 • Rätt svar: 75 mg koffein
  Jag önskar att jag vinner då jag som många andra småbarnsmammor är oftast trött på grund av sömnbrist!
  Detta skulle göra mig till en piggare mamma !
  Hoppas jag vinner
  All kärlek

  Svara
 • Alt 1, 75 mg. Är i akut behov av extra energi – småbarnsmamma som jobbar som sjuksköterska på en hjärtavdelning där jag behöver vara skärpt, men har aldrig kunnat dricka varken kaffe el te, avskyr smaken. Trodde jag skulle ”växa in” i det, men nu när jag är över 30 antar jag det tåget gått… 🙂 så blir överlycklig att höra att det finns energi som smakar gott!!

  Svara
 • Viktigast vid val av energidryck: (alt. 3)
  Rätt svar: 75 mg koffein.
  Varför borde jag vinna?
  Jag är världens tröttaste mamma just nu, för jag pendlar 3h/dag(turoretur) till högskolan,skyndar mig hem för att köra barnen till alla aktiviteter,jobbar på hemtjänsten vissa kvällar och samt alla helger.Långa nättter med pluggandet och tidiga mornar så man hinner till skolan i tid…

  Svara
 • Innehåller 75 mg koffein! Skulle vilja ge det i present till min dotter som i dagarna väntar sitt andra barn. Hennes första barn har en neurologisk sjukdom och sover mycket dåligt på natten, trots hjälpande mediciner. Nu när nr.2 kommer behöver hon bli den piggaste mamman, ifall de sover helt olika tider = att hon inte får någon sömn alls! Kanske att denna dryck skulle hjälpa henne lite i.a.f. Hoppas, kram!

  Svara
 • Viktigast 1, 75 mg koffein.
  Varför borde jag vinna?
  Då jag pendlar till jobbet och har tidiga mornar är tröttheten ett faktum. Att sedan få chansen att få testa på en produkt som gör en pigg vore toppen. Att få något uppiggande i mörkret och kylan vore verkligen på sin plats.

  Svara
 • Åh, blev så glad när jag läste om detta på bloggen. Kanske kan bli min räddning?!? Jag är 36 år och kan inte dricka varken kaffe eller the och saknar något som ger mig energi!!!! Har 3 barn i åldrarna 13,11 och 7 år som kräver mycket skjuts, läxhjälp mm efter jobb/skola så lite extra energi vore väldigt välkommet.För mig är alternativ nummer 3 viktigast och det innehåller 75 mg koffein.

  Svara
 • Viktigast: 3. 75 Milligram per servering. Hej! Det är jag som är Sveriges tröttaste sambo & Mamma! Jag behöver verkligen en ”komma igång” kick på morgonen eftersom jag inte dricker kaffe. Wake me up!

  Svara
 • Viktigast: 3. 75 Milligram per servering. Ja här har du en trött 3-barnsmor som har en make som är borta mycket i jobbet. Jag har ett hem att sköta, barnens aktiviteter, middagar mm mm. Dessutom har jag hoppat på en högskoleutbildning som tar upp all min resterande tid. Orken räcker inte riktigt till såhär i mitten av november. Det är mycket jag måste hinna med och dygnet har alldeles för få timmar! Något uppiggande är verkligen vad jag behöver! 😉

  Svara
 • 75mg koffein per serving innehåller Recharge. Alternativ 3 lägger jag absolut min röst på.
  Jag dricker varken kaffe eller the´ så det finns inga uppiggande alternativ för mig då RedBull känns så sockrig. Jag skulle verkligen behöva detta nu då november slagit mig i huvudet men barnen måste skjutsas ändå fram och tillbaka. Men det absolut största behovet har jag runt jul då jag har lovat att sträckköra man och barn 60 mil till skidbacken, vi åker vid midnatt och har lovat barnen dyrt och heligt att vi kommer att vara framme tills backen öppnar kl.9! Maken ska jag hämta upp från en AW så han är nog ingen vidare körhjälp.. Så då får Recharge rycka in.-D

