Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:33 | november 28, 2013

Julen min lyckoinspiration

God morgon vacker. Veckan går fort tycker jag. Redan torsdag och på söndag är det första advent. Kan du förstå?! Tycker att det nyss var sommar.
Jag älskar ju julen och vintern, som du vet. Julmusiken går varm här hemma och julpyntet står bara och väntar i sina kartonger. Snart har vårt hem förvandlats till en orgie i tomtar, rosa pumlor, granar och vackra stjärnor som hänger i fönstret. Fick med mig ännu lite mer julpynt hem från Indiska igår 🙂
Julen gör mig lycklig.
Minns du tävlingen i samarbete med ACO vitamin&mineral? Du ska lägga upp en bild på ditt Instagram på någon eller något som gör dig lycklig.
Glöm inte att tagga den med #acovitaminer och att din profil är öppen. Viktigt för att du ska vara med i tävlingen. Din bild hamnar då på tävlingssidan bland alla andra som tävlar om en resa till Köpenhamn.
Denna vecka är min inspiration till lycka… vintern, kylan och julen!

Kalla mig knäpp om du vill 🙂
Så glöm inte att vara med i ACOs lyckotävling. HÄR! hittar du mer info om tävlingen.
Kram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Julen min lyckoinspiration”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag håller med! Här har vi pyntat det mesta, lussebullar & pepparkakor redan bakade, ha ha så kanske är jag snäppet knäppare isåfall;-) hoppas du får en fin dag! Tack för en inspirerande blogg:-)Kram

  Svara
 • Hej Hanna, jag håller med dig.. Älskar julen 🙂 tänkte pynta redan idag.. Och nu går jag och väntar som ett barn på snön ska komma. Tänk vad julen blir härlig för barnen när vi föräldrar gläds åt den.. Jag hoppas verkligen att alla mammor och pappor försöker att glädjas för sina barns skull. Stötte på en bekant här om dagen som sa att hon hatar julen, det är stressigt och dyrt. Värsta är att hon sa det inför sitt barn. Ingen glädjespridning där direkt 🙁
  Ha en fin dag. Och för att du delar med dig och inspirerar.
  Kram

  Svara
 • Du är inte alls knäpp! Men jag är nog lite grann haha 😉 Vill alltid julpynta innan 1:a advent. Försöker hålla mig men det går inte. Granen står redan klädd sen i söndags hehe ♥

  Svara
 • Hahaha, pumla kan vara det roligaste ordet. Hade aldrig hört det innan jag läste din blogg.

  Svara
 • Började lite igår med att fylla på med vita ljus överallt, plantera amaryllis och hyacinter med spansk mossa. Ikväll kanske jag orkar ta in julpynt och sätta upp en stjärna eller 2 i fönstren. Det har varit en tuff dag idag så behöver lite pyssel- det är min kvalitetstid med mig själv :-)! Pyssel är min terapi 😀 jobbiga situationer mer pyssel. Tänk vad dåliga vibbar från personer man inte ens känner kan dra ner humöret.. Kram på er!

  Svara