Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:12 | december 9, 2013

Vad gillar du för filmer och serier?

Hej igen vacker. Har sorterat några högar men kan inte låta bli att fixa med annat. Hittar på allt möjligt för att slippa högarna av kvitton och fakturor 🙂
Passar på att tipsa dig om ett test du kan göra hos ViaPlay. Testet hjälper dig att hitta dina favoriter bland filmer och serier. Jag har sett klart nästan alla säsonger av mina favoriter så nu måste jag hitta nya. Perfekt!
Jag är ju en seriegalning. Älskar att grotta ner mig i serier. Gråta, skratta och leva mig in olika livsöden.
Det är mysigt nu när killarna är så stora och tycker om att följa serier med mig. Vi bäddar ner oss i soffan och ser avsnitt efter avsnitt. Under jullovet blir det nog många sena kvällar.
Gör testet HÄR! eller klicka på bilden nedan.

Kul test. Vem tror du kysser bäst 🙂 Jag klickade på Bradley.
Kram ❤

 I samarbete med Viaplay.


13 kommentarer13 kommentarer om “Vad gillar du för filmer och serier?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varken länken eller bilden fungerar om man klickar på dem 🙁

  Svara
 • Jo förlåt, länken fungerade visst. Inte via telefonen bara men på datorn gick det 🙂

  Svara
 • Får ni samarbeta med ViaPLay när ni tidigare arbetat med Netflix? 🙂

  Svara
 • Natalie portman kysser nog bäst 🙂

  Svara
 • Älskar Nashville, Modern family, the Big Bang Theory, Carrie Diaries och the Mindy Project. Fast jag ser dom direkt på Hulu. Det är mysigt när ens serier rullar under säsongen, lite sorgligt när dom tar uppehåll. kram towe.

  Svara
 • När kommer du till babyhuset i Varberg ? min svärdotter äger det . Jag tycker du och din man är sveriges snyggaste par och ni verkar supergulliga Kerstin

  Svara
 • Jag ser alldeles för mycket på serier. Till mitt försvar säger jag att jag inte tittar särskilt mycket på film…;)
  Några som får min fulla koncentration(vissa gör jag annat till!) är: Witches of east end, Sleepy hollow, heart of dixie, betrayal, drop dead diva, Scandal, Emily Owens MD, Off the map, A gifted man, Reign, Ravenswood, Pretty little liars, Twisted, The Fosters…
  Några är nerlagda,men värda att se den säsongen de fick på sig. Enjoy! 🙂

  Svara
 • Hej!
  Då måste jag fråga dig, vilka serier passar att se ihop med dina pojkar? Jag har söner i samma ålder och tycker det är jättesvårt att hitta något som funkar för oss att se ihop. Särskilt svårt eftersom de är killar, känner jag, de hatar ex. ”romantiskt trams”. Och jag är rätt strikt med detta med våld, sex och annat som inte är lämpligt för barn att se.

  Svara
 • Testet funkar inte… 🙁

  Svara
 • Jo nu gick det…kom igång efter en minut ungefär…jag gillar tydligen ”Hångel-TV”…*hahaha* 😉

  Svara
 • Min favoriter just nu är Dexter, Arrow, Scandal, Beauty and the Beast, Witches of east end, Heaven, Grimm, Twisted.
  Hoppas du hittar nån du gillar.

  Svara
 • Hej, jag kan tipsa om Orange is the new black..den är ganska roligt faktiskt. Finns på dreamfilm eller Netflix. Netflix har iof bättre kvalite på filmen. Du kan googla på den 🙂 Helt klart se värd om man vill skratta. Jag har iof lite sjuuk humor. ´kram Anna

  Svara
 • Ja, den är bra. Har Netflix och följer deras serier slaviskt.
  Kram

  Svara