  Svara
 • 75 mg koffein innehåller den. Alternativ 3.
  Jag är en mamma till två barn (4 o 10 år), vilket vilken mamma som helst kan instämma, är ett kul men oxå tufft ”jobb”.
  Min äldsta dotter spelar fotboll o tävlingsdansar så det är väldigt fullt upp hela veckorna. Det är sällan den riktiga orken infinner sig o jag skulle önska att mitt kaffe kunde hjälpa mig bättre 😉 Har länge önskat mig mer ork o jag hoppas, hoppas att jag får chansen till att prova dessa!! Håller tummar o tår nu 🙂

  Svara
 • Viktigast nr 3.
  75 mg innehåller det.
  Jag är 30 år går upp 05.00 varje dag och åker till jobbet, efter jobbet kl 16.00 åker jag direkt till stallet och e inte hemma innan 20.00, jag säger hej till sambon samtidigt som jag nästan säger god natt för jag e såå trött.. Behöver jag säga att han e jätte nöjd över det? Nä lite extra energi på eftermiddagarna hade suttit väldigt fint. Hoppas detta hade kunnat hjälpa mig.

  Svara
 • Recharge innehåller 75 mg koffein och jag tycker absolut alternativ 3 passar mig bäst.
  Motiveringen jag har för att vinna är denna.
  *Ständigt trött, känner mig alldeles kantig och nött.
  Skulle verkligen behöva något uppiggande som ger mig energi istället för att varje dag bara vara liggande*

  Svara
 • 75 mg koffein innehåller den. Alternativ 3.
  Jag skulle vilja ge min underbara mamma denna prenumeration, då hon är ensamstående änka med 2 små barn sedan 2 år, som kämpar dagligen med att få vardagen att gå ihop med jobb och allting som hör där till. Hon skulle behöva en extra dos energi <3 <3

  Svara
 • Den innehåller 75 mg koffein. Viktigast gör mig är nr 1, detta för att jag lätt blir illamående efter för mkt kaffe som jag delvis använder för att bli lite piggare. Lever under ständigt trötthet med lågt blodvärde och doktorerna hittar ingen anledning till det. Inte så kul att vara 22 år och behöva sova 12 h per natt plus en powernap på eftermiddagen. Så tills jag får någon klarhet i mina trötthetsproblem låter ju detta som en riktigt bra tillfällig lösning 🙂

  Svara
 • 75mg/glas
  Viktigast för mig är alternativ 2.
  Varför jag behöver en årsförbrukning av Recharge;
  Jag är en ensamstående varannanvecka mamma som pendar 9 mil fram och tillbaks till mitt jobb, detta blir låååånga dagar även om jag bara jobbar 75%. Nu i december ska jag börja jobba 100% istället och dagarna blir ännu längre, tiden med barnen kortare och orken mindre. Lägg till höstmörker och sjukdomstider till detta. Allt som kan ge extra energi är värt att prova!

  Svara
 • Viktigast för mig är alternativ nummer 3.
  Det innehåller 75mg koffein.
  Jag behöver vinna för jag har äntligen slutat snusa men tyvärr medför det en mycket trött Sofie. Svårt att hålla sig vaken hela dagen och då får alla i min omgivning försöka stå ut med mitt humör.

  Svara
 • Alternativ 3 känns viktigast för mig.
  75mg koffein finns i servering Recharge
  Jag behöver verkligen något som kan få mig lite allertare, speciellt de dagar jag står i kassan och det är mkt av allt! Ibland känns det som det finns alltför många måndagsmornar på en och samma vecka….
  Kram Lotte

  Svara
 • Viktigast för mig är alt. 3, att det finns lättillgängligt i apotek och hälsokost.
  Svar: det innehåller75 g koffein.
  Jag behöver vinna för att jag är en trött och retlig mamma som behöver bli piggare. Det är främst mina barn och man som skulle vinna på det då det är dom som råkar ut för mitt dåliga tålamod 😉

  Svara
 • Alternativ 3 så man inte behöver leta efter den i special affärer, apotek finns ju i varje gatuhörn nu förtiden.
  Det innehåller 75 mg koffein.
  Vill gärna prova då jag behöver något mot vintertröttheten. Dessutom gillar jag inte andra energidrycker så detta vill jag verkligen testa <3.

