Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | december 6, 2013

Style Secrets

Hej min vän. Hoppas allt är väl. I Skåne har stormen Sven härjat. Pratade med min svärmor som igår satt hemma utan ström i flera timmar. Tur att det är juletid och man ofta har mängder med ljus hemma.
Apropå ljus så ska jag till Rusta och köpa batteriljus idag. Har så många fina lyktor som jag inte kan tända pga Vida. Dem står på golvet i perfekt Vida-höjd, så levande ljus är uteslutet. Men dessa här kan hon släpa runt på bäst hon vill och vi kan få den rätta jul- och ljuskänslan ändå. Perfekt!
Trodde att vi skulle vakna till ett snölandskap men även idag är det grått och regnigt. Hade önskat att det började falla stora tjocka lapphandskar och lade sig som ett bomullstäcke på marken. Ska ju köpa julgran idag och behöver komma i rätt mood 🙂
Från ljus och gran till hemligheter.
Nu delar jag med mig några av mina Style Secrets hos Yves Rocher.

I två videoklipp kan du se mina tips. Klicka på bilden eller HÄR! Där finns mängder med Style Secrets du kan del av. Jag har redan anammat flera bra tips.
Där kan även du dela med dig av dina bästa Style Secrets och vara med och tävla om en resa till Paris. Åh, vad jag skulle vilja strosa runt längs Champs-Elysées, i basker med baguette under armen á la fransman, och njuta av denna vackra stad. Har varit där en gång för en herrans massa år sedan men inget som jag jag direkt minns.
Min mamma studerade där som ung och har berättat mycket om Paris.
Har du varit i där?
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤
 
 
 
 


14 kommentarer14 kommentarer om “Style Secrets”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag tycket jättemycket om ljus med batteri. Har många såna hemma själv, har en 4 årig tjej och en som är 2 & ett halvt.
  Min sambo,min svärfar och jag har ett eget företag. Vi säljer bland annat säljer batteri drivna ljus. Vi har massor av olika sorter. T ex batteridrivna antikljus,blockljus och batteridrivna ljuslyktor. Även ljus med fladdrande veke.
  Om du tycker det låter intressant så kan du höra av dig till mig på [email protected] eller gå in på hemsidan
  Prylgrossen.se
  Önskar dig en trevlig dag!
  //Kriztin Johansson

  Svara
 • Åh, det lät intressant! Jag har stooora fönster och hade behövt stor lykta med batteriljus, det kanske ni har? Ska spana in!
  Jag va i Paris för ett par år sen och det va så mysigt.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Såna där batteridrivna ljud är hur bra som helst. Jag har massor med såna ljus hemma. Har själv en 4 åring och 2& halvt åring som pillar på allt.
  Min sambo,min svärföräldrar och jag startade ett eget företag för snart 3 år sedan,där vi bland annat säljer batteridrivna ljus. Vi har antikljus,blockljus, ljus med fladdrande veke och mycket mer. Och alla är batteridrivna och sensorstyrda. Om du tycket det låter intressant så kan du höra av dig till mig på [email protected] eller gå in på prylgrossen.se
  Jsg läser din blogg varje dag och den är inspererande =)
  //Kriztin

  Svara
 • Vilken underbar tävling finis! Har varit där en gång då min man överraskade mig på arlanda att vi skulle till Paris och inte Norge…väl där gick han ner på knä och friade. Min drömförlovning blev sann 🙂
  Hoppas ni har en fin helg, Snön är här nu 🙂 Kramar om!

  Svara
 • Hej Lotte! Ja lyktor är mysiga,speciellt nu när det är mörkare ute. Vi har ett flertal lyktor i olika storlekar.
  Så gå in på prylgrossen.se och kika =)
  //Kriztin

  Svara
 • Var i Paris första gången i våras och planerar att vi ska dit igen i vår (barnen får stanna hemma). Både min man och jag förälskade oss i staden. Slår många städer. Helt underbar stad att bara strosa runt i efter varje gatuhörn finns någon ny gata med kul att se!

  Svara
 • Hej Hanna! Första gången jag kommenterar men jag brukar följa din blogg ganska ofta, har även din man på Twitter o höll på sätta glöggen i halsen ! 🙂 Han skriver ganska kul!? Har du sett den om pepparkaketvålen? 🙂 Tack för en fin blogg o ha en underbar helg! 🙂

  Svara
 • Hej
  Tack för ditt svar om eventet jag frågade om som var i nov, men jag såg aldrig någon mejl adress för att anmäla sej för att få komma…Synd…men det kanske kommer fler gånger…
  Ha en fin helg och 2:a advent
  Kram Nettan

  Svara
 • Paris kommer alltid vara speciellt för mig☺min man tog med mig på en överraskningsresa dit och friade till mig högst upp på Eifeltornet det var magiskt❤

  Svara
 • Åh vackra Hanna! Så fin du är !!!
  ja du fy så rädd man är för de små och ljus . mina små skatter har lykor på sitt rum me såna ljus i helt perfekt och de är såå lyckliga . Kanske bra julklapp till liv me ?
  Bor inte ni åt stockholm som är sånt oväder i ? Ville slippa men här kom de i natt ( i jönköping ) STor kram ha en fin lördag

  Svara
 • Paris är helt fantastiskt, Hannah!!! Maten, modet, arkitekturen, shoppingen. När man kommer tillbaka till Sverige går man med Paris längtan i minst två veckor efter:)
  Ha en skön helg!
  Kram
  Ida

  Svara
 • Jag vill tipsa om otroligt fina batteriljus från smartasaker.se . Mycket verklighetstrogna…snabb leverans och inte speciellt dyra , har haft mina i flera år..perfekt när man har småbarn.. Kram

  Svara
 • åh ja Paris! Min man och jag åkte dit i våras. Fantastisk stad. Längtar tillbaka! Fast mina två favoritstäder i Europa är nog ändå Berlin och framförallt Dublin. Har du varit där? rekommenderas starkt!

  Svara
 • Jag bor i Paris och älskar staden! Kom hit för två år sedan som au pair, skulle ha stannat fyra månader men bestämmde att stanna ett år och träffade min nuvarande pojkvän som är fransman veckan innan jag skulle hem till Stockholm. Så nu har jag bott här i två år och pluggar till fransk förskollärare 🙂
  Skriv på bloggen om du ska dit och efterfrågar tips, har många bra tips att dela med mig av!

  Svara