Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | december 22, 2013

Vinn en snygg tröja

Hej vacker. Då var det dags för min fjärde och sista Advents-tävling.
Nu har tre stycken chansen att vinna en snygg tröja med en fjäril på bröstet från me&i. Min favorittröja 🙂

Jag har på mig min idag.


För att vinna önskar jag att du lämnar svaret på frågan I vilken stad i Sverige ligger me&i´s huvudkontor?, uppger din storlek (S,M,L) och motivera varför just du ska vinna i kommentarsfältet.
Vinnarna dras om en vecka.
Lycka till!
Kram ❤


244 kommentarer244 kommentarer om “Vinn en snygg tröja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Me&I’s kontor ligger i vackra Malmö!
  Jag hoppas såå att jag vinner denna fina tröja (i storlek S) för den ser så fluffig och go ut, så ser det ut att den kan rymma min bebismage som är på gång att växa fram.
  Sen att det är en fjäril på gör mig ännu mer vinst-sugen!! 🙂
  Glad 4e advent och en riktigt god jul Hannah!
  Kram

  Svara
 • Jag älskar den där tröjan! Blir avundsjuk varje gång jag ser att du har den på dig. Önskar vinna en egen i strl S så jag kan vara lika din som dig. Jag tror att huvudkontoret ligger i Malmö

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö och jag vill vinna tröjan för att ge den till min fina dotter som älskar fjärilar 🙂

  Svara
 • Hej!
  Huvudkontoret ligger i Malmö!
  Hade blitt jättelycklig om jag vann en sådan fin tröja. Då jag gått mammaledig nu över ett år så har det inte blitt några kläder till mig direkt!! Håller nu tummarna att en tröja i storlek S blir min,
  Ha en fortsatt trevlig fjärde advent

  Svara
 • Malmö är svaret du söker 🙂
  Jag skulle vilja vinna denna i stl L eftersom jag inför julen har magen full av fjärilar 😉

  Svara
 • Hej! Huvudkontoret ligget i Malmö.
  Jag hoppas vinna denna fina tröja (storlek L) för då kan jag matcha mina älskade syskonbarn i en mysig tröja med fjäril på. Vi skall till Båstad och ha det mysigt ihop efter julhelgen med en massa pyssel och lek.
  Ha en skön fjärde advent!
  Kram till dig och din fina familj!

  Svara
 • me & I:s kontor alldeles bakom centralstationen i Malmö,
  där flygbåtarna till Köpenhamn förr höll till.
  Åh, jag skulle vilja ha den där himla mysiga tröjan i storlek Small.
  Den ser jätteskön och gosig ut 🙂

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag vill vinna en i storlek S till min mamma då hon älskar fjärilar
  och skulle vara jätte kul att få ge henne den på hennes födelsedag

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i min grannstad Malmö =)
  Äger inget vuxenplagg från Me and I så denna supersnygga tröja kanske hade gjort att jag började kolla på lite plagg till mig också på nästa party =)

  Svara
 • Eftersom vi ”gamla” inte ger varandra julklappar längre kan jag väl önska mig en här istället. Storlek L får det nog bli. Huvudkontoret ligger i Skåne närmare bestämt i Malmö.

  Svara
 • Svar: Malmö
  Storlek: M
  Motivation: Jag skulle gärna vilja vinna en sån tröja för att se vad det är för kvalitet och passform på den och är dom så bra som dom man hört så funderar jag på att gå med och vara säljare. Har vart intresserad av det ett tag.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Me & I:s huvudkontor tror jag
  ligger i Malmö.
  Om jag vann den fina fjärilströjan
  skulle jag bli jätteglad, storleken tror jag
  skulle vara S då jag vanligtvis har stl 38.
  Tack för en inspirerande blogg 🙂
  God Jul och Gott Nytt År
  Varma Hälsningar Charlotte

  Svara
 • Me&I’s kontor ligger här i mitt vackra skåneland, Malmö.
  Jag skulle vilja vinna den här gosiga tröjan och ha delad vårdnad om den tillsammans med min dotter. Efter lång kamp med Anorexia så har hon nu gått upp 10 kg av dom 23 kg som hon gick ner och börjar njuta av livet igen. Hon gillar oversize så S blir nog en lagom storlek för oss. Kanske inte så oversize för mig 😉
  God jul och gott nytt år Hanna!

  Svara
 • Me&I har sitt huvudkontor i Malmö. Om jag vinner den superfina tröjan (älskar fjärilar!) så passar storlek M mig bäst. Tack för en inspirerande blogg och god jul!

  Svara
 • Me&i´s huvudkontor ligger i Malmö
  jag skulle vilja ha en storlek S till min underbara lillasyster:)
  Kram och God Jul 🙂

  Svara
 • Hej 🙂
  Kontoret finns i Malmö!
  Skulle blivit som en försenad julklapp till mig själv, efter att ha fokuserat på andra hela december, båda familj vänner och hemlösa i Helsingborg hade det varit kul att få något själv ❤️ Om jag vinner funkar strl S bra 🙂
  God jul <3

  Svara
 • Ligger i Malmö 🙂
  Vore så roligt om jag hade turen att vinna ,jag är mammaledig med min kille på 10- månader och unnar inte mig själv så mycket så därför skulle det vara såååå kul om jag vann denna finns tröja gärna en i stl L Kram 🙂 God Jul och Gott Nytt år 🙂

  Svara
 • Me&i har sitt huvudkontor i malmö.
  Jag skulle jättegärna vilja vinna en tröja eftersom jag som nybliven tvåbarnsmamma inte har mycket fint som passar i garderoben o kläder till mig kommer alldeles för långt ner på prioriteringslistan när vi går igenom vad pengarna ska räcka till varje månad.
  Storleken är L

  Svara
 • Huvudkontoret för me&i hittar man i södra Sverige och då i den vackra staden Malmö.
  Jag skulle bli oerhört glad om jag vann denna fina tröja. Som student finns det inte alltid så mycket pengar över till fina tröjor, vilket är trist när man, som jag, älskar mode och kläder. Fjärilen påminner mig om att vi går mot ljusare och varmare tider. Om jag skulle vara en av de lyckliga vinnarna är min storlek s.
  Önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

  Svara
 • åh, vilken fin tröja! Deras huvudkontor ligger i Malmö. Jag skulle vilja vinna den här tröjan till min mamma (även fast jag nog hoppas få kunna sno den utav henne). Hon har haft ett sånt jobbigt 2013 med sjukdom och en skilsmässa. Julen är inte så kul den heller, men min mamma och jag har iaf varandra och ska göra det så julmysigt som bara vi kan! Skulle bli så glad om jag vann och skulle få lägga den här under våran lilla gran! <3

  Svara
 • Malmö
  Strl L
  Min garderob ser bedrövlig ut,inte handlat ”ordentligt” på lääänge så det mesta är noppigt,gammalt och urtvättat…och me&I har underbara kläder!

