Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:45 | november 22, 2013

Tävla om Recharge

Hej igen vacker. Du glömmer väl inte att vara med i tävlingen i samarbete med Recharge.
Nu kan du vinna ett helt års förbrukning. Jag kommer dra tre vinnare.
Ville bara påminna dig om det 🙂

För att vinna behöver du berätta vad av nedan alternativ som är viktigast för dig, svara på en enkel fråga och motivera varför just du behöver bli piggare. Lycka till!

Vad som är viktigast för dig i ditt val av energidryck:
1. Innehåller lika mycket koffein som en kopp kaffe.
2. Innehåller inga kalorier (utblandad med vatten).
3. Lättillgängligt på Apotek och hälsofackhandel.

Fråga: Hur många milligram koffein finns det i servering Recharge? (svaret hittar du HÄR!)
Glöm inte att motivera varför du är vinnaren! Ett svar kan med andra ord se ut så här:
”Viktigast: 1. X Milligram per servering. Jag är Sveriges tröttaste mamma.”
Du anmäler dig som vanligt i kommentarsfältet nedan. Jag vill ha ditt svar senast måndagen den 25:e november. Du måste vara 18 år för att tävla.
Trött är snart ett minne blott!
All Kärlek ❤️


34 kommentarer34 kommentarer om “Tävla om Recharge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Viktigast: 1
  75 milligram koffein per servering
  När mörkret sänker sig över Sverige går jag ner i dvala och är konstant trött och orkeslös. Endast enorma mängder julgodis gör mig pigg, men vore kul att få testa något mer nyttigt för att få orken att vinna över vintermörkret!

  Svara
 • Viktigast 1
  75 milligram koffein per servering
  När det inte hjälper att sova bort sin trötthet så önskar jag att detta hjälper mig att bli pigg 🙂

  Svara
 • 2. 75 milligram per servering. Som en heltidsstuderande mamma till tre hockeykillar behöver jag all hjälp jag kan få för att vara allert!!!!

  Svara
 • 75mg koffein
  En heltidsstuderande tvåbarnsmamma som är slutkörd, jobbar deltid, och skjutsar barn till sin konståkning 6 dagar i veckan behöver piggas upp!

  Svara
 • Viktigast: 3
  För jag är en trött jävel med tre små barn. En på 3.5år en på 20 månader och senaste är snart 3 månader!

  Svara
 • Viktigast: Ja det tycker jag är en kombination av alla tre förslagen.
  Är 75 mg koffein i en servering.
  Är nere i en svacka då det kommer att dras ner på mina timmar på jobbet (jobbar på kontoret i en livsmedelsbutik) och jag känner mycket oro inför det, är nervös för att lära mig kassan. Så jag skulle verkligen behöva lite ny energi.

  Svara
 • Viktigast: 2
  Med tre barn, där den äldsta är 3 år, blir det inte så mkt sömn som man skulle önska ibland. Då jag inte tycker om kaffe har jag ändå börjat tvinga i mig en kopp på morgnarna. Allt för att hålla mig vaken. Finns det nått bättre som kan råda bot på tröttheten??

  Svara
 • Glömde ju skriva 75 milligram per serving! 🙂

  Svara
 • 3, 75 mg/servering. Med ständig värk så orkar varken kroppen eller knoppen efter ett tag.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Viktigast för mig som heltidsstuderande 4 barns mamma med en liten på 20 månader som inte gett mig en ända hel nattsömn sedan han kom till världen är 1 och 3 kalorierna skiter jag i ( behöver dem säkert) 🙂
  2: 75 milligram koffein

  Svara
 • Viktigast: 3. 75 milligram per serving.
  För jag är en trött jävel med tre små barn. En på 3.5år en på 20 månader och senaste är snart 3 månader!

  Svara
 • Viktigast nr 3
  75 milligram per servering.
  För att jag ska orka hänga med min Goa 3 åring och min älskade man,, sen mina underbara vänner, plus att jag orkar träna ;0) …

  Svara
 • 1. 75mg/servering. Jag behöver extra energi för att orka göra mitt yttersta på jobbet nu under vinterhalvåret. Jobbar inom vården, behöver jag säga mer…

  Svara
 • Det viktigaste är att det innehåller inga kalorier. Svaret på frågan är 75 milligram koffein per servering.Jag känner just nu att varje dag är en kamp. Jobbar och sliter som undersköterska väldigt krävande. Sedan kommer man hem till 2 små barn och bara fortsätter jobba. Just nu behöver jag det lilla extra för att orka med. Tack för tävlingen 😉

  Svara
 • Nr. 3 är viktigast för mig!
  75 mg per servering
  Jag vill gärna vinna för att testa om detta kan råda bot på min ständiga trötthet till följd av fibromyalgi och restless legs. Jag vill få mer energi till mina underbara barn och kunna fortsätta jobba heltid!

  Svara
 • 75 mg per servering
  Jag behöver verkligen detta! Behöver vara kreativ, fokuserad, lyhörd, kärleksfull och full av energi i mitt arbete på skolan med livliga nysvenska elever! Och att jag är över 60 år, gör att Recharge är ett måste för mig!