  Svara
 • Viktigast för mig är nummer 1!
  75 mg.
  Och varför? Jag har täta barn, jobbar mycket i höst och bl.a. bl.a. Jag är nyfiken på om dessa kan hjälpa mig så jag kan minska mitt kaffe-intag. Tror dock inte jag kommer använda en årskonsumtion utan tänker att jag kan dela med mig till morgontrötta kollegor och ha ett glas förberett till han som är min när jag åker till jobbet, han är föräldraledig.

  Svara
 • Hej! Den innehåller 75 mg koffein. Alternativ 1 är viktigast för mig. Jag är ensamstående mamma till min lilla kille på 19 månader och han väcker mig vid 06 tiden varje dag:)det krävs en hel del energi för att ta hand om honom och det skulle vara underbart med något som gör mig pigg, förutom kaffe! Kaffe är gott, men inte 10 koppar per dag..;)kram Anna

  Svara
 • ReCharge innehåller 75mg koffein per servering.
  Viktigast för mig är alternativ 3.
  Vilken dröm det vore med lite extra energi under dessa mörka trötta månader.

  Svara
 • Hej hej! De innehåller 75 mg . Det viktigaste är alt 3 för mig, lättillgängligt! Snälla jag har nog Sveriges tröttaste sambo, så detta hade varit mer än helt fantastiskt!!

  Svara
 • Det innehåller 75 mg koffein.
  Viktigast: 1. Innehåller lika mycket koffein som en kopp kaffe.
  Om jag har turen att vinna skulle jag skulle ge en årsförbrukning av ReCharge till min ständigt kämpande mamma. Hon har gett mig och min syster en fantastisk uppväxt och alltid låtit sig själv komma i andra hand. Hon är värd att känna sig pigg och fräsch även om jag och min syster är vuxna idag 🙂

  Svara
 • Ett litet tips för dig som är trött, gå och kolla D-vitamin värdet hos din läkare, det har visat sig att många svenskar har för lite D-vitamin i kroppen. Jag kollade och äter nu extra D-vitamin och jag märker skillnad. Googla på D-vitaminbrist.
  (OBS! Jag är inte med i tävlingen, Recharge isn’t my cup of tea 😉 )

  Svara
 • Alternativ 3 är viktigast för mig! Lättillgängligt.
  75mg koffein.
  Jag vill vinna för att få en liten extra boost i höstrusket!

  Svara
 • 75mg. Absolut lättillgänglighet.. Ni kanske kan pigga upp en ensamstående, heltidsarbetande mamma till två grabbar.

  Svara
 • 75 mg
  Uppskattar lättillgängligheten
  Nybliven 2-barnsmsmma med en underbart busig 4-åring och en 3-veckors liten nattuggla. Lite extra energi vore toppen för att orka vara på alerten hela dagen utan att ögonen faller i kors.

  Svara
 • Alternativ 1 är viktigast för mig. Som student köper jag sjukt mycket dyrt kaffe på universitetet och det vore guld att piggna till av energidryck istället!

  Svara
 • Alternativ 3, att det ska vara lättillgängligt.
  75 mg koffein
  Jag är en mamma som jobbar järnet på det egna företaget med min sambo varje dag,sen komma hem och ta hand om våra underbara döttrar. Så denna energiboost skulle vara susen 🙂

  Svara
 • Viktigast blir 1! 75milligram! & eftersom jag inte dricker kaffet, så borde detta göra susen med heltidsstudier och 3 extrajobb,familj,vänner,huset & träning, som alltid ska pusslas ihop! 🙂

  Svara
 • Viktigaste: 3. 75 milligram koffein. För att jag precis kommit igång med träningen på allvar och det skulle vara guld värt med en ReCharge me innan morgonträningen!