  Svara
 • Svaret är Malmö
  För att det är super fin tröja! Och letat efter en grå tröja men inte hittat någon snygg! Samt gillar jag fjärilar.
  God jul och gott nytt år

  Svara
 • Svaret är Malmö.
  Den jättefina tröjan skulle jag vilja vinna i storlek M.
  Tack för en trevlig blogg.

  Svara
 • Svar; Malmö stl S Jag har varit bjuden på 3 visningar men alla 3 har blivit inställda av olika anledningar. Denna tröjan är superfin och ett av de plagg som tänktes inhandlas vid en visning. God jul! Anna

  Svara
 • Det ligger i Malmö. Jag önskar mig storlek S. Jag skulle vilja vinna tröjan just för att jag ÄLSKAR fjärilar 🙂 Och den här typen av tröja funkar till så många olika tillfällen när man vill känna sig lite extra fin, hemmamys med barnen, shoppingrundan med väninnan eller på biodejten med sambon <3

  Svara
 • Svaret är Malmö! Jag skulle vilja vinna denna tröjan för att jag vet att den kommer bli en favorittröja i många, många år!! Köpte en t- shirt till min man från Me&I för över 6 år sedan och den är fortfarande lika fin!!

  Svara
 • Hej vackra du!
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag har varit sjukskriven i 2 år och kan inte unna mig mycket.
  Efter jul ska jag börja arbetsträna, och då skulle det vara kul
  att ha en ny tröja på min första arbetsdag på länge.
  Tackar Dig Hannah för en underbar blogg, och önskar Dig och Din familj
  en riktigt GOD JUL!!
  Kram Maria

  Svara
 • Det ligger i Malmö. Om jag vinner den fina tröjan så skulle jag vilja ha den i storlek L.

  Svara
 • I Malmö!
  Svår fråga vilken storlek..tror det får bli strl M. Väntar tvillingar som troligen kommer komma ut om några veckor (v32) eftersom ena tvillingen är kraftigt tillväxthämmad. Har lite ångest över hur kroppen kommer se ut efteråt och kommer inte ha tid att köpa några fina kläder då vi kommer va på Neo minst 6 v och den tid jag lämnar avdelningen måste/vill jag avsätta för de två storasyskonen. Drömmer om sköna fina kläder att flyta runt i på Neo och sedan tiden efteråt.
  Man kan ju alltid drömma 🙂 Kram!

  Svara
 • SVAR: Malmö
  Vill vinna för att den första fjärilen jag ser på våren minner om in far som gick bort alldeles för tidigt (1993). Han sa alltid på våren ”nu är våren här för citronfjärilarna har kommit”. Denna skulle ge en bra start på 2014 och kännas som att ha pappa med sig, både i hjärtat och på tröjan!!

  Svara
 • Glömde skriva att jag önskar stl M om jag har turen att vinna 🙂

  Svara
 • Deras huvudkontor ligger i Malmö!
  Jag skulle vilja vinna denna fina tröja i storlek S, för att det skulle lysa upp den nästkommande terminen på min utbildning när jag sitter med huvudet intryckt i någon bok. Den kanske inte skulle göra mina studier lättare, men jag skulle absolut känna mig mycket finare 🙂 Som universitetsstudent är det inte var dag man kan unna sig något, så det hade uppskattats extra mycket 🙂

  Svara
 • I Malmö
  Inget vidare på att rimma
  Men skulle verkligen vilja vinna
  Tröja i stl L
  Det är min grej
  God Jul och Gott Nytt År
  Hoppas att jag denna tröja får 🙂

  Svara
 • Rätt svar är Malmö!
  Om jag skulle vinna tröjan då önskar jag mig en i storlek Medium.
  Efter 8 månader med vakennätter med min lilla bebis så hasar jag runt hela dagarna i sambons stora tröjor, pyjamas byxor & sockar uppdragna till vaderna. Älskar att hasa runt så men vissa dagar skulle jag kunna göra det med lite stil kanske?! Som i en tröja som är min kanske! Jag skulle bli så lycklig om jag vann denna fina tröja!
  God Jul Hannah!

  Svara
 • Rätt svar Malmö. Storlek s. Jag tycker att jag borde vinna då jag aldrig har vunnit något, och tröjan är så fin och min stil. Tack för en bra blogg. Kram

  Svara
 • Staden är Malmö. Är ett stort me&i fan och vinner jag, blir nog en M bra. God Jul, Graafryds!

  Svara
 • Rätta svaret är Malmö
  Klart man skulle vilja vinna en sådan tjusig tröja

  Svara
 • Svar: I Malmö
  Jag vill ej gå runt o frysa,
  då kan jag ju bli förkyld och gå omkring och nysa..
  Jag har ju faktiskt varit rar,
  och grå är färgen fina tröjan har.
  Täcker både mage och rygg,
  och det bästa, den är sååå snygg!
  Kram Mariafia

  Svara
 • Storlek L önskar jag mig 🙂

  Svara
 • I Malmö;)
  Jag pluggar just nu och tar inga studielån och min man är pappaledig med våra barn. Pengar har vi därför inte gott om och vi har därför endast köpt julklappar till barnen. Det hade varit jättekul att få en så fin tröja som en egen julklapp! Jag har stl M. God jul och gott nytt år!

  Svara
 • Rätt svar är Malmö.
  Jag önskar stl S om jag vinner.
  Älskar fjärligar, så den hade blivit perfekt till mig.
  Är själv lite dålig på att köpa kläder till mig själv, ärver
  oftast av mina 20-åriga döttrar.
  Kram!

