Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | december 1, 2013

Fira

Hej igen vacker. Tänkte att jag skull ha en tävling varje söndag nu fram till jul. Så varje advent lottar jag ut något fint.
Först ut är en vacker blus från Fira.

Visst är den fin?
Det enda jag önskar att du gör, för att ha chans att vinna, är att dela med dig av ett julminne som värmer och även skriva vad Fira heter på Instagram. Klicka HÄR! för ledtråd.
Skriv ditt svar samt julminne i kommentarsfältet och glöm inte vilken storlek du har.
Nästa söndag, andra advent, dras vinnaren och en ny tävling kommer upp.
Lycka till ❤
 


93 kommentarer



93 kommentarer om “Fira”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mitt finaste julminne är julafton för 3 år sedan. Det var min dotters första jul och hon var nio månader. Vi satt på golvet i min systers kök. Jag och min mamma satt och lekte med min dotter Lilly och helt plötsligt tar hon tre stapplande steg till min mamma. Jag och min mamma tittade på varandra och det lös lycka, glädje i våra ögon.
  Vilket fint ögonblick att få dela på självaste julafton.
  Fira heter firahelsingborg på Instagram.
  Jag har stl S.
  Tack Hanna för en underbar blogg! Du är en stor inspiration.
  Kramar Martina

  Svara
 • Julminnet jag nu kommer dela nu är något som för många kan tyckas vara väldigt fel men som för mig är ett minne som har förändrat hela mitt firande och närheten till mina nära denna högtid.
  24 december 2006 skulle hela släkten vara samlade och hemma hos mormor och morfar för att fira in julen på bästa sätt. Kring 18-tiden väntade vi in dem allra sista gästerna innan vi alla var samlade för julbord och julklappsöppning. Kalle anka hade vi kollat på och tomten hade redan varit hos oss, så småkusinerna inte skulle missa honom. Det var en perfekt kväll och att få ha såå många man älskade runt om sig var bara precis exakt så som julen ska vara. Tyvärr kom aldrig min morbror fram. En sfläck och ett träd vid vägkanten tog hans liv denna julaftonskväll och varje år lyser den vackraste stjärnan på himlen just för honom och familjen är starkare än någonsin. Han för oss närmare, gör julen varmare och ljusare och hjälper oss att leva, trots det får han inte vara med oss.
  Så att få vinna blusen kommer få mig att alltid skänka mig en extra tanke till min morbror.
  På instagram heter Fira – instagram@firahelsingborg
  Många kramar från Evelina

  Svara
 • Storlek Medium!

  Svara
 • Hej..En underbart vacker blus som det liksom står Lotta på..hehe.Försöker komma på nåt fint julminne men lustigt nog dyker ett mindre roligt minne upp hela tiden.För några år sen blev jag akut opererad i magen några dagar innan jul och hade väldigt ont.På själva julafton vaknade dottern med jättehög feber och svimmade på toaletten.Blev att tillbringa eftermiddagen på akuten..hon jättedålig och jag dubbelvikt av smärta från mitt sår.Körtelfeber blev dotterns diagnos och vi for hem till lilla mamma med en påse medicin för att fira liiiite jul iallafall.
  Nu skrattar vi åt det hela varje jul.
  Fira heter firahelsingborg på instagram
  Storlek på mig är L .Kram

  Svara
 • Fantastiskt fin blus :).
  Mitt bästa julminne måste vara julen 2009 då jag plussade på stickan efter år av missfall och elände, men idag har jag två fina flickor och julen betyder mer än någonsin för mig nu.
  firahelsingborg heter Fira på instagram.
  Må så gott!

  Svara
 • Glömde såklart storleken :), medium!

  Svara
 • Firahelsingborg .
  Storlek M // 38 .
  Ett minne som värmer är från när jag var liten och jag då hade en väldigt stor familj och släkt . Det var verkligen ett drömfirande . Redan på fm började det och vi hade så mycket roligt tillsammans . Den bästa maten , spel och lekar , fika , Kalle Ankas jul och verkligen varenda person som var där fick massor av julklappar och alltid det man önskat sej . Så mycket prat och mys och vi byggde snöfigurer i trädgården . Vi firade alltid hos min faster och deras hus var enormt så vi barn somnade lite överallt när vi kände för det och sedan efter en lur fortsatte man julfirandet . Ingen hade mobiler på den tiden så det var en helt annan stämning . En underbar sådan ! 🙂
  Idag firar vi inte tillsammans längre . Mycket har förändrats sedan dess och vi har nya familjemedlemmar och traditioner … Men oavsett detta så kommer alltid minnena finnas kvar av att dom bästa jularna som barn var just dessa hos min faster 🙂

  Svara
 • Åh – DEN blusen vill jag ha, i storlek M 🙂
  Ett av alla underbara julminnen jag har, är när vår dotter var liten för några år sedan. Hon var två år. Hon var med på allt när tomten kom med säcken, och tomten fick paket av dottern och hon av honom. Hela tiden var det tomten som gällde och hon var med på allt. När tomten sedan skulle vidare till fler barn, så råkade hon försäga sig – ”Hejdå Morfar!” sa hon glatt o pinnade vidare in till sina julklappar. Ha ha…vi skrattade så gott. Hon visade inga som helst tecken på att genomskådat honom tidigare, utan var helt inne i spelet…sen bara sa hon så…vi har det på film och vi skrattar så åt det varje jul 🙂 Liten men otroligt klok.
  Firahelsingborg heter det på instagram.
  Ha en riktigt God Jul finaste Hannah och njut av barnen och glädjen. Julen är absolut barnens högtid och vad värmer mer än ser deras tindrande ögon…
  Kram

  Svara
 • Hej firahelsingborg var svaret på frågan…:)
  Många julminnen har man ju skaffat sig, men undrar om inte detta var det allra finaste…..även om jag inte tyckte det då….:)
  Jag var 5 år och julen firade vi hos min morfar. Han bodde i en sk arbetarstadsdel i Göteborg och då vi bodde någon mil därifrån skulle vi åka taxi hem. Gemensamt beslutades att mina många fina julklappar skulle vara kvar hos morfar över natten, och så skulle vi ta vår bil och hämta dem dagen efter. det var bara det….att i hans trappuppgång bodde en familj med många barn, som inte hade råd till julklappar…..morfar rördes så av denna fattiga familj att han gav bort de flesta av mina till de barnen…..det enda jag minns var en väv…….men jag fick ju nya saker efter jul…..detta var 1954 och fattigdomen var stor på många ställen och idag skulle jag gärna gjort samma sak……:)