  Svara
 • Viktigast: Alt 2 75mg/portion.Ensamstående happy mamma,stylad flygvärdinna, och sporty träningsinstruktör…Jag behöver mirakelmedicinen för att yta max i min vardag 🙂

  Svara
 • 75 mg
  Alternativ 1. Jag har aldrig ”lärt mig” att dricka kaffe så detta vore verkligen guld värt för mig. Att ta ett glas ReCharge för att vara en pigg och glad mamma och sambo om kvällarna gör nog att hela familjen blir gladare. Det blir verkligen kvalitetstid, först med barnen och sedan med sambon. Minns inte senast jag orkade se en hel film då barnen somnat…

  Svara
 • Eftersom jag ej dricker kaffe så föredrar jag nummer 2, 75 mg koffein i den. Åh har en bråkig bebis på nätterna som gör att jag är helt slut på dagarna. Behöver massor med energi för att orka med henne.kram

  Svara
 • Viktigast: 3, lättillgängligt. Vill ju inte det ska suga energi att hitta energi.
  75 mg per servering.
  Jag dricker inte kaffe och har letat efter ett substitut för att få samma kick som kaffe kan ge. Har aldrig provat Recharge men tror att det skulle vara nåt för att få fart på mig.

  Svara
 • NR 1,ATT DET ÄR LIKA BRA SOM EN KOPP KAFFE, TILL SMÅLANDS TRÖTTASTE MAMMA! krAM linda

  Svara
 • 1,Lättillgängligt på apotek och hälsofackhandeln tycker jag är viktigast.
  2,75m/servering
  Skulle behöva bli piggare för att få vardagen att gå ihop utan att bryta ihop varje dag;)

  Svara
 • Oj då! Ser ut som jag skrivit 2,75 Jag menar ju att svaret på fråga 2 är 75mg! Så tokigt det kan bli….

  Svara
 • Svar1) Alternativ 1.
  Svar2) 75mg
  Hade varit toppen att vinna så jag kan få lite energi när jag ska börja jobba igen efter min föräldraledighet. Har en liten nattrumlare här hemma så på snart 15 mån har jag fått sova en hel natt!

  Svara
 • Alt.nr.3 . det är 75 mg/servering. Är ingen trött småbarnsmamma utan en trött tonårsmamma som hatar denna mörka årstid o bara längtar till julen som är det enda mysiga den här delen av året.

  Svara
 • Alt nr 2.. Man vill ju inte hälla i sig massa onyttigt…
  Svar på frågan: 75mg.
  Mammaledig med en ett åring har en 2,5 åring hemma oxå, dagislämning, matlagning, lek, träning, handling, en hund som skall aktiveras och rastas även regniga dagar..under vintertröttheten behöver man Ibland nått Xtra för att klara vardagen… 🙂

  Svara
 • Svar på frågan 75mg. För mig är alt. 3 det viktigaste!
  Förr tränade jag mycket och gick promenader, vilket gjorde att jag kände mig pigg! Det senaste året har jag haft problem med fötterna och kan helt enkelt inge längre träna eller gå promenader, vilket gör att man efter en hel dag framför datorn känner sig helt slut! Då jag dessutom inte dricker kaffe, vore det här toppen för mig! 🙂

  Svara
 • viktgast nr 2 //. det är 75 mg/servering , är sliten tonårspappa som söker allt som ger mig energi, hatar den mörka tiden innan snön kommer.vet inte om man får deltaga om man är man men jag provar iaf ha de gott…

  Svara
 • Hej här kommer mina svar 🙂
  Fråga 1: Att den inte innehåller några kalorier tycker jag är bra 🙂
  Fråga 2: 75 mg
  Jag är en trött och väldigt sliten småbarnsmamma som inte sovit så mycket på 9 -mån våran kille har haft kolik i ca 4,5 första månaderna och sen har han strulat med sömnen på både dag och nätter . Så detta skulle passa mig perfekt vore skönt att få känna sig lite piggare 😉 Kram Åsa 🙂