  Svara
 • Rätt svar: Malmö
  Ååh vad jag denna fina tröja önskar få,
  till mig själv i julklapp i strl M och snyggt grå!
  Håller tummarna massvis!
  Kram Camilla

  Svara
 • Hej!! Rätt svar Malmö!! Storlek s, tack ;). Jag älskar att följa din o fnulans blogg! Hanna för att det vardagliga med hem, familj, barn, mat, hus osv är nära en själv! Du är en vanlig/ jordnära person! Men oxå det lilla extra där du är med på olika tillställningar som inte finns i mitt liv!! Spännande att få ta del av detta!! Kram 😉 hh

  Svara
 • Hej,
  I Malmö:)
  Jag går (passande nog i juletider) igenom en skiljsmässa:( Vi har vart tillsammans sen vi var tonåringar och har 2 barn ihop men nu gick det inte längre. Jag vill helst bara gråta mig dagarna igenom men denna tröja skulle liva upp min vardag massor!
  Jag behöv stl M!
  Tack snälla på förhand!

  Svara
 • Rätt svar: Malmö
  Storlek: S
  Motivering : Den 14/11 förlorade jag min älskade mamma i cancer. Hon blev endast 54 år och jag saknar henne i varje andetag. Under tiden som mamma var sjuk var våra kämparord tro, hopp och kärlek. De orden följer mig i vart jag än gör. Sedan mamma gick bort har även symboler blir ett sätt att få en mening i det man gör. Bland annat fjärilar, som smycke och tavlor. Att få vinna denna tröja skulle betyda jätte mycket för då kan jag ha med mig en fjäril tex på jobbet och speciellt de dagar när det är extra kämpigt <3

  Svara
 • Malmö är staden:) stl S har jag

  Svara
 • Malmö är staden och önskar en stl. M snygg tröjan hoppas blir min och äntligen kan jag få känna mig fin❤

  Svara
 • Det liggee i malmö och jag önskar mig stl S
  Älskar att klä mina barn i dessa kläder, men tycärr blir det sällan några till mig själv. Så jag hade blivit stormförtjust över denna snygging♡♡

  Svara
 • Den ligger i Malmö, och tröjan va verkligen precis min smak! Skitsnygg! Jag har strl L

  Svara
 • Malmö är staden, storlek S skulle sitta fint på mig. Denna tröja har jag varit på väg att beställa sen första gången jag såg den, så fin. Kommer sitta så fint när lilla bebisen väl är ute 🙂

  Svara
 • Malmö!
  Vinner gärna den söta tröjan, storlek large tack!
  <3 God jul!
  //magdalena

  Svara
 • Rätt svar är MALMÖ:) Jag skulle så gärna vilja vinna tröjan och ge till min underbara syster som nyss fyllt 20 år. Storlek M:)))

  Svara
 • I Malmö ligger det!
  Åh, jag hoppas och önskar vinna en fjärilströja (att matcha min tattoo

  Svara
 • ett svar på frågan är : Malmö
  storlek på tröjan om jag skulle vinna: S
  jag skulle verkligen vilja vinna denna snygga tröja, som en liten julklapp till mig själv.
  jag har 4 barn, och två av dem fyller år i december, plus julafton på det, det är inte lätt att få ihop det men det går, jag och min man jobbar hårt för våra barn & vår familj.
  unnar mig saker,gör jag knappt.
  så skulle bli så glad att vinna tröjan 🙂
  stor kram

  Svara
 • rätt svar : Malmö
  storlek om jag skulle vinna: S
  jag har fyra barn och två utav dem fyller år i december, plus att min kära mor fyller också år då.
  jag skulle vilja ge tröjan till min mamma, något speciellt, hon älskar fjärlirar, så hon skulle bli
  otroligt glad över att få ha på sig denna tröja, jag har ju inte så mycket pengar nu i december pga alla födelsedagar och julafton som är på intåg, å kan aldrig riktigt köpa något fint till min mamma, hon ställer alltid upp på familjen, tänker på alla andra före sig själv. hon r värd tröjan.
  kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Rätt svar är Malmö och jag vill vinna en tröja i storlek S.
  Just fjärilar är ett av mina favorit motiv på det mesta, hade varit kul att matcha denna fina tröja med mina fjärils örhängen!
  Tack för en trevlig blogg och allt du delar med dig/Angelica

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö, Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig en tröja i strl. S. Det är inte varje dag som jag får vinna något…men så har jag ju tur i kärlek <3 GOD JUL!!

  Svara
 • Malmö! Strl M
  Jag är som dig och älskar julen men den här
  gången har jag inte kunnat njuta alls.
  För mycket stress och dåliga nyheter lägger sordi
  på stämningen. Behöver verkligen muntras upp :/).

  Svara
 • Hej, huvudkontoret ligger i Malmö. Jag skulle vilja vinna tröjan i storlek M som en julklapp till mig själv efter ett oerhört intensivt år, så jag kan behöva en snygg tröja 🙂 God Jul!

  Svara
 • Malmö, stl M
  Det bästa jag vet är att med min familj ffå mysa,
  tänk vad jag i denna tröja skulle av lycka lysa!

  Svara
 • Hej!!
  Om jag vinner önskar jag den i stl M.
  Tycker jag borde vinna då jag alltid prioriterar barnen först och det blir mer och mer sällan pengar över till mig själv;(!
  Passar på att önska God Jul med allt vad det innebär!
  Kram Sofia

  Svara
 • Jag önskar vinna tröjan då jag varit så snäll i år och förtjänar en extra julklapp. 🙂 kontoret ligger i malmö

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö!
  Om jag vinner vill jag gärna ha tröjan i XL!
  Att vara med och tävla är ju inget svårt val,
  att få vinna är ju ren lycka!
  Det passar ju så bra, när kassan är skral,
  en ny tröja får mig mer än gärna smycka!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag skulle vilja ge bort den tröjan till en av mina vänner som älskar fjärilar.
  Hon har haft en jobbig höst med svåra lämningar av barn på dagis.
  Sen har hon fått problem med sina ögon vilket resulterar i svår huvudvärk.
  Vet att hon skulle bli överlycklig över en så fin tröja.
  Finns inget bättre än att göra sina nära glada. Så nu håller jag tummarna.
  Ha en underbar jul!