  Svara
 • Firahelsingborg
  Hej!
  Mitt absolut finaste julminne i vuxen ålder är när min man friade till mig! Alla våra barn(vi har 10 barn tillsammans, dock inga gemensamma)med respektive hade åkt vidare och vi blev själva på kvällen så försvinner min man ut och efter en stund knackar det på dörren och utanför står min man utklädd till tomte och räcker fram 10 röda rosor och frågar om jag vill gifta mig med honom! Vilken lycka och i somras var det 7 år sen jag blev fru!
  Har jag turen att vinna den fina blusen så skulle st L passa mig!
  Ha en fin 1:a advent !
  Kramar från Ulla i Skärhamn

  Svara
 • Hej firahelsingborg var svaret på frågan…:)
  Många julminnen har man ju skaffat sig, men undrar om inte detta var det allra finaste…..även om jag inte tyckte det då….:)
  Jag var 5 år och julen firade vi hos min morfar. Han bodde i en sk arbetarstadsdel i Göteborg och då vi bodde någon mil därifrån skulle vi åka taxi hem. Gemensamt beslutades att mina många fina julklappar skulle vara kvar hos morfar över natten, och så skulle vi ta vår bil och hämta dem dagen efter. det var bara det….att i hans trappuppgång bodde en familj med många barn, som inte hade råd till julklappar…..morfar rördes så av denna fattiga familj att han gav bort de flesta av mina till de barnen…..det enda jag minns var en väv…….men jag fick ju nya saker efter jul…..detta var 1954 och fattigdomen var stor på många ställen och idag skulle jag gärna gjort samma sak……:) och storleken då ja…..medium trtor jag blir bra…..:)

  Svara
 • Hej!
  Fira heter firahelsingborg på instagram.
  Ett julminne som värmer mig är mina bardomsjular när det pyntades det lilla extra när vi barn gått och lagt oss på kvällen innan julafton.På morgonen när vi vaknade (extra tidigt såklart!!)så var hela huset julfint.
  Jag försöker föra över denna magiska känsla jag hade då till mina barn.En varm och god jul med fina minnen.
  En God Jul och Gott Nytt år
  (stl M)

  Svara
 • Firahelsingborg heter de på instagram.
  Har inget varmt julminne att dela med dig, alla mina julminnen är kalla. Men jag gör allt för att alla barn idag, skall få varma julminnen med sig i livet.
  (storlek L)

  Svara
 • Hej! De heter firahelsingborg på Instagram. Mina fina julminnen har jag med min familj då jag var liten. Det jag gillade mest då var den mysiga kvällen dagen innan julafton, den ligger varm i minnet! Nu skapar jag nya julminnen med min egna underbara familj!
  Om jag skulle vinna, vill jag ha den fina blusen i st S.
  Ha det bra, Maria

  Svara
 • Det är såklart Firahelsingborg 🙂
  Mina jular är ganska mysiga alltid men min bästa jul var förra året och vi alla var väldigt glada och lyckliga efter min tumör operation i huvudet.Opererade mig 5 december och 24 var jag med hela julafton med så mycket glädje och energi och hade återhämtat mig så otroligt snabbt och vi var alla samlade 🙂
  kram (stl s)

  Svara
 • Firahelsingborg
  Har inte några fina julminnen som barn men
  Skapar underbara minnen med mina barn och
  Familj nu

  Svara
 • Firahelsingborg
  Har inga fina barndoms minnen men skapar
  fina julminnen med mina barn och familj nu

  Svara
 • Svar: firahelsingborg
  Mitt finaste julminne var Julafton 2001.
  Då föddes mitt bonusbarnbarn (har inga egna än)
  Dom åkte in kl 5 på morgonen och julafton blev en enda lång väntan för oss, inte på Tomten den här gången utan väntan på en ny liten bebis.
  Kl: 16:30 såg han dagens ljus och vi kunde äntligen slappna av och njuta av resten av julaftonskvällen.
  Vilken julklapp va? 🙂
  Om jag skulle vinna vill jag ha storlek small
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Firahelsingborg vad svaret.
  Stotlek M
  Mitt minne är nog när jag själv var liten och vaknade upp julaftonsnatten och väckte min bror. Vi smög upp o klämde på paketen. Minns känslan så väl!

  Svara
 • Fira heter firahelsingborg på instagram
  Ett julminne som värmer gott i hjärtat är en jul där min mamma bjöd in många att fira julafton tillsammans med min familj fast de inte tillhörde släkten eller närmaste vännerna. Ingen ska behöva känna sig ensam på julafton utan mamma bjöd in dem till oss. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Tror mina barn kommer bära med sig det minnet också. Bra med förebilder som har stora och varma hjärtan.
  Om jag skulle ha turen att vinna så passar M bra. Kram ❤️

  Svara
 • Firahelsingborg heter Fira på Instagram 🙂
  Ett av mina julminnen är för tre år sedan på Lucia. Då var min lilla kusin med i luciatåget (det var första gången hon var med) på hennes förskola, det var utomhus & det var jättemysigt och efteråt bjöds det på lussefika. Detta var klockan sju på morgonen och jag var ingen morgonperson… men för henne gör jag allt och lite tiil.
  Jag har storlek XS 🙂

  Svara
 • Mitt varmaste och finaste julminne är första julen tillsammans med min sambo. Vi hade bestämt oss för att inte fira julen med släkten utan istället vara ensamma och äta mysig julmiddag. Dagen före dopparedagen fick vi höra om ett event som skulle hållas för hemlösa. Så vi åkte och handlade lite presenter i form av raggsockar, vantar och mössor. Vi slog in och delade ut under julaftonen där vi även serverade varm gröt. Det är mitt finaste minne som jag brukar blicka tillbaka till. Ingen ska egentligen behöva vara hungrig eller kall någon dag på året därför är jag glad för varje tillfälle jag kan hjälpa till!

  Svara
 • Glömde skriva svaret på instagram frågan! firahelsingborg heter dem!

  Svara
 • Fira Helsingborg heter de på instagram. Storlek XS.
  Mitt finaste julminne är när min då 2 månader gamla dotter firade sin första jul Hon var så gullig i röd sammetsklänning och röd rosett i håret. Nu är hon 20 år och har varken sammetsklänning eller rosett i håret men hon är världens gulligaste ändå!!

