Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | december 8, 2013

Faddergala och julkonsert

God söndag och andra advent min vän. Jag har precis kommit hem från julmarkanden här i Sigtuna. Har stått där nu på förmiddagen med Mio och hans klass. Börjar sakta tina upp. Hade på mig underställ, täckbyxor, raggisar, kängor och dunjacka men jag är ändå helt stelfrusen. Riktigt kallt var det att stå där.
Igår gick vår faddergala och julkonster i kyrkan av stapeln. Det blev en lyckad kväll med sång, tårar, kärlek och givande. Jag berättade om mina upplevelser och barnen i Indien inför alla som var där. Helt plötsligt börjar jag gråta. Du vet så där så man inte kan parat än mindre sluta gråta. Blev så rörd när jag tänkte tillbaka.

Innan allt drog igång åt vi lite mat tillsammans med våra gäster.


Johanna och Putte. Tack Putte för att du ställde upp och spelade och ledde kören i vacker sång.


Birgitta och mamma. Mamma var klädd i en indisk dress kvällen till ära.


Jag, Gunnar och Vida.Mio, Melvin, William, Liv och Chatilla.Tack till dig som kom eller som bidrog till en framtid för barnen  ❤
Kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “Faddergala och julkonsert”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så jag missade åka iväg m ”julsäcken” till gårdagen…den är packad men jag blev fullt sysselsatt med dottern som fått lunginflammation 🙁 Sorry…

    Svara
  • Åh man skäms ju…”vet inte var du bor”…står ju liksom i telefonkatalogen…I alla fall,såg att second hand-butiken är öppen året ut så kanske jag kan lämna ”julsäcken” hos dig ändå?

    Svara