  Svara
 • Glömde skriva att jag önskar tröjan i XL. 🙂

  Svara
 • Svar Malmö! jag önskar strl Small. Jag köper typ aldrig några kläder till mig själv och en ny tröja med Me and I:S kända kvalitet vore en toppenjulklapp för mig! Kram

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. Om jag har turen att vinna önskar jag stl M. Detta är ju min favorit-tröja från MeandI som jag verkligen vill ha! Älskar fjärilar och grått är alltid snyggt. Dags för en julklapp till lilla mig nu och inte bara till barnen. Kram och God Jul till min favorit bloggerska.

  Svara
 • HEj!
  Kontoret ligger i Malmö. Om jag vinner önskar jag strl XL. Jag älskar fjärilen och modellen!!Johanna

  Svara
 • I Malmö ligger huvudkontoret!
  Jag skulle bli glad att vinna denna tröja då det är en av de tröjor jag ofta lagt märke till då jag läser sin blogg.
  Tycker den ser så mysig ut och fjärilen gör mig glad på något sätt 🙂
  Vinner jag så har jag storlek S.
  God Jul!

  Svara
 • Malmö!
  Brukar ofta få inspiration genom din klädstil och detta är inget undantag. Hoppas på att få vinna denna fina tröja för att få många ögonbryn att höja (s).
  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • kontoret ligger i Malmö.
  jag har storlek medium
  jag älskar fjärilsmodellen som finns där vid bröstet.
  har alltid velat ha en sådan tröja på mig.

  Svara
 • Malmö!
  Jag har den tröjan och älskar den! Så nu skulle jag gärna vinna en i storlek S till min mamma 🙂

  Svara
 • Malmö!! Storlek M,
  God Jul

  Svara
 • Svar: Kontoret ligger i Malmö
  Jag älskar deras kläder, verkligen superkvalitet! Mestadels blir det kläder till barnen och därför hade det varit kul med en julklapp till mig själv:) Storlek M.
  Kram

  Svara
 • Hejsan!
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag fullkomligt älskar fjärilar och har verkligen snöat in på det på i princip allt. Har en sommartopp med fjärilar men har ingen höst/vintertröja och dessutom kan man ju inte ha för många;) att det är me&i gör det självklart extra kul och om jag vinner önskar jag storlek M(håller tummen)
  God jul!!!

  Svara
 • Svar: Malmö
  Superkvalitet, men mestadels blir det kläder till barnen från detta märke så det hade varit skoj med en julklapp till mig själv:)
  Kram Kram

  Svara
 • Oj glömde storlek ju:) Stl M….

  Svara
 • Svar: Malmö.Tröjan är underbar och älskar symbolen fjäril.Min mamma dog för snart 3 år sedan 28 feb, stora kroppspulsådern brast så fick det där samtalet till jobbet som man inte vill ha.Trots att det var vinter så såg jag då en brun fjäril..tror att det var mamma som sade hej. Fjärilar har sedan den dagen betytt mycket för mig så en sådan tröja skulle vara underbar.

  Svara
 • Det rätta svaret är Malmö.
  Jag skulle sååå gärna vilja vinna då min höst
  Har varit tung:( stl:S har jag.
  God Jul fina Hanna, kram Emelie

  Svara
 • Me&i har sitt huvudkontor i Malmö. Det var där dom startade och drog igång idéen med sköna, fina kläder för små och stora.
  Jag skulle så gärna vilja vinna den snygga tröjan för att kunna va vardagssnygg och ändå skönt klädd. Som med allt från me&i! Storlek m blir toppen:)

  Svara
 • Hej
  Svaret är Malmö
  Skulle så gärna vilja vinna den fina tröjan.. Srl skulle vara M om jag har turen..
  God jul kram

  Svara
 • Hej! Malmö är svaret. Åh vad jag skulle vilja byta ut mina urtvättade gamla myströjor mot den här! Så fin! Julkramar från Sara

  Svara
 • Malmö!! Jag vill vinna för att jag är heltidsstuderande med två barn , så det blir väldigt lite kläder till mig eftersom barnen prioriteras först.

  Svara
 • Hej
  det ligger i Malmö skulle vilja vinna en i small.
  har inte testat detta märke men sett att de har så fina kläder. Skulle bli en fin julklapp till mig själv.

  Svara
 • Small om jag skulle vinna tack! Det går lite fort ibland, men som
  småbarnsmorsa får man ha ett högt tempo

  Svara
 • Malmö. Önskar vinna då denna superkropp, som gett två barn livet, nu äntligen är stark igen! Garderoben består dock mest av för stora, söndertvättade och fläckiga av små barnhänder. Har nu börjar jobba igen och denna vore underbar att få svänga runt i 🙂

  Svara
 • Hej,
  Rätt svar är Malmö. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann en tröja i storlek S som jag kan mysa runt i här hemma.

  Svara
 • Malmö. Jag vill vinna då tröjan är så snygg. Storl small.
  Kram Johanna

  Svara
 • Rätt svar är Malmö!
  Jag skulle gärna vinna en tröja i stl M, jag älskar fjärilar o vad de symboliserar för just mig-frihet, vackert o rofylldheten i hur dom fladdrar sig genom livet som om det vore bara lätt o ljuvt-jag älskar livet o försöker att se var dag som en gåva trots alla motgångar o svårigheter som man känner av ibland, jag kämpar som en vilde-en del kallar mig blåögd o naiv-jag kallar mig evig optimist..önskar dig o din härlig familj all kärlek o en god jul! ❤

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö! Är ofta med i tävlingar men har aldrig vunnit något, nu hoppas jag extra mycket på tur då detta är en tröja jag spanat in sen jag först såg den på din blogg:) Stl S skulle passa mig perfekt!
  Tack för en toppen blogg!

  Svara
 • Malmö är svaret!Jag vill vinna för att tröjan är så SJUKT snygg,enkelt!Storlek Medium har jag!

  Svara
 • I Malmö ligger huvudkontoret, i princip ”nästgårds” 😉 Önskar vinna en small till min kära svärdotter Madeleine.

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. Önskar få vinna en tröja i strl L, skulle piffa upp en höggravid mamma 😉 Håller tummen!

  Svara
 • Malmö är det rätta svaret! Skulle jag ha lyckan att vinna behöver jag strl M Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Huvudkontoret ligger i Malmö. Jag skulle jätte gärna vilja vinna den fina tröjan för att jag i oktober blivit mamma till två söta flickor, tvillingar. Det är mycket jobb med tjejerna både dagar och nätter och att få vinna denna tröja skulle ge mig en extra enegikick. Som nybliven mamma är det alltid roligt med ett nytt plagg då man mest unnar barnen saker. Jag har stl S.
  Tack för en underbar blogg!