  Svara
 • Halloj! nr 3 är viktigaste för mej och 75 milligram per servering. Åhhh detta skulle jag behöva nu….Jobbar inom vården/hemntjänsten, kör mycket bil och som det är nu så är det mörkt när man kliver upp och mörkt när man far hem. skulle vilja vara piggare. =)

  Svara
 • Nr 3 är det viktigaste för mig. 75 mg.
  Då energi och kraft hastigt kan ta slut vore det fantastiskt att få fylla på med detta brus. När det är mörkt och trist så behöver man något visst. Jag kan tänka mig att det är denna och hoppas att jag kan få möjligheten att känna.

  Svara
 • Nr 3 är viktigast för mig då man bor i skogen som jag gör 🙂 75mg.
  Jag behöver extra energi och sluta med mina energi drycker som kostar mig alldeles för mycket!:( mitt tredje och sista barn som blir tre år i april tar mycket energi och nattsömn av mig då hon sina fem första månader i livet hade kolik 10-22 VARJE dag sen har hon varit sjuk ofta plus att hennes jobbiga astma gör att många nätter blir störda för mig 🙁 jag behöver uppiggande som du förstår! Kram ❤️

  Svara
 • 2. Innehåller inga kalorier (utblandad med vatten)känns viktigast för mig.
  Behöver styrka och ork i mitt jagande av nytt arbete. Har fixat ett nytt jag med en viktnedgång på 36 kilo hitills och behöver en extra skjuts med energi.

  Svara
 • Nummer 3 är viktig för mig.
  75 milligram per servering.
  Jag skulle vilja vinna för just nu känns det som om att jag är Sveriges tröttaste tonåring. Jag är trött hela tiden och orkar inte göra så mycket. Sen är recharge även gott, så att vinna detta skulle göra mig så glad. Jag skulle förmodligen inte vara lika trött längre och jag kanske börjar göra mer roliga grejer 🙂
  Puss & kram❤️

  Svara
 • Jag tycker att 3 är viktigast och det är 75 mg / dagsdos. Anledningen till att jag vill vinna är att jag inte dricker kaffe, mår illa av kaffe och kan ibland behöva extra energi för att klara min stressiga vardag. Har tidigare druckit alldeles för mycket Coca cola men slutat med det eftersom det inte är nyttigt vare sig för hälsa, vikten eller tänderna. Jag behöver ett substistut 🙂

  Svara
 • 75mg per servering skulle jag behöva som ständigt trött tre barnsmammma och heltidsarbetande operationssjuksköterska som arbetar mycket nätter och helger för att få ekonomin att gå ihop. Skulle vara mycket tacksam för mer ENERGI

  Svara
 • 3 tycker jag är viktigast. 74 mg/dagsdos. Jag skulle så gärna vilja ha detta!! Jobbar och tränar mycket, har länge haft problem med mycket magont, en släng av ibs och mycket magkatarr. Kan därför inte dricka massa kaffe och andra energigivande produkter som många av mina vänner gör. Ibland är det svårt att få bra med energi på bara maten. Dessa skulle hjälpa! Kram

  Svara
 • 75mg per servering.
  Jag har varit trött och nedstämd ett tag med många sömnlösa nätter både pga av barn och vantrivsel på jobbet.
  En liten push i jultider hade varit välkommet.

  Svara
 • Nr 3 skulle jag också skriva 🙂

  Svara
 • 75 mg per servering är det. Jag skulle gärna vinna då jag helt enkelt är för snål för att köpa saker till mig själv!

  Svara
 • Nummer 2 är viktigast för mig, 75 mg per servering och jag vill vinna för att jag ständigt är trött och missnöjd med mycket, lite extra energi skulle hjälpa mig att ta tag i saker som säkerligen skulle ge mig ännu mer energi. Helt enkelt en puff för att komma in i god cirkel istället för en ond sådan.

  Svara
 • Nr 3.
  75 mg koffein per servering.
  Skulle vilja vinna för att jag känner mig ofta trött. Jobbar som sjuksköterska alla tider på dygnet samt att det blir en hel del dubbelpass med 16 timmars arbetsdag. Dricker inte kaffe och skulle behöva ett substitut för detta + att det innehåller vitaminer för att jag ska kunna hålla mig pigg och frisk för att kunna ta hand om patienterna.

  Svara
 • Viktigast 3. 75 mg.
  Jag vill vinna för att jag ska orka hinna med mina 2 barn (aktiviteter, skola/läxor) och samtidigt orka vara enttrevlig sambo. Just nu är jag bara trött hela tiden och följer inte med på allt de vill.
  Kram kram

  Svara
 • Nr2 är viktigast. Det är 75mg per servering. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver ett alternativ till kaffet som inte alltid gör magen glad, och lite extra energi behövs för att orka med arbete, träning, hemmafix och att kunna leka extra mycket med mina barn.

  Svara
 • Nr 1 är viktigast för mig. Koffeinhalt 75 mg /servering . Motivering: Så jag orkar hänga med i mina 2 tonåringars tempo och vara en aktiv och närvarande mamma. Jag dricker inte kaffe och gillar inte sockersubstituten i energidrycker så detta låter toppen 🙂

  Svara
 • Nr 1 är absolut viktigast. De innehåller 75 mg koffein per servering. Sveriges mest stressiga och tröttaste 19åring som kämpar förgäves mot tröttheten och epilepsin. Hade varit guld värt att vinna detta så jag kan fortsätta plugga på i samma takt.
  Kram <3

  Svara
 • 75mg koffein innehåller ReCharge. Jag har drabbats av förkylningar o infektioner hela hösten. Jag är så nära ett bra arbete om jag bara får hålla mig frisk och dessutom smakar ReCharge gudomligt,

  Svara