  Svara
 • Fira heter firahelsingborg på instagram. Jag behöver storlek s om det är cia blusen man vinner annars stl xs. Mitt finaste julminne är när jag fick min son för 19 år sedan:) finns inget man kan jämföra det med i lycka:)

  Svara
 • Hej!
  Fira heter ”firahelsingborg”.
  Mitt julminne får bli förra årets julfirande när hela
  familjen från båda sidor var samlad hemma hos oss.
  Gemytligt kaos på julafton och en heldag i pyjamas
  med bara maken och våra flickor på juldagen.
  Om jag vinner önskar jag storlek small.
  Ha en skön adventskväll!
  //Josefin

  Svara
 • firahelsingborg heter Fira på Instagram.
  Första julen som mamma kommer alltid vara mycket speciell min förstfödde var bara drygt 2 veckor, men detta är 19 år sedan men jag minns det som om det vore igår.
  Lugnet att fira som en liten familj va speciell.

  Svara
 • firahelsingborg heter Fira på Instagram.
  Första julen som mamma kommer alltid vara mycket speciell min förstfödde var bara drygt 2 veckor, men detta är 19 år sedan men jag minns det som om det vore igår.
  Lugnet att fira som en liten familj va speciell.
  Min storlek är M

  Svara
 • Firahelsingborg är svaret
  Låter kanske konstigt men förra året då jag valde att vara ensam på julafton, visst kom ensamhetskännslan då dch då under dagen som högg i hjärtat men tänkte att det var en vanlig dag, inte julafton. Jag låg i soffan med en filt över mej, massa tända ljus och tv:n på, liten jultalrik och ostkaka till efterätt. Lite lugn och rokännsla utan massa krav på att allt skulle klaffa med mat, tomte och hålla upp en lyckofasad. Mina barn är vuxna och firade jul hos sin pappa och vi firade liten jul här på juldagen ist.Sammantaget var det ändå en bra jul. 🙂
  Hoppas ni får en varm och behaglig jul!

  Svara
 • Firahelsingborg heter Fira på Instagram. Storlek L.
  Jag älskar allt som har med julen att göra: maten,musiken,pyntet och samvaron. För 2 år sedan var jag sjukskriven för utbrändhet/depression och kände inte alls för att pynta…. Efter en dag med psykologbesök och provtagningar så kom jag hem till ett julpyntat hem, maten stod på bordet och julmusiken var på. Mina älskade barn hade fixat allt!! Det är ett minne som jag vårdar ömt i mitt hjärta <3

  Svara
 • Glömde skriva storlek, L passar mej

  Svara
 • firahelsingborg, Storlek S
  Ett lite roligt julminne jag har från när jag var liten var när min bror var tretton och äntligen skulle få vara jultomte för de små barnen i släkten, bland annat för mig. Julklappsutdelningen var nära men när alla tittade ut genom fönstren och letade efter tomten tittade jag mig omkring och insåg att min bror inte var där!? Inte kunde han missa tomten.. Jag sprang till hans rum för att leta upp honom, ryckte upp dörren och skulle precis säga åt honom att skynda sig. När jag öppnat dörren står tomten där (jag helt ovetande om att det var min bror) och jag blir helt stum för att sedan be om ursäkt till tomten och säga att jag letade efter min bror. Sen fick jag bara fortsätta leta efter brorsan, som såklart inte gick att hitta någonstans…

  Svara
 • Svaret på frågan: firahelsingborg!
  Jag älskar julen och är nog den som håller hårdast i traditionerna. Min morfar var likadan och var nog den som planterade den känslan i mig. Han bodde i ett litet hus nära skogen. En dag när vi var och hälsade på och jag var runt tre år så tog han mig i handen och vi gick ut i skogen. Där visade han mig var tomten bodde, under en stor sten, och fick mig och lova att aldrig berätta var någonstans. Det löftet har jag hållit och kommer fortfarande ihåg den magiska känslan det gav. Han även satte upp en tomtemask i ett av uthusen och sa att det var tomten som tittade ut. Som barn trodde man stenhårt på det. Är så glad för de ljusa minnen som han efterlämnade hos mig när han gick bort för ganska många år sedan nu.
  storlek: 38

  Svara
 • Ett av mina bästa minne av julen är när jag fick min första fira blus i julklapp av min pojkvän. Vi har varit tillsammans i 7 år men aldrig har han valt ut en egen julklapp till mig förrän för 2 år sen när han valde ut en helt underbar blå blus med knyte från just fira. Det var den finaste julklappen någonsin! Nu skulle jag vilja ge samma glädje till min syster som bor alldeles för långt ifrån mig.
  Önskar såfall blusen i storlek medium, och fira heter firahelsingborg på instagram.
  //Mikaela

  Svara
 • Svar: firahelsingborg.
  Jag har storlek S
  Mitt finaste julminne var när mina föräldrar hade dött och jag firade julen med min syster och hennes härliga familj för första gången. Kände mig så ensam och blev så väl omhändertagen!
  Tack för en inspirerande blogg Hanna! kram

  Svara
 • Svaret är firahelsingborg, storlek M
  Ett minne, som sträcker sig över varje jul är en aldelens liten speciell julgransdekoration. Det är en lite plastfisk som var min mormors första julklapp, och den enda hon fick det året. Hon har berättat om glädjen hon kände över denna julklapp, trots dess enkelhet. Vi tre systrar har turats om att hänga upp fisken varje år, en högtidlig stund som har symboliserat julens start för oss och att minnas det som inte har det lika bra som vi har fått ha det med stor familj och klappar till alla. God advent och en kram från mig.

  Svara
 • Svar: firahelsingborg. Jag har storlek S.
  Mitt finaste julminne är för några år sedan när min sambos lillebror var 5-6 år. Deras familj har som tradition att gå till kyrkan på julafton och samma sak var det även det året. Kyrkan är ganska liten i en liten by. Under julmässan fick alla som hade kommit ett varsitt litet ljus som vi fick tända och hålla i under tiden. Alla var glada och julstämningen var på topp. Just då viskar sambons lillebror: det här är så fint så jag nästan gråter!

  Svara
 • firahelsingborg, storlek S skulle passa mig
  Mitt bästa julminne är de nya traditionerna vi har skapat på julafton. Efter julmaten och Kalle Anka är det dags för lekar. Först ut är kurragömma där allt från kusiner, barn, vuxna till 70 åriga mormor och morfar är med och gömmer sug runt om i huset. Sen är det dags för rundpingis där alla deltar. Eftersom det inte finns rack till alla tar man det man hittar, böcker, plasttallrikar och grytunderlägg. Bästa jultraditionerna!