  Svara
 • 1. Viktigast är självklart att en ”energikick” är lätttillgänglig.
  2. 75mg/servering.
  Jag behöver tydligen Recharge för att få en kick i vardagen. Våran 3 åriga son sover fortfarande inte hela nätter, ett spring utan dess like med vällingservering sker 2-3 gånger varje natt. Som ensamstående mamma, (på vardagarna, då min man jobbar utomlands och endast är hemma på helgerna) och ett heltidsarbete att gå till varje morgon så känner jag mig minst sagt trött i huvudet vissa mornar! Jag behöver nog det lilla extra….

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nr 1 är viktigast för mig och det är 75mg per servering.
  Min älskade prins är idag 20 dagar gammal och jag älskar livet som nybliven Mamma, allt förutom dessa hängiga ögonlock såklart.. Skulle göra susen och få mig att orka allt jag vill bättre. Konstant amning på nätterna gör dig inte piggast i stan 😉
  Kram

  Svara
 • Hej. Alternativ 1 är viktigast för mig, att det innehåller lika mycket koffein. Och 75mg / servering. Jag som ite sover en blund på nätterna skulle verkligen behöva detta underverk, ja min sambo med. För 6 dagar sedan hade vi inbrott i vårt älskade trygga hem. Och just nu ligger jag vaken hela nätterna långa och bara väntar på att tiden ska gå. Och stackars min sambo som jag väcker hela natten för att jag inte vågar vara vaken själv. Dålig sömn dålig presentation på jobb. Ja du hör själv att livet inte går ihop just nu. Kram johanna

  Svara
 • Hej! Alternativ 3. De innehåller 75 mg koffein/servering. Även fast mina barn börjar bli stora nu går krafterna åt. Små barn små bekymmer stora barn stora bekymmer… Därför vore det toppen att kunna recharga sig med detta!

  Svara
 • 3. 75 milligram per servering. För att få lika mycke energi som min två åring 🙂

  Svara
 • Viktigast: 2.
  De innehåller 75 milligram/servering.
  Hösten är verkligen en årstid som kräver något uppiggande. Det är mörkt, man blir trött. Det är regnigt, man blir trött. Det är grått, man blir trött. Behöver något som hjälper mig på traven!

  Svara
 • Det är 75 mg koffein i recharge me och jag tror att alla svarsalternativ stämmer in på mig, men om jag måste välja någon så blir det alternativ 1. Då jag inte är så förtjust i kaffe, men behöver den där kicken vid tenta perioder så tror jag att denna skulle passa alldeles utmärkt för mig 🙂

  Svara
 • den innehaller 75mg koffein. det viktigaste for mig ar faktiskt att den inte innehaller citrus, ananas eller kiwi. for det ar jag allergisk mot, sa det hade varit underbart att vinna den med apple och litchi sa jag for en gangs skull tal den 🙂

  Svara
 • 75mg koffein innehaller den. det viktigaste for mig ar att jag tal den. jag ar allergisk mot apelsin,ananas och kiwi sa hade varit underbart att vinna den med apple och litchi speciellt eftersom min lille 4manaders kille vaknar 5 varje morgon 🙂

  Svara
 • Hej hopp!
  Alternativ tre(3)! 🙂
  Den innehåller 75mg/servering.
  Jag behöver verkligen detta mirakel !jag är 31år och vill hinna med Allt!! Jobbar heltid, har en dotter på 16 månader, 2 bonusbarn på 11 och 15 år,en hårt jobbande Karl, en lägenhet full av damm, leksaker och annat skoj! 😉
  Behöver energi till allt skoj som livet erbjuder samt alla måsten!
  Kram

  Svara
 • Hej! Alternativ 3, 75 mg/ servering. Min klocka ringer 05.20 varje vardag, jobbar heltid med restid till och från jobb, är hemma vid 17 tiden och då ska vardagssysslorna göras samtidigt dom man har en trött 2 åring runt benen. Detta skulle vara kanon då jag inte heller sover så bra på nätterna med våran lille kille mellan oss i sängen varje natt! Kram!