  Svara
 • Malmö. Skulle behöva något nytt i garderoben nu när man går hemma och är föräldraledig. Dom mesta kläderna man handlar nuförtiden är ju alltid till barnen … Storlek M hade vart perfekt:)

  Svara
 • Huvud kontoret ligger i Malmö . Nästan granne med mig 🙂 bor i Lomma 🙂 älskar Me and i och brukar ha party flera gånger per år. Men då handlar jag mest till mina fyra barn , glömmer ofta bort mig själv tyvärr 🙁 därför hade jag velat vinna något till mig själv för en gångs skull. Tack !! God jul!! Mvh Carina

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö! Hoppas turen är på min sida denna gång. Fick ett otroligt tufft hälsobesked i början av året som har förändrat mitt liv totalt. Denna vackra tröja med fjäril skulle symbolisera hopp och framtidstro.
  Storlek S skulle sitta fint!
  Fridfull jul!

  Svara
 • Jag gick förbi den här tävlingen liksom alla andra tävlingar, med samma tanke, jag vinner aldrig ändå! Men ändrade mig efter en stund å tänkte att jag måste ta en chans, för tröjan är riktigt snygg. Storlek S skulle nog passa mig bra!
  Önskar er en riktigt bra jul!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Huvudkontoret är Malmö. Jag skulle jättegärna vilja vinna den fina tröjan då jag i oktober blivit mamma till två söta flickor, tvillingar. Det är mycket jobb med tjejerna både dagar och nätter och att få vinna denna tröja skulle ge mig en extra enegikick. Som mamma är det ju alltid kul med ett nytt plagg då man mest unnar barnen saker nuförtiden. Jag har stl S.
  Tack för en underbar blogg!

  Svara
 • I malmö ligger huvudkonteret. Jag vill vinna för jag ÄLSKAR fjärilar och har gått och suktat och varit så avis på din tröja när den poppat upp i bloggen!! Jag tycker en e SÅÅÅÅÅÅÅ fin!! JAg skulle bli SÅÅÅ glad att vinna en sån!! hälsningar sunkig tvåbarnsmamma som behöver lite stil och älskar fjärilar

  Svara
 • I malmö ligger huvudkonteret. Jag vill vinna för jag ÄLSKAR fjärilar och har gått och suktat och varit så avis på din tröja när den poppat upp i bloggen!! Jag tycker en e SÅÅÅÅÅÅÅ fin!! JAg skulle bli SÅÅÅ glad att vinna en sån!! hälsningar sunkig tvåbarnsmamma som behöver lite stil och älskar fjärilar (storlek S)

  Svara
 • Frihet som fjärilen symboliserar för mig, frihet för han för hon för dig, med en tröja med mitt motto, vore det som att vinna på lotto.
  Malmö

  Svara
 • Me & i:s huvudkontor ligger i Malmö. Efter en tung tvillinggraviditet har prinsarna äntligen kommit till världen! En ny snygg tröja skulle givetvis sätta guldkant på tillvaron. Storlek S

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö 😉
  Denna tröja är ju snygg som få,
  extra fin med den vackra fjärilen på.
  Att mysa hemma i den vore bäst,
  men den passar nog även på fest.
  Myströja i favoritfärgen grå,
  önskar så att jag den skulle få.
  Storlek S skulle sitta som en smäck,
  Jag skulle vara bekväm men samtidigt käck 😉
  Kram

  Svara
 • Ååh, den här tävlingen kände jag bara att jag måste vara med i! Svaret på frågan är: MALMÖ. Jag vill såå gärna vinna tröjan för jag som gravid känner att ingenting passar och jag vill ju känna mig fin, vilket tröjan med fjärilen skulle råda bot på. Om jag nu inte skulle få på mig den som gravid så skulle jag ha något att se fram emot i klädväg när inte magen är i vägen längre 🙂 Jag håller tummar och tår för att jag ska bli en av de lyckligt lottade! Storleken förresten är M. Kram och ha en riktigt fin jul!

  Svara
 • Hej Hannah !
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Skulle bli såå glad om jag fick vinna denna fina tröja. ( i Stl. S )
  Fjärilar för mig ger ett intryck av lugn och frihet, nåt man verkligen behöver bli påmind om i dessa stressiga tider. Önskar en riktigt GOD JUL./ Kram

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö och jag borde vinna för att belöna mig själv för att jag fick allting klart till julen 🙂 och storleken skulle vara S

  Svara
 • Kära Malmö är svaret. Anledningen till att jag döögärna vill ha den tröjan är för att jag har otroligt lite pengar nu och har länge trånat efter judt den tröjan. Den är så fin!! Stl L. Kraam och God Jul!

  Svara
 • Hej!
  Det ligger i Malmö.
  Jag vinner gärna en tröja i storlek M. Jag tycker så mycket om fjärilar och vinsten förtjänar jag efter vunnit mot cancer, kämpat i 2 år. Jag har tre barn, 6,4 och 2 år gamla. Den kampen var jobbig!

  Svara
 • Malmö

  Svara
 • Huvudkontoret finns i Malmö.
  Fick flashback från ungdomens dagar, hade något liknande då,
  nu några år/decennier senare är min kärlek till fjärilar
  lika stor, men storleken större som nu är L.
  God Jul från Lund !

  Svara
 • Meandi vill alla tjejer o kvinnor ha, då deras kläder är så sköna o bra. Ja hoppas denna mysiga tröja vinna, då jag är en go trebarnsmamma-kvinna! (Huvudkontoret ligger i Malmö)
  God Jul o Gott Nytt till dig o din familj.
  Kram Sara

  Svara
 • Svar: Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna den snygga tröjan som ser super mysig ut. Önskar storlek L (alternativt XL om det finns). Vore underbart att vinna då jag behöver lite påfyllning i garderoben.
  Kram Sanna

  Svara
 • Meandi vill alla tjejer o kvinnor ha, då deras kläder är så sköna o bra. Ja hoppas denna mysiga tröja vinna, då jag är en go trebarnsmamma-kvinna! (Huvudkontoret ligger i Malmö) storlek s.
  God Jul o Gott Nytt till dig o din familj.
  Kram Sara

  Svara
 • Finns i Malmö!
  Skulle gärna vinna en så finfin tröja (stl L) för att kunna känna mig lite finfin även medan jag fortfarande ammar lillebror 3 mån (förhoppningsvis rätt länge till!). Det är så svårt att hitta snygga amningsvänliga plagg, och ett plus är ju om de även är snygga även när den fasen är över – precis ett sånt plagg!
  God jul till er!