  Svara
 • Mitt finaste julminne är när min älskade dotter kom till världen på julaftonsförmiddag. Världens finaste julklapp! Hela min familj kom sedan på julaftonskvällen och firade samt delade glädjen med oss. I år fyller hon 16 år och fram till kl 15 varje julafton firas hennes födelsedag sen blir det jul :-)))

  Svara
 • Glömde firahelsinborg ;-)))

  Svara
 • Svaret på frågan: firahelsingborg
  Storlek S blir bra om jag vinner 🙂
  Mitt absolut starkaste julaftonminne är när jag som 22 åring äntligen fick komma hem till mina två små tjejer med deras lillasyster.
  Jag blev inlagd redan den 9de december bara för att hon inte riktigt växte som hon skulle, men som tur var mådde hon bra. Men för att ha full koll behövde jag stanna på sjukhuset.
  Hon var beräknad till den 1 januari.
  Kändes jobbigt i mammahjärtat att vara ifrån mina små flickor på 19 mån och snart 3år.
  Så klart kom dom tillsammans med sin pappa och hälsade på mig. Men jag missade ju lussetåg på dagis och allt annat julfix tillsammans med familjen.
  Men så på andra igångsättningsförsöket så kom äntligen lilla syster den 20 december och lagom på Julafton fick vi då äntligen åka hem. Såååå hääärligt!! En känsla jag aldrig glömmer!!
  I år fyller hon 21 så det är ju ett tag sen, men jag tänker på det varje år och njuter av att kunna vara tillsammans med familjen och förbereda inför julen.
  Kram Kram

  Svara
 • Dom heter firahelsingborg och jag följer dom sedan länge på instagram 😉
  Mitt finaste julminne är när mina syskon skulle fira jul ”för första gången” tillsammans. Vi är uppväxta utan julfirande så när vi alla hade flyttat hemifrån och vissa skaffat familj så träffades vi på lillejul och delade ut paket oxå åt gott. Vi va lite tafatta och visste inte riktigt hur vi skulle göra 😉 nu har det gått 12 år tror jag och vi firar varje år tillsammans på lillejul och våra familjer har verkligen växt på 12 år. Så underbart 🙂
  (Jag behöver nog en st M)

  Svara
 • firahelsingborg strl s
  Mitt bästa minne är från min barndom när morfar spände sina fina nordsvenska hästar framför släden. Det var julafton och alla barnbarnen fick åka med på en lång slädtur i vitt vinterlandskap. Vi var säkert åtta stycken barn som satt och låg på fårskinn på släden och hästarna hade sedvanliga bjällror. Kändes precis som taget från en Astrid Lindgren- film. Ryser fortfarande av känslan.

  Svara
 • Oj vilken fin blus! Firas instagram är ”firahelsingborg” och jag skulle jättegärna vilja vinna blusen i storlek S!
  Mitt bästa julminne är från när jag var liten och följde med pappa till kyrkan på julaftonskvällarna. Det är fortfarande min favoritdel med julen. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var alldeles magiskt med alla ljus och den fina stämningen. Kyrkan är verkligen speciell kring jul!
  Kram!

  Svara
 • Älskar blusen och skulle gärna vilja a storlek M i den! Fira heter Firahelsingborg på instagram.
  Ett fint minne från julen som jag minns än idag är från min barndom och då jag fortfarande trodde på tomten. Jag minns att jag vaknade under natten till julafton och kunde inte somna om. Jag gick upp och såg att det fortfarande var fyr i vår gamla kakelugn och den värmde skönt när jag ställde mig vid den. Jag tittade ut genom fönstret i vardagsrummet och såg att det var stjärnklart och iskallt ute. Snön glittrade fint. Då såg jag att skålen som jag och pappa satt ut på trappan men risgrynsgröt till tomten var tom och jag log för mig själv och visste att det var tomten som varit där 🙂

  Svara
 • Åh va fin!! Fira heter på instagram ” Fira i Helsingborg ”
  Vinner jag så vill ja ha storlek S
  Ett julminne jag har när vi var små
  Och åkte till min mormor och morfar på
  Kvällen och träffa hela släkten som vi i stort sett bara träffade en gång per år,
  När vi hade ätit och delat julklappar så
  Gick vi ner till källaren och bada i den stora poolen med alla kusinerna och även dom vuxna. ( även dom vuxna blev barn på nytt ) den julstämningen som var när man va liten den slår nog inget!

  Svara
 • Oj, utan tvekan mitt finaste julminne är sent juldagskvällen 2008. Jag, min man och vår tvååriga dotter låg i mina föräldrars gillestugan och sov. Jag var gravid i vecka 37 och när jag varit upp på toa med min dotter Felicia och kommer ner och lägger mig igen hör jag ”knäppen” och mitt minne säger mig att vattnet går så jag slänger mig upp ur sängen och vattnet rinner ut. Min tvååring sitter och gnuggar sig i ögonen i sin säng och min man blir så stressad så han inte kan få upp dörren för att gå upp och hämta handdukar och varna mormor. Haha!! Skrattar gott åt det än. Eftersom värkarna inte kom ingång av sig självt på ett tag sattes jag igång och 27/12 2008 föddes vår andra underbara dotter Cornelia.
  På instagram heter de firahelsingborg och storlek medium vore toppen!
  Trevlig första advent!

  Svara
 • Firahelsingborg stl S
  Hej!
  Mitt bästa julminne är från när jag var liten och vi alltid fick den allra första julskinkssmörgåsen på julaftonsmorgonen, paket låg under granen och alla adventsljusen var tända. Så mysigt!
  Kram!

