Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | december 20, 2013

Julshopping

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Härligt att det är fredag och snart julafton. Helt galet vad fort det går. Vill stanna tiden eller skjuta fram julafton en, två dagar 🙂
Igår hade jag ett mycket roligt möte. Vill korka upp champagnen och fira men väntar lite tills allt är helt klart. Lovar att berätta så fort jag kan. Du är alltid först med att få veta mina planer och hemlisar.
Mötte upp mamma för julshopping efter mötet. Vi tog en heldag tillsammans. Det är det bästa jag vet ❤️ När jag var yngre och inte bodde hemma längre så sågs vi varje måndag för mamma-dotter-mys. Vi åt mat, gick på bio och umgicks.
Efter att ha gått runt på stan i timmar och trängts i butiker gick vi på bio.

20131220-102941.jpg
Se den! Mycket sorglig men så bra. Jag och mamma grät halva filmen.

20131220-103255.jpg
Mamma och jag.
Nu vill jag presentera och välkomna ytterligare en ny bloggare här på FEMME… ANNIKA DUCKMARK
Kika in hos henne och hälsa henne välkommen vetja 🙂
All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Julshopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker oxå om att mysa med mina mamma, i mitt fall blir det mest att jag åker hem till de dock. Brukade jobbade precis bredvid deras hus så fick alltid en stund hemma hos de innan bussen hem. Känns lite tråkigt att inte kunna ses så ofta längre. Men till jul flyttar jag hem några dagar. =P

  Svara
 • Så himla mysigt, önskar att jag hade min mamma lite närmare så vi också kunde ha mamma- dotter dagar, inte lätt med 100 mil emellan 🙁 Men desto roligare när man väl träffas 🙂
  Ni verkar ha haft en superdag i alla fall <3
  Kram kram

  Svara
 • Å vad spännande med ett roligt möte 🙂
  Och så fina ni är på bilden!
  Ha nu en fin kväll kramar❤️

  Svara