Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | november 24, 2013

Julmarknad

Hej min vän. Hoppas att du har en fin helg. Vi ska äta frukost nu. Sjusovare som vi är 🙂
Idag är det julmarknad i Sigtuna stad så vi ska ner och kika. Jag kommer bli galen. Jag känner det redan nu. Igårkväll upptäckte jag att en radiostation börjat spela julmusik, bara julmusik. Lycka! Nu kan jag lätt lyssna på julmusik, i bilen hemma överallt 🙂

20131124-102237.jpg
Vad gör du idag?
Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Julmarknad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt med julmarknad! Längtar tills vi ska ställa upp stjärnorna och stakarna!
  Idag är det operation bli pigg som gäller för mej som legat till sängs nästan en vecka pga av karusell åkning i huvudet.. Hemsk upplevelse…
  Ha en fin dag❤
  Kram K

  Svara
 • Känner precis som dig, nu kan jag äntligen börja lyssna mer och mer på julmusik. Sen är det ju 1 månad kvar till julafton 😀
  Idag ska jag kolla på innebandy med Yohanna, sen efter det ska vi väl bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord.
  Tack för att du finns!
  Puss & kram ❤️

  Svara
 • Men men men, dela med dig 😉 Vilken radiokanal är det???? Jag julpyntar igår och lyssnade på julmusik men vill gärna lyssna på radio med julsånger! Nästa helg ska jag till Ullared och kommer gå bananas bland julgrejerna, det är därför jag ska dit 😀
  Kram

  Svara
 • Åh vad mysigt, jag ser fram emot att få gå på julmarknad! Tidigare i morse föll några snöflingor från himlen och jag är riktigt sugen på att hämta jullådorna från källaren idag, får se om ljusstakarna står i fönstret och tomtarna står framme i eftermiddag 🙂
  Önskar dig och familjen en fin söndag <3
  Kram kram

  Svara
 • Mysigt!
  Idag har jag å min lilla unge bakat lussebullar! Nu sitter vi i soffan å myser med varsin bulle å mjölk! Hoppas julmarknaden var fin <3

  Svara
 • Jag gissar att du lyssnat på lugna favoriter så som jag:)

  Svara
 • Åker till Ikea nu för att inhandla stjärnor att hänga i fönstren- både hemma och i butiken. Och en massa ljus såklart vita :-)!! Kanske blir fönstren putsade och en stjärna eller två åker upp redan idag :-D!! Haft en skön helg- lnskar den varat lite längre.. Kramis

  Svara
 • Mysigt ni har 🙂 Det är roligt att pynta hemma. Läser dina inlägg på Instagram och började nyligen även läsa Enpappasdagbok, jätte skoj. Din man skriver verkligen allt utav ren kärlek. Härlig relation ni har. Är ganska ny med att läsa här. Du är så inspirerande och verkar vara en toppen vän, hustru och mamma. Jag skrev ett inlägg på din Instagram en gång om bonus för allt du gör reklam för och att du borde få rejäl bonus för det 🙂 Kan tänka mig att det du rekommenderar och bär på dig säljer slut 😉 Det är roligt att följa dig. Kram

  Svara
 • Sigtunas julmarknad är ju så mysig, gillar även Steninges julmarknad skönt att kunna vara inne när det är dåligt väder.

  Svara
 • Tänk vad olika vi är, jag bytte kanal i lördags när jag hörde att dom skulle spela julmusik! Jag tycker det är så ledsamt och tråkigt att det börjas så tidigt. 1-a advent börjar julförberedelserna,allt innan dess bara förstör känslan tycker jag.

  Svara
 • Aarghh! Kransen med barr runt ljusen är väl inte av plast eller annat brännbart material hoppas jag? Jättefin som prydnad, men kan vara ack så farlig så här i juletider. Ställ batteriljus där i stället 🙂

  Svara
 • Vet inte vad det var för material på kransen? Tog bilden på den i en butik i Sigtuna.

  Svara