  Svara
 • Hon heter firahelsingborg
  Jag har stl S
  Mina barndomsjular är de bästa, mina föräldrar bodde tillsammans och vi va hemma, slapp fara rundor och fira jul i flera dagar som det är nu för tiden. Ne, julen för 20 år sedan är som bäst, vakna, lutfisk kl 13, Kalle anka med glögg och julgodis, julbord 17 och sen kom tomten. Julgröt senare❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Underbar tävling!!
  Hon heter Firahelsingborg på instagram .
  Mitt varmaste julminne är från förra julen då jag på juldagen sjöng låten ”have yourself a merry little christmas” för min morfar två dagar innan han gick bort, jag satt i hans knä och sjöng fast jag är 21 år och kände mig som 6 år igen. Det var det finaste avslutet jag kunde fått med honom i livet, tårar sig bakom mina ögon när jag tänker tillbaka till det.
  Skulle jag få äran att bli den lyckliga vinnaren har jag storlek M.
  Julkram till dej och glad första advent.
  Angelika

  Svara
 • Firahelsingborg är svaret på din fråga.
  Jag skulle vilja ha i storlek S, tack!
  Mitt bästa julminne var när mamma tog fram min julkalender som man hängde på väggen, som min farmor hade sytt åt mig. Alla nummer fanns med och för varje nummer så hängde en liten present som mamma hade köpt och hängt upp.
  Jag älskade varje liten sak som hon hade köpt. De roligaste var att se alla små presenter hänga där och gissa sig fram var det var för något inuti men också att få öppna de. Det kunde vara allt från ett litet suddigum till fina hår accessoarer. Varje liten sak var så genomtänkt av mamma och hon fortsatte denna tradition ända tills jag blev 13 år gammal.
  Jag kommer aldrig glömma den känslan jag fick i kroppen varje gång de blev den 1 december hemma hos oss, då hon hängde upp julkalendern på samma ställe och alla små presenter hängde så fint bredvid varje nummer.
  Jag har sparat denna fina vägg julkalender och ska fortsätta med den traditionen när jag får barn. För med denna julkalender så upplevde jag att dagarna gick mycket snabbare fram till självaste julafton.
  God Jul på dig Hannah! 🙂

  Svara
 • Hej
  instagramnamn firahelsingborg & storlek m
  Ett av mina minnen är …. jag o min kusin firade alla jular ihop när vi var små. Min granne brukade be oss gå till dem å vara tomtar för de hade yngre barn. Vi klär ut oss och går. En bil stannar oss o frågar om vi vill åka med honom för att lämna julklappar till hans vänner ok säger vi. Vad vi inte vet är att våra föräldrar och mormor står i fönstret och ser hur vi kliver in i en främmande bil med en man vid ratten och åker iväg. De blev helt skräckslagna. Vi åker lugnt med lämnar klapparna och blir tillbaka skjutsade – helt coola & ovetande om vad vi orsakat. Jag tycker att det är ett fint minne pga att vi såg världen som en trygg plats, orädda – en önskan om att vi skulle få leva så.
  Stor adventskram Pellfina

  Svara
 • Firahelsingborg heter det på instagram. St M.
  Mitt finaste minne är den 23 dec 2011. Det är inte det bästa men det jag bär med mig i mitt hjärta.
  Min mamma och jag är de största julälskare du kan tänka dig. Varje år blir vi tokiga och lyckliga när advent äntligen är här. Varje dag fram till jul rapporterar vi tomtestatusar, småkaksbaken och hyacintläget. Vi njuter av varje stund och tar vara på varje minut.
  Hösten 2011 fick min mamma cancer på levern och plötsligt var livet inte självklart längre. När julen närmade sig bestämde jag mig för att ta semester (jobbar som polis och är inte ledig när storhelger kommer alltid).
  I mitt hjärta kändes det som det var sista julen jag skulle få med mamma. Pysslet blev inte riktigt det samma det året men den 23 december hade mamma fått uppehåll i cellgiftsbehandlingen sedan en vecka tillbaka och dessutom åt hon kortisontsbletter så hon var relativt pigg.
  För oss är alltid dagen innan jul den som är mysigast så jag åkte hem till mamma som vanligt och vi satt och myste och åt småkakor till värmeljusets sken. Trots att vi båda nog visste att det var sista gången vi fick sitta så den 23 december så var det en fantastisk eftermiddag jag aldrig någonsin kommer glömma.
  Maj 2012 tog cancern mammas liv och julen blir aldrig någonsin sig lik.
  Kram och god jul! Var rädd om dom du älskar.

  Svara
 • Firahelsingborg är svaret på din fråga.
  Jag skulle vilja ha i storlek L tack!
  Mitt finaste julminne är att ställa ut gröt i lagården till tomten..! Jag och min syster lagade iordning gröten på julaftonsdagen och la upp den i en djup tallrik med en stor träsked 😉 Sen gick vi upp i våra föräldrars lagård och ställde gröten där tillsammans med en ljuslykta så att tomten enkelt kunde se sin mat! För vi tyckte ju att tomten borde vara riktigt hungrig när han hade åkt runt till så många barn.. 😉
  Denna underbara tradition har jag och min syster nu fortsatt med till våra barn, så dom ställer ut tomtens gröt varje julafton! Sen att morfar tömmer gröten på kvällen när barnbarnen sover.. Det behöver dom ju inte veta förens dom blir stora 😉 Barnen blir alltid lika glada att tomten ätit ordentligt! (När dom hämtar tallriken på juldagen)
  Ha en fin advent !! Kram

  Svara
 • Fira Helsingborg på Instagram. Storlek L
  På julafton 2008 hade jag och min man varit tillsammans sedan maj samma år. Vi tog med oss skumpa, ringar och varandra till den vackra bryggan nedanför hotell strandbaden i Falkenberg. Längst ut på bryggan förlovade vi oss! I år är det 5 år sedan, ett giftemål och två underbara ungar på det!

  Svara
 • Mitt bästa julminne är från 2001.
  Jag och min pojkvän var på väg till Danmark då han tyckte att vi skulle åka till Skagen när vi kommit över till frederikshavn. Dum ide tyckte jag men sa att om solen skiner kan vi åka dit. Det är ju ganska blåsigt o kallt denna årstiden. Väl över sken solen så bilen åkte till Skagen . Väl framme ville han ner till stranden. Det blåste småspik så jag tyckte fortfarande att det var en dum ide och muttrade lite bakom honom. Helt plötsligt stannar han och faller ner på ett knä och tar fram en ring och friar. Snopen stod jag där, han som alltid sagt att han inte ville gifts sig. Självklart sa jag ja. Gift med min ungdomskärlek, vi var 15 år när vi blev ihop, hade 20 årsdag i år och varit gifta sen 2002.
  Svar på din fråga: firahelsingborg och storlek m

  Svara
 • FiraHelsingborg. Strl L
  Min man och jag hade träffats på våren 2008. På julafton samma år tog vi med oss skumpa, ringar och varandra till vackra bryggan vid hotell strandbaden i Falkenberg. Längst ut på bryggan förlovade vi oss! Det är nu fem årsedan i år, ett bröllop och två underbara ungar senare!

