Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | december 10, 2013

Vintersol

God kväll vacker. Hoppas att du haft en bra dag. Jag känner mig lite hängig. Tror jag har en förkylning på gång. Jag som klarat mig så bra den senaste tiden. Min vän Sonja Aldén tipsade om en honung som skulle vara fantastisk i förkylningstider. Man ska ta en sked några gånger om dagen och den är både läkande, förebyggande och bakteriedödande. Manuka heter honungen. Måste införskaffas imorgon.
Något du povat?
Pojkarna sitter med läxorna och flickorna tittar på film på iPaden så det är tyst och stilla.

Ville inte störa dem så jag tog en smygbild gömd bakom granen.


Idag kom ett efterlängtat paket ända från USA. Nu längtar jag bara efter den starka vintersolen så jag kan använda dessa snygga solglasögon. Annars så får jag väl vara lite Greta Garbo och bära dem ändå 🙂

Svarta bågar med svart skinn på skalmarna och en liten enkel gulddetalj. Love at first sight!


Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag får ordentligt med sömn.
God natt ❤
 


9 kommentarer9 kommentarer om “Vintersol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina glasögon! Vilken model tog du? SÅÅÅ söta barn!!! Trevlig kväll Kraam

  Svara
 • Eller hur?! Svarta Copenhagen.
  Kram

  Svara
 • Så söt bild på barnen! 🙂 Så snygga solglasögon, hur lång tid tog leveransen? Kramar//M

  Svara
 • Drygt en vecka. Ja, visst är både glasögonen och barnen fina 🙂
  Vi måste ta vår dejt snart!
  Kram

  Svara
 • Ojojoj, sååå snygga brillor! Förstår att du längtar till solen 😉
  Gullig smygbild på sötaste tjejerna <3
  Krya på dig och hoppas du kan "sova bort" förkylningen!
  Kramar

  Svara
 • Snygga glasögon! Honung har jag aldrig provat, men däremot är Berocca och D-vitamintabletter grymt.
  Kram
  Rebecca

  Svara
 • Hej!
  Manuka honung är fantastiskt bra! Jobbar i hälsokostaffär och vi säljer mkt av den. Den är lite dyr, men väl värd sina slantar.. Är även väldigt läkande för tarmen, vid olika magproblem. Många kramar Anna

  Svara
 • Vet du, jag har aldrig någonsin tagit några vitaminer eller hälsokostprodukter. Jag försökte iofs vid ett tillfälle att mota bort en uvi med preparat gjorda på tranbär. Men det var en tröstlös kamp som smärtan fick mig att ge upp.
  Jag hörde på tv vid ett tillfälle nån kostexpert säga något i stil med att man överlever inte utan vissa tillskott. Kanske därför jag känner mig ””död” vissa dagar…?? 😉

  Svara
 • Japp – tom kopt den svindyra varianten med 24+ active Manucka men jag har inte markt nagon skillnad alls. Det ar 12+ som anvands pa sjukhus med bandage. Vanlig svensk ljung honung har bevisats ha lika hogt aktivt skydd. Tydligen har de som ager bin generellt hogre levnads alder.. sa ja sakert ar det bra men tank pa att du inte far varma honungen da dor de braiga ingredienserna.

  Svara