Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:28 | november 21, 2013

Vi tre

Nu bär det av in mot stan 🙂

20131121-153227.jpg
Marica, Fnulan och jag.
Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Vi tre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!Det var längesen jag skrev här hos dig och jag lämna spår hos Nina och får göra detsamma här tycker jag

  Svara
 • Hej finis!! Ha en trevlig kväll:) du, vart kan man hitta bilderna sen eventet i lund?, bla de som togs när man kom in??
  Kramar

  Svara
 • Vad fina ni är! Hoppas att ni hade en underbar kväll! Må så gott!

  Svara
 • Tusen tack för en fantastiskt rolig kväll super bar ordnat =) Massa kramar till er =)

  Svara
 • Tuuuusen tuuuusen tack för en utomordentligt trevlig och välordnad kväll, trivdes jättebra och vilken härlig avslutning med Therese. En höjdpunkt till var ju att äntligen få träffa Malin live, hon var precis så mysig som jag förväntat mig ♥
  Varma hälsningar och trevlig helg!

  Svara
 • Finaste tjejerna, hoppas ni hade en bra kväll igår 🙂
  Kram

  Svara
 • Oj,hur sluta min mening egentligen 🙂 Det skulle ju va:här med tycker jag 🙂 Önskar er en toppen kväll vilket jag absolut inte betvivlar att ni får!Så nu känns det bättre när jag ”rättat” till de,hihi…Kram Jane

  Svara