  Svara
 • Firahelsingborg är svaret och jag önskar storlek s i blusen.
  Mitt varmaste julminne är det jag fick uppleva med min svärmor och mina nära och kära julen 2012.
  I Sep 2012 fick hon reda på att hon fått cancer. Min svärmor har betytt så mycket för mig… Varit min bästa vän, mamma, svärmor farmor till vår älskade lilla tös. Att vi faktiskt fick uppleva henne och hennes värme förra julen är så fint, att se hennes leende och kärleken som strålade fr henne och att hon orkade vara med. Det värmer mitt hjärta. Ca 1 månad senare 27 Januari 2013 fick himlen en av de finaste änglarna till sig.
  Kram

  Svara
 • Hej!!
  Instagramnamnet: firahelsingborg och stl S
  Min dotter var bara ett år gammal och jag kände en sån varm känsla i kroppen när jag såg in i de blå ögonen på julaftons morgon.
  Med smårufsigt hår och lite bus i kroppen började vi med mys hos mormor och morfar.
  Snön låg vit ute och det luktade gott av julmatsförberedelserna.
  Självklart såg vi kalle Anka, men lillskruttan pysslade mest med annat och jag började bli orolig att tomten som senare skulle dyka upp skulle göra henne rädd.
  Men med stora ögon stod hon där på golvet, fingrade med sina små fingrar och titta upp på tomten med julklappssäcken.
  Inte ett ljud kom ur henne och jag tänkte för mig själv att snart skulle tårarna komma..
  Tomten läste vad det stod på paketen och gav henne sina.. hon tog dom och släppte ner dem på golvet och undrade säkert vad som stod på.
  Hon t om tog tomten i hand och satt sig i hans knä för fotografering med en förskräckt min, men inget skrik eller gråt kom ur henne.
  Och jag kände hur rörd jag blev av hela situationen och känslan av att min lilla tös nu satt där med tomten som jag själv gjort när jag var liten.
  Hon öppnade försiktigt paket efter paket, och när hon fick se en mjukisdocka av en teletubbiesfigur skrek hon rätt ut och viftade med den.
  Pooo Pooo skrek hon och var överlycklig.
  Efter lite viftningar slog hon sig ner i ett oöppnat paket som var en pulka med lilla Poo i famnen.
  Den lyckan hon kände spred sig till oss alla i rummet den julaftons eftermiddagen. 🙂
  Adventskramar till dig!!

  Svara
 • FiraHelsingborg, strl S
  Mitt finaste julminne är min dotters födelse, som kom mitt under julstöket den 23 december. På julafton kom hela min familj till BB och firade vår lilla söta julflicka med röd luva på. I år blir det 27 året vi firar henne tillsammans allihop, och minns denna alldeles speciella jul!

  Svara
 • firahelsingborg, stl L
  Ett av mina bästa julminnen är när jag på lillejulafton får ett telefonsamtal från läkaren som säger att fostervattenprovet på min baby är fin fint trots alla tidigare frågetecken <3 Läkaren hade skyndat på provsvaren så att vi trots allt fick fira en härlig jul.
  Hoppas att ni haft en härlig 1:a advent, kram Katja

  Svara
 • firarhelsingborg är svaret. Minstorlek L Mitt minne är första advent för 11 år sen när mitt barnbarn William föddes den 27 november hade gått med min dotter Emma som va 17 år när hennes son födes i 4 dagar som sen kom ut med kejsarsnit. Hon var ensamstående och bodde hemma hos oss jag var med henne hela resan.Och dom kom hem den 1 advent kan än känna lyckan. När dom kom hem alla adventstakar var frame tända ljus och kaffe. lycka. Och i dag den första advent firade han sin födelsedag hos mig mormor o morfar med sina kompisar och det var mycket roligt. Följer din blogg med mycket glädje. Blir 60 år nästa år har 5 barn och 5 barnbarn som jag älskar. Kram och trevlig Jul till dig o din familj. Yvonne i Malmö.

  Svara
 • Mitt finaste Julaftonsminne var för 4år sen,när jag fick en julklapp som innehöll, ett ultrabild på en liten bebis…mitt fösta barnbarn…den finaste julklapp någonsin :D… firahelsingborg…st.S/ Hoppas ni har haft en skön helg Kram <3 MVH/Stina

  Svara
 • Firahelsingborg
  Mitt roligaste julminne är när mina julklappsskidor åker av takräcket när pappa bromsar för en ren. Vi var på väg från morfar och mormor och jag var kanske 10 år. Det var mörkt och snöigt och mitt inne i skogen när ett par skidor tar sats och åker fram när bilen tvärstannar. Min käre far dog i slutet av förra året och många minnen dyker upp.

  Svara
 • Firahelsingborg , min stl L
  Mitt finaste minne är min sista jul ihop med mina älskade mamma . All värme och kärlek en jul kan innehålla gav hon mig,året efter var hon borta . Kan än idag efter 12 år minnas denna jul som igår .

  Svara
 • Mitt finaste julminne är året 2002. Vi fick vår förstfödda dotter den 11 november. Hon var svårt sjuk när hon föddes & bara ett par timmar efter födseln fick hon transporteras till Astrid Lindgrens barnsjukhus i helikopter. Hon/vi låg där i 10 dagar & hon svävade länge mellan liv & död. Efter 10 dagar var hon ändå så pass frisk att vi kunde lämna Astrd Lindgren & återkomma till hemsjukhuset. Där låg hon/vi på neo-avdelningen i närmare 4 veckor innan vi äntligen blev utskrivna på permission. Det var underbart att få komma hem till sitt egna hem & få ro om dottern alldeles själva, utan konstant uppvaktning av sjukhuspersonal! Två dagar innan julafton blev vi äntligen utskrivna fullt ut, varvid läkaren som räddade livet på vår underbara flicka, avslöjade att han inte trodde hon skulle överleva från början. Att få komma hem två dagar innan julafton & fira i lugn & ro tillsammans, bara vi, ja det är vår egna lilla julmirakel & självklart den bästa julen vi haft!
  Dom heter firahelsingborg på instagram. Önskar storlek L eller XL.
  Kramar Malin

