Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | december 13, 2013

Lussefirande

Glad Lucia min vän. Prövningen denna morgon visade sig inte vara så hemsk 🙂 Jag vaknade redan klockan fyra och var piggare än någonsin. Vidrigt, för jag lär somna i maten vid lunch. Vida och Liv vaknade vid klockan sex och var faktiskt pigga de med, men lite slitna var vi allihopa när vi satte oss i bilen. Båda tjejerna väckte pojkarna och sjöng för dem innan vi for till förskolan. Det var väldigt uppskattat.
Har någon lussat för dig eller har du också varit uppe i ottan och sett lussefirande på skola eller förskola?

En småtrött älskad liten Liv-Lucia. Alla förskolebarnen sjöng och föräldrarna grät.Barnen hade bakat lussebullar och pepparkakor. Kanske med lite extra krydda. Dregel och snor.Glad Lucia och fredag den 13:e.


Nu är vi hemma igen och strax ska jag fara med Vida till BVC.
Kram ❤
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Lussefirande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är ju så mysigt med lussefirande, mina har alltid gått utomhus men i år blev det inget 🙁 Det är lite speciellt att stå ute i kylan och titta på de små♥
  Ha en underbar dag fina du
  Kram

  Svara
 • Åh vad fin hon va. Och vad glad jag blir för din skull som faktiskt får se dina barn lussa.
  Jag är faktiskt så ledsen och så besviken och faktiskt arg också, över att vi inte ens får se våra barn ha Luciatåg. Dom valde att förbjuda oss att inte komma på Lucian, och vi är dom enda i hela området, alla har ju samma chef och ändå är det bara vi. Personalen fick välja själva och då vart det såhär illa.
  Hoppas ni fick ett fint lussande.
  Kram på dig

  Svara
 • Hej!
  Har varit iväg och tittat på min son som hade Luciatåg ute. Väldigt stämningsfullt.
  Problemet var bara att det tog väldigt lång tid i morse att få på honom tomtedräkten. Han hade fått för sig att han skulle vara Spindelmannen.
  Linda

  Svara
 • Det är inte negativt utan en undran,,varför har man mittbena??? Så snyggt med sidbena och utväxt syns mindre. Hade man inte det på 70-80 talet.

  Svara
 • För att det är snyggt!
  Tycker jag iallafall 🙂

  Svara
 • vi bjöds oxå på lussebullar, men dom hade en förskollärare gjort, men barnen hade bakat oxå men de ville inte bjuda på dom på en 1-3 års avdelning :p

  Svara
 • När jag o min fyraåriga dotter satt på bussen påväg ner mot stan (Västerås), klev det på en tjej med lusselinne, glitter o gitarr. Satt i gång o sjöng lite. Spontant o uppskattat 🙂
  Trevlig lucia

  Svara