  Svara
 • Svar: Malmö.
  Vore toppen att ha en fjäriljströja från Me&I i strlk S väntandes på mig efter att jag fött min andra lilla flicka som är bf i mars månad. Då skulle jag snabbt känna mig lite snygg igen;).
  God Jul! / Marie

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö och jag skulle vilja vinna storlek S!
  Jag skulle gärna vinna denna tröja! 😀 Min fyraåriga syster har många kläder i märket och jag hade ingen aning om att de hade vuxenkläder också. Då skulle vi kunna matcha varandra! Tröjan var superfin och jag skulle bli överlycklig om jag vann.

  Svara
 • 😉

  Svara
 • Svar: i malmö
  Fjärilar, det vackraste som finns och även det friaste. Finns det något vackrare än en fjäril på en sommaräng?
  Denna fjärils tokiga önskar sig en en Medium.
  Kramar

  Svara
 • I Malmö ligger huvudkontoret

  Svara
 • Rätt svar är Malmö.
  Jag har stl L.
  Mitt skäl, förutom att tröjan är grymt snygg, är att jag inte kommer få några julklappar i år. Jag älskar paket o överraskningar så julen känns faktiskt trist i år. Jag o mannen har lagt alla besparingar på huset o våra föräldrar köper bara till barnen. I-landsproblem javisst, men barnet i mig vill öppna paket!!! Så ja tack till en söt fjärilströja:)

  Svara
 • Det ligger i Malmö. Strl S i vanliga fall, vet ej vad denna motsvarar.
  Jag vill verkligen ha den ultimata tröjan som du kan ha vid alla tillfällen. Hemma, på jobbet, på fika besöket med bästa vännerna osv. Denna är så himla fin!!:)

  Svara
 • I Malmö ligger huvudkontoret
  Storlek L.
  Vill vinna så jag får en julklapp i år!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö
  Jag skulle vilja ha tröjan i stl S
  Det skulle bli en bra julklapp till mig själv för att muntra upp mig efter en dålig höst med en separation från mina barns pappa.
  Dessutom ger vi inte julklappar till vuxna i familjen o jag fullkomligt älskar paket….
  Må så gott o god jul önskar jag dig o din familj!
  Marie

  Svara
 • Rätt svar: Malmö
  Jag skulle vilja ha stl M på tröjan. Jättefin! Är föräldraledig med mitt fjärde barn och unnar mig sällan något nytt… Skulle bli superduperglad om jag vann denna tröja!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag skulle vilja vinna stl S
  Jag älskar fjärilar och Me & I, så det hade varit en underbar julklapp att få vinna den fina tröjan 🙂 Något nytt att piffa upp mig och min garderob med hade gjort min jul ännu bättre
  Kram

  Svara
 • Malmö. Om jag vinner vill jag ha den i Large.
  Med vänlig hälsning Katarina o God Jul

  Svara
 • Svar: i malmö
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna tröjan, den är
  Så fin!
  Om jag vinner vill jag ha den i storlek L.
  Önskar dig kära Hannah en helt underbar jul!
  Läser din blogg och önskar att vi hade det lika bra!

  Svara
 • Malmö, storlek M. Tröja i läcker stil snyggar till min profil. Skön, tuff och läcker såklart man känner sig smäcker. Gillar stilen din, behov av hjälp för att piffa till min. Tack för en mysig blogg

  Svara
 • Malmö är staden 🙂 skulle bli så oerhört glad om jag vann denna tröja, behöver införskaffa lite nytt till våren 🙂
  Önskar storlek M om jag har turen att vinna.
  God jul

  Svara
 • II Malmö.
  Underbar sweatshirt som passar alla. Small passar mig.
  Kram och god jul!

  Svara
 • Kontoret ligger i Malmö 🙂
  Superfin tröja som skulle välkomnas med öppen famn hos mig! Har inte köpt så mycket nytt på senare tid då jag varit gravid, min garderob är därför tristare än tristast! Än fast jag hoppas varje gång jag kikar in där (hoppet är ju det sista som överger ;)) att jag hittar nått spännande är det samma lika varviga gång dessvärre.. Så jag hoppas på tur 🙂
  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Svar: Malmö, strl. S
  Åh, älskar fjärilar! Det är mitt o min mans signum.
  När vi blev ihop för snart 10 år sedan sa vi att vi hade fjärilar i magen. Vi förlovade oss i fjärilsdalen på Rhodos! Skulle vi gifta oss är temat givet 🙂
  GOD JUL till dig o din fiina familj!

  Svara
 • Svaret:Kontoret ligger i Malmö
  Om jag har turen att vinna denna snygga tröja önskar jag en i strl M 🙂
  Önskar Dig och din fina familj en Välsignad och Underbart fin Julhelg!
  Kram <3 /Christina

  Svara
 • Superfin tröja som ser jätte skön ut. Om jag har turen att vinna önskar jag mig en strl. M. Önskar jag vinner så jag kan mysa i denna härliga tröja på kvällarna efter mina långa arbetsdagar som innebär att jag kliver upp kl. 04:15 varje morgon för att pendla till mitt jobb och kommer hem först kl. 18:00.

  Svara
 • Oj oj glömde skriva svaret, huvudkontoret ligger naturligtvis i Malmö. 😉

  Svara
 • Hej hannah!
  Rätt svar är Malmö:)
  Har länge tänkt köpa den fina tröjan för jag älskar fjärilar:)
  Men håller tummarna nu att jag kanske har turen med mig att vinna denna gång;)
  Strl S.
  Massa julkramar <3

  Svara
 • Hej rätt svar är Malmö
  Vill gärna vinna tröjan som är så fin, lite roligt med kläder nu när man lyckats minska 20kg.Vinner jag så st M tack, god jul på dig

  Svara
 • I Malmö.
  ( Haur du sitt Malmööö,
  haur du sitt världen) HI HI HI kunde inte låta bli.
  Vid ev vinst blir L bra

  Svara
 • Oj jag glömde motivera i mitt förra inlägg.
  Jag vill vinna för att jag älskar grått som färg på kläder eller inredning
  men HATAR detta gråa mörka fuktiga väder vi har nu i Skåne.