  Svara
 • firahelsingborg heter Fira på instagram!
  min klädstorlek är 36/38 S
  Julminne som värmer för mig och som jag alltid kommer ihåg när julen närmare sig var när jag var liten, jag och min storebror 1,5år äldre väckte varandra på julaftonsnatten och smög ner till julgranen och tittade om tomten hade kommit, vi satt länge och tittade och klämde på alla paket och tisslade och tasslade, vissa år somnade vi under granen och andra la vi oss i soffan tills de ljusna!
  i
  nu när jag har tre egna små hjärtan som längtar efter tomten försöker jag ge dom samma känsla och värme som julen har och att de också kommer minnas en fin jul som liten!
  Jag älskar julen och den betyder mycket!
  God Jul
  chatrine

  Svara
 • @firahelsingborg
  Mitt bästa julminne är från förra året. Det var nämligen min sons första jul! Jag har alltid haft svårt för kulen – det är liksom alldeles för många känslor. Förra året däremot, var allt mitt fokus på min plutt, min älskade lillgroda. Det blev en fin jul!
  Kram på dig

  Svara
 • Haha, JULEN – int kulen 😉
  Plus att min stl är XL – i’m a big proud mama!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Svaret är Firahelsingborg, har storlek 34/36 om jag kanske skulle vinna 🙂
  Mitt bästa julminne/1 a Adventsminne är när min yngste son föddes för 12 år sedan, då minns jag att jag tänkte att LYCKAN var TOLTAL när jag låg där på BB med min fina, älskade och mycket efterlängtade nyfödda son. (Och en till högt älskad son bredvid på 4,5 år)
  Ha en fin dag/ Angelica

  Svara
 • @firahelsingborg heter de på Instagram, vinner jag är det strl s
  Mitt bästa julminne är för 3 år sedan. Man ska nu tänka på att jag bor i Skåneskratt! var 25 personer hemma hos oss. Stoj, stim, kaos och många skratt! Mina barn var 2 och 5 år och ute var det massor med snö så tomten kunde komma på skidor. Vilken lycka och glädje vi såg i barnens ögon, spelade ingen roll vad paketen innehöll. De pratar fortfarande om den gången när tomten kom på skidor. Den stora har väl iochförsig knäckt koden om tomten men minnet finns kvar.

  Svara
 • firahelsingborg heter Fira på Instagram, strl M
  Jag försöker göra fina minnen så ofta jag kan, och igår på Första advent tog jag med familjen, dit min mamma brukade ta med mig. Vi gick till Kränku som är en gammaldags godisbutik, där mina barn Maximilian 3år och Jazmine 5år fick välja ut en massa gott, sen vidare till ett mysigt fik, där vi satt länge och myste och smaskade på fina bakverk. Ingen broska och stress bara lugn Julfrid. Med mycket skratt.
  Kram -A

  Svara
 • @firahelsingborg och storlek S! (om jag vinner)
  Mitt julminne är från 15 år sedan (snart), då jag träffade min man. Juldagen på dansgolvet (romantiskt)i Halmstad. Sedan dess är det vi, och nu har vi två underbara flickor, 4 och 2 år gamla. Julen kommer alltid vara speciell, hade inte vi träffats för 15 år sedan hade inte flickorna funnits. Och de är ljuset i mitt liv!

  Svara
 • firahelsingborg heter dem på instagram. Storlek M.
  Mitt bästa julminne är för snart fyra år sedan på julafton. Vi firar hela familjen har hur mysigt som helst. Dem enda vi saknar denna julafton är min bror och hans fru. Detta av en väldigt god anledning. Mitt i maten ringer dem nämligen och berättar att det har föds en liten pojke kl 15.44. En liten julaftonspojke. Lyckan den julaftonen är nog svår att slå…höra brorsans stolta röst!! Det är mitt bästa julminne…denna lilla pojk är verkligen fasters gullunge. Finaste i världen!

  Svara
 • @firahelsingborg och storlek L,
  Mitt finaste julminne är för två år sedan när vi efter 10 år firar hela min familj tillsammans (min familj, min brors familj och mina föräldrar) Vi åt gott och hade det väldigt mysigt. Det visade sig sedan vara min fars sista jul (min pappa blev bara 67 år och dog hastigt några månader efter) Jag är så glad att vi i familjen firade julen tillsammans det året. Saknar honom något enormt och önskar så att jag fick flera jular tillsammans med honom <3 Tack för en fin blogg! Kram Kristin Mattsson

  Svara
 • @firahelsingborg heter de på instagram. om jag vinner har jsg storlek s. Mitt största och minnesvärda julminne är förra året när jag fick reda på att jag väntade mitt första barn lyckan var enorm och vilken julklapp:) och vi berättade det för våran familj. Största lyckan man kan vara med om.

  Svara
 • firahelsingborg heter de på instagram. Storlek L
  Det härligaste julminnet var när jag och min bror var barn och gick ut en julaftons morgon. Vi hittade små små steg i snön som gick på vår uppgång ända till vår trapp. Det var små spår av skor som började plötsligt i snön.
  Vi blev så till oss för vi trodde att det var en liten tomtenisse som varit och hälsat på. Det mest spännande är att nu när jag är vuxen är det fortfarande ingen som vet hur spåren kom dit, inte heller de som var vuxna när detta utspelade sig.

  Svara
 • @firahelsingborg heter de på instagram. Jag har st L. Mitt bästa julminne har jag inte haft ännu, men nästa år fyller jag 50 och då hoppas jag att hela det året blir helt magiskt och att den julen blir mitt bästa julminne. Kramis

  Svara
 • firahelsingborg heter de på Instagram!
  Ett underbart härligt julminne är då vi firar julen hos mina svärföräldrar och efter Kalle Anka, avdukning av julbordet och julevangeliet så är våra små mycket förväntansfulla på tomten och julklapparna. Min man fick det året agera Tomte och fick då ha som ursäkt att han skulle köpa en tidning till sin far;-)
  När sen tomten kommer in i full mundering dock utan tomtebyxor men med lång Tomterock och tillbehör och delar ut julklapparna. Då sitter vår nu 19 åriga son som då var 6 år i djup fundering och säger ” mamma det ser ut som att Tomten har likadana byxor som min pappa” han var helt övertygad om detta.Tror faktiskt att jag råkade ha filmkameran framme till denna spontana kommentar och fundering;-)
  Underbart och värmande att tänka tillbaka på detta och samtigt tycker man att åren flyger iväg för snabbt! Härligt att minnas detta:-)
  Kram

