Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:57 | december 2, 2013

Juldoft och pynt

Hej min vän. Julmusiken går varm, jag pyntar och njuter av juldoften från mina ljus.
När jag mellanlandade i Dubai så hittade jag en av mina favoritbutiker Bath & BodyWorks. Har tidigare bara sett den butiken i USA. Köpte glatt med mig doftljus.

Frosted Cupcake, Leaves med doft av vinteräpplen och Cinnamon & Clove Buds.


Älskar dofter 🙂


Här vaktar jag.Pyntet börjar ta sig. Har massor kvar men på god väg.
Jag vill köpa gran nu också. Skulle inte för mitt liv klara av att hålla fast vid traditionen att man pyntar granen dagen innan julafton. Det lutar åt en färdigpyntad gran, här hemma, nästa vecka.
Barnen älskar alla ljus, pumlor, glitter och tomtar. Julen är för barnen… och lite för mig 🙂
Har du julpyntat?
All Kärlek ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Juldoft och pynt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God afton, Hannah!
  Jag har gjort precis det som du vill göra, dvs även klätt granen. Gör alltid det till 1 advent, dvs tar fram den samtidigt som stjärnor och stakar. Har det jättemysigt 🙂
  Jag tycker mest om att njuta fram till jul och några dagar efter. Men den 2 januari åker det bort och in med vitt, vitt och vitt, Vita tulpaner, Yankee Candles ”Clean cotton”, vita dukar och matunderlägg. Då är jag så extremt trött på grönt och rött!
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram från Stenungsund

  Svara
 • Vi pyntade igår – allt är på plats nu, tom granen 😉 Har i och för sig bara pyntat i vardagsrum och kök, men det får räcka så det här året. Och krans på dörren har vi oxå! Så mysigt med allt pynt och alla ljus! Och julmusik! 🙂

  Svara
 • Vi har redan startat, granen är framme… Ok, i år då vi bor temporärt innan vi får huset, så är det plastgran så den kommer inte barra innan jul, dessutom är den rosa alt enligt dotterns önskemål. Mysigt med jul! kram towe.

  Svara
 • Här har julmusiken snurrat i bilen sen augusti…. Någon i familjen höll på att bli tokig (inte jag eller barnen) haha. Här är pyntat och mysigt men är som hbengtsson att jag vill gärna ha bort allt 2jan, bara ha stjärnorna kvar i fönstret ända in i februari för det är ju så myyyyysigt 😀

  Svara
 • Åh, vilka härliga doftljus, hoppas de luktar så fantastiskt som de låter också 🙂 Får julpyntet vara ifrån för Vida eller tycker hon om att busa med tomtarna?
  Här är det pyntat och klart! Vi bor i en liten lägenhet så det finns tyvärr inte plats för någon gran, men vi klarar oss med annat fint 🙂
  Kramar

  Svara
 • Vilken fin julstjärna! Vart har du köpt den? 🙂
  Hemma hos mamma är här julpyntat, vara granen som fattas. Men hos pappa är där ingenting.. Han är inte mycket för sånt.. Jag får väl åka dit i veckan och pynta åt honom! 😉 haha
  Massor av kärlek!
  Kram fina du❤️

  Svara
 • På IKEA 🙂 Billigt och bra.
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Julpyntat och klart sen den 23november då jag hade ett gäng tanter här på julmys 🙂 Njuter hellre innan jul än efteråt.

  Svara
 • Godmorgon, du får prova Village Candle ljusen. Om du vill ha ”juldoft” så finns det en som heter Orange Cinnamon, luktar såååå gott! Inte för starkt utan sådär lagom!

  Svara
 • Tack för tips. Älskar doftljus 🙂

  Svara