Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:54 | november 26, 2013

Morgonbesök

God kväll min vän. Ligger i sängen med datorn på magen och skriver till dig. Både Liv och Vida sover bredvid mig. Jag som fått både Vida och Liv att sova i eget rum har dem nu i sovrummet igen. Av ren lathet bara för att slippa gå upp på natten om de vaknar. Vill få all den sömn jag kan få.
Men imorgon flyttar de ut igen 🙂
Idag har jag varit på möte inne stan. I ett ljust och fint konferensrum smidde jag planer.

Storhandlade på vägen hem och sedan var det bara att sätta igång med middagen, skjutsa pojkarna till fotbollsträningen och även hinna med att prata och mysa med alla barnen.

Babblarna, Lollo och Bernie och andra barnlåtar på Youtube trollband.Imorgon bitti, tidigt, kommer Lelle och knackar på. Lelle från TV4 Nyhetsmorgon. Han kommer mitt i morgonstöket med barnen och ska äta frukost och intervjua mig. Det blir kul.
Det sänds live vid 8-9 snåret.
För att inte vara helt morgongrötig i huvudet måste jag stiga upp ännu tidigare och dra i mig några släta koppar kaffe 🙂 Så nu måste jag sova.
Godnattkram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Morgonbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha!! Känner igen mig!Vad kul!! Min 16 månaders Enya älskar både Lollo o Bernie och Babblarna! Testa Totte och Alfons , det gillar hon;)! Kollade på ”klappa händerna” , det var en hit. Gud vad skönt att ni också kollar, får ångest ibland att man låter henne kolla på tv redan

  Svara
 • Åh, då vet jag att jag ska slå på tvn om en timme 😉 Hoppas ni får ett härligt morgonstök 😀
  Kram

  Svara
 • Men va söta de e:). Mysigt å gosa i sängen, men jag får lite småpanik när det är för trångt så jag brukar förflytta mig till Alvas säng, hela havet stormar…mitt i natten..haha :-). Lycka till idag, jag jobbar, så hoppas man kan se det på nätet sen. Ha en bra dag,kram på dig!! <3

  Svara
 • Årh, såå fin du är i rutan Hannah. Sitter fastklistrad! 🙂
  Stor kram från Österlen!

  Svara
 • Såg dig nyss på tv:n och gud vad fin du var i håret och älskar ditt hus och det du gör! Kramar! 😀

  Svara
 • Så fin i rutan vackra!! 🙂 Och så fin bild på dig och flckorna!
  Varma kramar <3

  Svara
 • Såg dej precis i morgon tv 🙂 så fantastisk du e som gör detta jobbet med barnhem !! Det är så fint av dej! Jag önska fler var så engagerade som du är ! Man ser du brinner för dom typ av frågor! Du såg FAB ut ! Som vanligt 🙂 kram

  Svara
 • Åh, då var jag ju tvungen att sticka till jobb! Kan du kanske länka till klippet i bloggen? *Blink blink* 😉 KRAM

  Svara
 • Åhhh – missade det. Snälla länka till klippet!

  Svara
 • Åhhhh – missade det, snälla länka till klippet!

  Svara