  Svara
 • Svar: @firahelsingborg på Instagram, strl medium.
  Mitt julminne är en afton för 16 år sedan när jag var 6 och min lillebror Marcus 5. Han och min yngre lillebror bad att få gå från bordet tidigare och gick ut i vardagsrummet. Helt plötsligt kommer den yngre in i köket och ropar glatt att ”Marcus är som ljusen”, sekunden senare kommer Marcus utspringande med lågor från ryggen. Det visade sig att han hade backat in i golvljusstaken och hans bomullsslipover hade fattat eld. Efter det gick det snabbt för Mamma och Pappa att rulla in honom i en handduk och kasta honom i duschen. Sedan fick Marcus ta med sin brända slipover och skjorta till dagis och visa och berätta vad som hade hänt, han var av någon konstig anledning väldigt stolt över att han faktiskt hade börjat brinna.
  Detta är inte mitt ”finaste” julminne, men det var i alla fall värmande 😉

  Svara
 • Svar firahelsingborg
  Ett julminne som värme är när vi hade julbasar i stallet och alla människor i byn som ville komma var välkomna att avnjuta fika till en billig peng. Det var mycket värme och gemenskap och jag saknar verkligen denna tillställning nu när jag är äldre!
  Om jag skulle vinna vill jag gärna ha storlek S, tack =)

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Svaret på frågan är : firahelsingborg
  Jag har massa fina och härliga julminnen, men jag väljer att dela med mig av mitt kommande julminne. För första julen i mina 20 år så ska jag fira jul utan familjen. Känns tråkigt för en julälskare som jag, men detta blir den första julen jag Ska fira med min pojkvän. Han är min första pojkväm och jag är så kär i honom så det står härliga till. Vi har bokat en tre veckors lång semester till Malaysia. Där vi ska njuta av värmen, solen och av varandra. Det ska bli så härligt att få fira den tillsammans med honom och på en restaurang vid havet och höra vågorna klucka. Det skulle passa perfekt att få en ny och fin blus till värmen. 🙂
  Varma hälsningar, Louise!

  Svara
 • Glömde skriva att om jag skulle vinna så bär jag den i strl. S 🙂

  Svara
 • Fira Helsingborg !
  Julminnen åh det finns många men jularna sedan barnen kom slår allt ! Tindrande ögon, massa bak och mys <3

  Svara
 • Oj strl L

  Svara
 • Firahelsingborg
  Mitt bästa minne är när min dotter var i Norge och jobbade och meddelade att hon inte kunde komma hem till jul. Jag var så ledsen men fick bita ihop för lillasysters skull. På julaftonsmorgon ropar min yngsta dotter att jag skulle komma in i hennes rum och där under hennes täcke låg storasyster och log och sa – God Jul, mamma!
  Jag har stl s.

  Svara
 • Hej vackra Hanna!
  Svaret är: firahelsingborg
  Bästa julminnet är första julen med min dotter som då var bara fyra månader gammal (nu är hon 4 år). Hon älskade att riva upp julklapps papper från alla julklapparna men struntade i vad som fanns inuti utan det roliga var all omslagspapper 😀 Så himla kul att se hennes stora blåa ögon när hon med glädje rev upp alla paket.
  Vinner jag så vill jag ha strl L.
  Ha en fortsatt skön vecka. Kram…

  Svara
 • Svar = FiraHelsingborg
  Mitt bästa julminne är när min sambo friade mitt under firandet!
  Jag önskar storlek L
  Ha en bra dag

  Svara
 • Svar: @firahelsingborg
  Mitt finaste julminne är från barndomen. Vi hade ett hus som renoverades i evigheter och under tiden bodde vi i en husvagn på tomten, min mamma, jag och min storebror. I den här lilla husvagnen bodde och levde vi, därmed firades även julen där. Det var trångt och bökigt men samtidigt otroligt mysigt. Vi fick till och med plats med en liten gran, och hela vagnen var pyntad med ljusslingor. Allting blir mer koncentrerat på en så liten yta, glöggen och pepparkakorna luktar mer, julklapparna känns fler och större, till och med vår annars ganska lilla familj kändes större.
  Jag har storlek M.

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Svaret är: @firahelsingborg
  Jag har många fina julminnen, många fina från min barndom och även från mitt vuxenliv med min egna familj. Men väljer ändå ett från barndomen, då firade vi alltid jul hemma hos min mormor med min moster och hennes familj. Tindrande ögon av oss barn, förväntan efter jultomten, massor med snö utomhus, mycket god julmat, alla julklappar man fick. Det var så mysigt tycker jag!!!
  Om jag vinner har jag stl.S.
  Trevlig torsdag!
  Hälsningar Lisette

  Svara
 • Hej Hannah!
  Svaret är firahelsingborg.
  Om jag skulle vinna så är min storlek medium.
  Mitt minne är från när jag var 5-6år ungefär.
  Jag och min storasyster satt i princip hela dagen och tittade ut på gatan för att
  se när tomten skulle komma. Vi satt och pratade hela dagen om tomten, våra julklappar och vad spännande set var. Mamma kom med jämna mellanrum med pepparkakor och apelsiner.
  Vi trodde väldigt länge på tomten och jag tror att det här var den sista julen
  som vi gjorde det men jag kommer fortfarande ihåg känslan, pirret i magen och lyckan och vill så gärna att mina barn
  ska känna samma sak. Dom är idag 1 och 3 år och det är nu för första gången som vår 3-åring har börjat prata om tomten och alla julklappar och man riktigt ser i hennes ögon hur det tindrar. DET är vad julen handlar om för mig:-)
  Kram!

  Svara
 • firahelsingborg på instagram
  Bästa julminnet är nog julen för två år sedan då vi firade jul tillsammans första gången med mannen. Vi hade sällskapat redan 6 år före det, men då våra föräldrar bor på så olika håll hade vi bestämt att vi firar julen skilt tills vi gifter oss. Efter det har julen haft en ännu härligare och kärleksfull stämning

  Svara
 • firahelsingborg är svaret till frågan din;
  Hoppas ett vinstbesked hamnar i inboxen min.
  Det bästa julklappen som jag har fått någonsin;
  Var förlovningsringen min.
  Granen skimmrade på kvällen där.
  I honom var och är verkligen kär.
  15 år senare och kärlek som fortfarande finns.
  Den bästa julen som jag minns.
  Om mitt hjärtas dröm att vinna denna kunde uppfyllas;
  Skulle säkert min julsäsong förgyllas.

  Svara