Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:13 | december 15, 2013

Vinnaren av dammsugaren

Hej min vän. När jag precis satt mig vid datorn med min kopp kaffe för att dra vinnaren så välte jag ut hela kaffekoppen över datorn. Inte bara över datorn utan också min mobil. Mobilen klarade sig men datorn är helt förstörd. Ska lämna in den imorgon och ber till Gud att alla mina bilder går att rädda. Jag har två tusen bilder där. Bilder från då Vida föddes, från Thailand och varje dag sedan förra året. Paniiiik! Blir helt matt på mig själv. Så sketans klantig!
Ett hett julklappstips till Tomten från mig är en dator 🙂
Tack för alla tips. Kul med så många tävlande. Det var allt från hotellnätter och barnpassning till personliga fotoalbum och korgar med ost och hemmagjord marmelad. Gå in och läs om du behöver hjälp med vad du ska köpa i julklapp.
Vinnaren blev Fredrika som gav dessa tips,
Det är självklart jätteroligt både att ge och få julklappar. Men tycker det är viktigt att man delar med sig till dem som lider nöd, drabbats av naturkatastrofer, krig, fattigdom. Man kan hjälpa på så många sätt och ingen slant är för liten. Barn tycker om att få hjälpa andra barn som lider och inte har samma möjligheter till skola och utbildning. Jag tänker ge bort julgåvor genom Plan Sverige, för 450 kr gåvan ”Lär två flickor att läsa” och man får en bok på köpet, Jag är Malala. Den andra gåvan genom Plan Sverige som jag bort är ”Mätta en skolklass” kostar 200 kr och gåvan ger en skolklass lunch under en månad.
Jättebra gåvor, uppskattas mycket! Om man vill ge ett vackert smycke till sin käresta så tillverkar Efva Attling ett armband, Carpe Diem, både för kvinnor och män. Kostar 750 kr och av det går 350 kr till Röda Korsets arbete. Hon tillverkar även ett silversmycke, Miss You,kostar 950 kr och av det går 500 kr till Röda Korset, speciellt för att försöka föra familjemedlemmar samman som kommit ifrån varandra vid naturkatastrofer. Femme´s barnhem i Kolkata, Läkare utan gränser är andra exempel, det är bara att välja vilken välgörenhet man tycker passar en själv bäst, alla gåvor, stora som små är viktiga och gör gott!
Kanske ett stort paket till mig anländer, det kommer sannerligen i goda händer! Med det kommer städningen mycket lättare att gå, min onda trötta rygg behöver inte kämpa och slita så, utan kommer att mycket bättre må!
Grattis!
Snart kommer det en ny tävling.
Stor Kram ❤
 


5 kommentarer5 kommentarer om “Vinnaren av dammsugaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Tänkte kommentera på barnhemmets blogg men det funkade inte?
  Jag bor i Turkiet och kommer åka till Indien med min fästman. Dock är datumet inte exakt just nu. Jag har ett barnhem som jag tidigare praktiserat på men kommer även försöka bseöka ”ert” barnhem. Jag har mailat med de ansvariga (Fick mailadress från Peter) och tänkte försöka plocka med mig en massa saker som kan vara välbehövliga där. Har ni tips på vad jag kan ha med mig ner till just dom?
  Hälsningar Melinda

  Svara
 • Nu fungerar det! Felinställning.

  Svara
 • Tror att du kan plocka ut hårddisken (eller rättare sagt fackman kan…)
  Sedan hänger de hårddisken i en annan dator och tar backup på det du vill spara. Ett tips är att med jämna mellanrum spara bilder på cd-skiva.
  Hoppas att det löser sig.
  Kram!

  Svara
 • Aj typiskt! Jag funderade faktiskt på om jag också skulle ge ett ”Miss America” svar, oh well, bättre tur nästa gång 🙂
  Ps. Hoppas bilderna klarar sig, det är nog det värsta (materiella) man kan förlora.

  Svara
 • Mer än hälften av svaren rekommenderade välgörenhet i någon form så då är vi många Miss America på FEMME 🙂 Det som var bra med detta tipset var att du kunde köpa en fin present till någon och samtidigt hjälpa andra.
  Kram

  Svara