  Svara
 • Malmö är rätt svar.
  Jag är igång med att gå ner i vikt efter mitt tredje dotter och att ha en fin tröja som väntar på mig när jag nått mitt mål är ju inte fel. Älskar även fjärilar. Storlek M.
  Önskar dig och din familj en riktigt god jul.

  Svara
 • i Malmö!
  Jag hade velat vinna för att jag aldrig unnar mig själv något, alltid barnen som kommer i första hand. Ibland måste man prioritera sig själv också inte sant? 😉 Storlek M.

  Svara
 • Rätt svar är Malmö Jag skulle bli väldigt glad att få vinna denna jätte fina tröja i st M! Har dåligt med sköna tröjor och älskar fjärilar så den skulle bli perfekt:-) passar på att önska Dig och familjen En God Jul! Kram från Helene

  Svara
 • Svar: Malmö
  Jag har varit på två me&i träffar nu i höst. Båda gångerna har jag prioriterat att köpa något till mina två små pojkar. Men jag har provat o beundrat denna fina tröja varje gång!
  Om jag skulle vinna önskar jag mig storlek S.
  Kramar!

  Svara
 • Rätt svar: Malmö.
  Åhh, jag har älskar hemma tröja sen du köpte den och jag skulle bli överlycklig om jag vann denna. Jag bara älskar fjärilar med 😉
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha en S.
  God Jul och Gott Nytt År

  Svara
 • Malmö är rätt svar.
  Denna tröjan är super snygg. Det är den som fattas av mina favorit tröjor denna säsongen. Strl M skulle jag vilja vinna.

  Svara
 • Svar: kontoret ligger i Malmö.
  Motivering: En fantastiskt fin tröja, den ultimata #snyggmyyyyströjan ❤åh skulle vara favoriten när arbetskavajen flyger av efter en dag på jobbet och mys med familjen stundar hemma!
  En klapp till mor i huset ❤
  Önskar dig & de dina en fantastik julhelg!

  Svara
 • Rätt svar: Malmö
  Vore så kul att få uppdatera garderoben med denna snygga tröja. Om jag vinner skulle jag vilja ha storlek M 🙂
  Kram!

  Svara
 • Rätt svar: Malmö
  Stl: L
  Motivering:
  Efter ett oerhört tufft år med en son som mist sin far, sjuka föräldrar och en flytt på det så skulle jag verkligen uppskatta denna fina tröja som ett bevis på att turen nu kanske börjat vända.
  God jul!

  Svara
 • Me & I:s huvudkontor ligger i Malmö. Det skulle vara fint med en ny tröja att mysa i, eftersom det var längesedan jag köpte kläder till mig själv. Dessutom är grå min favvofärg. Har stl S.
  Tack för en fin blogg och God Jul till dig och din familj!

  Svara
 • Rätt svar : Malmö
  Motivering: Jag har vackra fjärilar på väggen hemma och det skulle ju passa jättebra om de fick en kompis 🙂
  Gärna i storlek S
  Riktigt god jul!

  Svara
 • Rätt svar: Skeppsbron, Malmö
  Stl:L
  Motivering: För mig har fjärilar alltid symboliserat vägvisning och ett tecken på något gott. Vid en punkt då man kanske inte vet vart man ska ta vägen, kan hjälpen komma att visa sig när man minst anar det. Det skulle vara underbart att få bära en tröja med just en fjäril på under detta år och känna att man är på rätt väg och ha sin vägvisare på sig.

  Svara
 • Svaret är: Malmö.
  Som höggravid är jag väldigt sugen på en snygg och ny tröja. Jag trivs mycket bra i min gravidmage men det ska bli kul att ha på sig vanliga kläder snart. Vem vet i morgon på julafton kanske jag är mamma, känns fantastiskt spännande att få gå igenom en förlossning och få träffa mitt efterlängtade barn. God Jul Hanna, tack för en fin blogg. Roligt att följa dig! Kram Ida. Förresten har jag storlek small om jag skulle vinna.

  Svara
 • Undebar tröja utan resår nertill som passar mig som har en ryggskada och alltid måste välja lite vidare tröjor, finns inte alltid så coola heller. Den här med fjärilen är ju helt underbar och skulle bli smycket i min garderob. Storlek M skulle passa. God Jul!

  Svara
 • Svar: Malmö
  Hej! Jag vill vinna tröjan för att jag fyller 40 år i Januari och det är ju en perfekt present till mig själv!!
  /Eva

  Svara
 • Rätt svar: i malmö!
  Mina fjärilar i magen kan ingen se –
  Ist kan jag stolt visa upp en fin tröja med det.
  jag känner när jag ser en fjäril:
  Frihet/Vacker/hopp/magi
  Kram Onka80

  Svara
 • Glömde strl 🙂 strl S blir kanon!
  God Jul vackra du

  Svara
 • Vilken fin tröja

  Svara
 • Svar: Malmö
  Har varit på me & I träff och klämt och känt på denna fina tröja. Men kläder till våra tre barn har varit viktigare och när jag nu kommit igång med träning efter sista barnet så skulle denna tröja sitta fint. Storlek M blir perfekt!

  Svara
 • God Jul Femme,
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag skulle vilja vinna tröjan för att jag beställde den i M och då var den tokslut, så jag fick aldrig tag på någon =(. När jag såg min vännina hade den på sig så sa jag att en sån beställde jag men fick aldrig någon (som jag var på partyt hos,) så sa hon att jag bara skulle behöva ha den i S, grrr! Nu står jag här utan någon för att jag valde fel stl från början!! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann en i stl S.
  Kramar från Halmstad

  Svara
 • Svaret ör malmö. Tack för en fantastisk blogg så roligt att följa dig o din familj. Jag skulle vilja ha tröjan i storlek s. Tittade på den sist jag hade me and i party men då blev det så mycket annat inhandlat så kände inte riktigt att jag hade råd. Kram

  Svara
 • Deras huvudkontor ligger i Malmö Jag skulle gärna vilja vinna denna superfina tröja i strlk M det vore en fin julklapp !