  Svara
 • Alternativ 3. Lättillgängligt på Apotek och hälsofackhandel. Och 75 mg koffein per servering.
  Varför jag borde vinna en årsförbrukning? Precis som 99 % av alla mammor och pappor på denna jord så är jag dödstrött vissa dagar. Man ska orka jobba, städa, tvätta, laga mat, vara en go och kärleksfull mamma och sambo. Mina töser förtjänar en pigg mamma så vi kan både leka och ha kul tillsammans. Skulle även vara trevligt att orka vara vaken efter barnens läggdags för lite kvalitetstid med min älskade sambo ♡

  Svara
 • Alternativ: 1 och 3 är väldigt viktiga för mig men viktigast är nog 1. 75mg/servering.
  Jag är glad när jag kommer till jobb med kläderna på för så trött är jag på morgonen efter oroliga nätter med 2 små. Så för min och mina kollegors skull vill jag vinna så både dom och jag slipper nakenchocken 🙂

  Svara
 • Nr är 3 är viktigast, det ska vara lätttillgängligt och enkelt att få tag på!
  Det innehåller 75 mg och jag måste vinna för jag är Sveriges tröttaste tonårsmorsa…! Alla vakna nätter, körningar hit och dit gör mig matt och trött. ”Raising a teenager is like gettint pecked to death by a chicken” oh yes in deed it is!
  kram

  Svara
 • 1. Nr 3 är viktigast
  2. 75 mg koffein/servering
  Under gymnasiet började jag äta godis för att få extra energi då jag inte drack kaffe, idag 10 år senare dricker jag fortfarande inte kaffe men äter godis på eftermiddagarna för att bli piggare, vilket har resulterat i många extra kilo. För 2 månader sedan började jag min viktminskningsresa och livsstilsförändring vilket hittills har resulterat i -7 kg. Jag skulle nu behöva något som hjälper mig att få lite extra energi under dagen.

  Svara
 • 75 mg/servering.
  Alternativ nr 3.
  Är en ensamstående mamma till en liten bebis med kolik. Sover ca 3 timmar per dygn just nu. Och då är det inte 3 timmar i sträck jag sover. Så trött blir man.
  Bor i en ny stad så jag känner inte en enda människa här vilket gör att jag inte kan få lite avlastning. Så denna vinst hade varit kanon att vinna.
  Tack för en jätte bra blogg!

  Svara
 • Innehåller 75 mg koffein och jag anser att det är viktigast att det inte innehåller allt för många kalorier vilket många andra energidrycker gör.
  Jag är en tjej på 18 år som går mitt sista år på gymnasiet. Jag har haft en väldigt turbulent tid under dessa år och har nu äntligen bestämt mig för att ta tag i min skolgång och mina betyg. Vilket är lättare sagt än gjort när man samtidigt träffat första kärleken och önskar att energi fanns till att hinna mer saker under ett dygn än vad det finns just nu.

  Svara
 • 75mg/servering. Alternativ 3. Trött lärarmamma som efter en tuff höst hade behövt något som gör mig piggare. Ständigt trött och dricker mängder med cola för att bli pigg. Detta lät mycket bra, blir en tur till apoteket för att testas. Hoppas slippa colan 🙂

  Svara
 • Viktigast för mig: alternativ 1
  75mg/servering
  Låt mig Recharge vinna
  så jag min pigghet kan finna
  En årsförbrukning av denna dryck
  skulle inte bara ge plugget ett ryck
  Med Recharge i en kopp
  hamnar även mitt humör på topp
  Slippa höra mammas tjat
  och kommer inte längre vara lat
  Jag som behöver koffein
  tar helst Recharge blodapelsin

  Svara