Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:56 | december 21, 2013

Grinchen

God kväll vacker. Förlåt för att jag inte skrivit till dig idag. Har haft en fruktansvärd natt och har känt mig urpumpad på energi.
Nu är allt bra igen och jag och barnen ligger i soffan och tittar på Grinchen och äter pizza.

20131221-165237.jpg
Vida tycker bättre om att stå vid TV:n 🙂

20131221-165331.jpg
Liv har Hugo på besök och de har lekt hela dagen. Vida har också fått vara med på ett hörn.

20131221-165444.jpg
Egentligen skulle jag julstädat huset och köpt hem julmat och de sista julklapparna men har skjutit på det till imorgon. Säkert fler som jag kommer trängas med då.
Har du allt klart inför jul? Vad har du för planer?
Jag och familjen går till kyrkan på julaftonsmorgon. Det gör vi varje år. Har gjort det sedan jag var liten och nu för jag vidare den traditionen till mina barn. Efter kyrkan äter vi jullunch och myser hemma hos mamma och Gunnar för att sedan fara hem och fortsätta julfirandet lagom till att Kalle Anka börjar.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Grinchen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina!
  Här har jag städat en av våningarna..tar resten imorgon. Vägrar stan i helgen så köpte allt igår. Var på julkonsert i Söndags med underbar gospelkör i Immanuelskyrkan. När jag var liten åkte vi till kyrkan kl. 17.00 på julbön, mysigt. På julafton är jag bjuden till ”Tomten är far till alla barnen”..hihi.. Ska bli jättemysigt att fira tillsammans med våra barn och barnens lillebror som fyller 2 år på julafton, blir barnkalas vid 11.00 sedan börjar julafton till lunch. Detta kallas väl stjärnfamilj som Läckberg brukar skriva. Nu ska jag göra lite julgodis, bara en sort, räcker gott o väl.Var rädd om dig och stressa inte ihjäl dig imorgon. På uppersittarkvällen har jagtänkt att allt ska vara klart o bara kunna njuta, men av erfarenhet så håller man på till midnatt, ska försöka låta bli i år. Må så gott fina du!
  kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Tråkigt att natten har varit dålig, hoppas du får sova gott inatt istället <3
  Själv vaknade jag med en dunkande huvudvärk i morse som (som tur är) har släppt lite grann. Idag har jag gjort MASSOR av "nyttigt" julgodis (mycket rawfood) så nu har jag laddat godisförrådet inför julafton och mellandagarna 🙂 Julklapparna är jag helt klar med så det behöver jag inte tänkte på, vilket känns extremt skönt! Hoppas du hittar allt du behöver i butikerna imorgon 🙂
  Önskar dig en mysig kväll!
  Kramar

  Svara
 • För första gången någonsin så har nästan alla julklappar inhandlats på nätet. 🙂 Varit otroligt skönt då livet har kört på i alldeles för hög hastighet ett tag. Vi ska ha en mysig julfrukost med alla våra fem tjejer, sen ska vi vidare till min bror i Huddinge och äta jullunch. Efter Kalle drar vi oss hemåt, hoppar i de nyinköpta pyjamasarna, plockar fram julgodiset och bara myser framför brasan till en julfilm. En stressfri och mysig julafton 🙂 Hoppas att du får sova bättre i natt. Är själv rätt så energilös just nu och underbart att få julledigt. Kramar

  Svara
 • Hej,
  vi fick hem all julmat idag. Proppat in den i kylskåpet, imorgon ska julskinkan fixas.
  Ser att det var fler än min familj som kolla på Grinchen idag.
  Gå gärna in på min blogg
  http://www.minemalm.wordpress.com

  Svara
 • Hej fina du!! Låter som en mysig jul. Kul att ni systrar ska fira ihop i år oxå. Ni verkar ju inte träffas såycket längre så julen är väl perfekt att träffas och mysa!! En riktigt god jul önskar jag dig och din fanilj❤️❤️

  Svara