  Svara
 • Hej! Huvudkontoret ligger i Malmö. Den här tröjan har jag tittat på många gånger men aldrig riktigt kommit till skott och köpt den. Den skulle passa perfekt nu eftersom jag imorse fick ett plus på ”stickan” 🙂 Min sexåriga son ska äntligen bli storebror! Vilken julklapp! Och den här tröjan kommer bli perfekt för mig och min växande mage 🙂
  Önskar dig och din familj en riktigt god jul och ett gott nytt år.
  Med vänlig hälsning Anna

  Svara
 • Glömde storleken ifall jag skulle vinna: S.

  Svara
 • Svar: Malmö
  Skulle bli jätteglad om jag vann denna fina tröja
  i storlek s. Jag har länge tittat på denna tröja men
  är dålig på att unna mig själv saker. Tack för en supermysig
  blogg som ger mycket inspiration!

  Svara
 • Rätt svar är Malmö. Om jag vinner behöver jag stl M. Min motivering är enkel jag har svårt att unna mig själv något. Ser alla andras behov och tycker om att hjälpa och överraska andra men är alltför dålig på att se mig själv. Har blivit lite snällare mot mig själv med åren. Men vid klädinköp går alltid barnen först så skulle bli glad om jag vann denna mys tröja till mig själv.
  En riktigt varm och fin jul till dig och din fina familj.

  Svara
 • Svar: Malmö
  Skulle vilja bli lika fin som Hannah <3 🙂
  Om turen har kommit till mig är min strl M
  Hoppas ni får en fröjdefull jul kram

  Svara
 • Malmö
  Stl M
  Jag fyller år i mellandagarna, det hade varit en rolig present!

  Svara
 • Svar, Malmö.
  Önskar mig denna fina tröja, då jag sällan köper något till mig utan till barnen.
  God jul fina du. Kram

  Svara
 • Storlek s, glömde i förra inlägget.

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Storlek M.
  Har många gånger tänkt att köpa denna tröja på Tradera, men alltid missat när auktionen går ut. Nu hoppas jag ha turen att vinna en ny istället för att köpa en begagnad. Håller tummarna

  Svara
 • Malmö är rätt svar.
  Skulle vilja vinna tröjan för att den slulle passa min dotters tröja som oxå är grå med fjäril. Har stl s.

  Svara
 • Svar Malmö och jag önskar mig storlek M
  Kram mitta

  Svara
 • I Malmö 😀 Jag har äntligen gått ner mina gravidkilon sen tvillingarna och håller på att uppdatera min garderob 😀 Tröjan är så söt och fin. Vore jättekul att vinna! 😀 Kraamis

  Svara
 • Strl. S 😀 glömde jag skriva!

  Svara
 • huvudkontoret ligger i Malmö. Jag vill vinna tröjan för jag har velat ha den sen den kom ut. Men inte unnat mig den. Varit mamma ledig i fyra år, har två fina pojkar. Börjar mitt drömjobb nu i Januari. Och den tröjan skulle passa perfekt på mitt nya jobb. God jul. Kram

  Svara
 • Glömde skriva st, L

  Svara
 • Kläder har jag alldeles för lite av och jag gillar att fjärilen är symbol för nytt liv!
  Huvudkontoret ligger i Malmö och jag väljer storlek medium.
  Kram ♥

  Svara
 • Hej på er! Nu är det dags att nominera till Blog Awards o tycker ni inte att Femme.se och Hannah ska vara med där. Gå in o rösta vet ja,jag vet att många älskar sajten o Hannah. Tveka inte utan rösta. God jul till er alla o massa juliga kramar

  Svara
 • Tack!Du är allt bra go och snäll du min vän ❤
  Stor Kram

  Svara
 • Hej
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Nu har alla klappar köpts in, den enda jag inte fått tag i är den till mig själv. Denna tröjan skulle bli en perfekt julklapp till mig 🙂
  Önskar en st S.
  God Jul!!

  Svara
 • Eftersom jag inte längre har en stor buk kvar vore denna underbar!
  Den kommer sitta som en smäck, men visst kommer man kunna se min häck?! :p
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Storlek s 🙂
  God jul och gott nytt år!

  Svara
 • Hej! huvudkontoret ligger i Malmö.Jag ligger sjuk i influensa denna jul.Så det vore kul att få vinna denna fina tröja.Om jag blir den som vinner vill jag ha storlek: M
  God Jul

  Svara
 • I staden som ligger sååå långt bort och där min underbart vackra dotter bor, alltså i MALMÖ. Den fina tröjan vill jag väldigt gärna vinna, för att sedan kunna skänka den till henne. Hon skulle bli så fin i den och den kan värma henne då hon längtar efter mamma 🙂 Hon har storlek M

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i MALMÖ. Jag klär mig helst, precis som du i mjukiskläder och drar mig INTE för att åka till affären iklädd långkalsonger, till min sambos fasa! 😉 Om jag skulle vinna önskar jag strl S. GOD JUL!

  Svara
 • Hej!
  Huvudkontoret ligger i Malmö!!
  Jag hade hemskt gärna velat vinna en tröja i strlk M! Jag och min dotter på 1,5 ligger sjuka i vinterkräksjuka, och har fått ställa in allt julfirande i år. Det gör mej (som älskar julen) så deppig, och då hade en ny och fin tröja muntrat upp mej lite iaf:)
  Önskat er en riktigt god jul!!!

  Svara
 • Åååh – en S till mig för att jag skulle bli fantastiskt glad!!

  Svara
 • Och huvudkontoret ligger i Malmö såklart!

  Svara
 • Barsebäck . Stl Small.
  Jag vill jättegärna vinna för jag har nog aldrig vunnit något utan är och förblir en glad looser…hehe men kanske det är dags nu….

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö!
  Jag skulle mer än gärna vilja ha den fina tröjan i strl S! Jag jobbar som förskollärare, då du säkert vet och förstår så gäller det att ha mjuka och bekväma kläder när man ska trösta ett barn i famnen, bära en liten eller bara busa och leka tillsammans med barnen på golvet! Men bara för att kläderna ska vara bekväma vill jag inte bära fula kläder, så därför skulle den här tröjan vara perfekt för mig!!
  God jul önskar jag dig och din familj!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö!
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna fina tröja 🙂 Skulle bli den bästa julklappen till en hårt pluggande lärarstudent och jag vet att jag skulle känna mig så fin i den <3
  Stor julkram

  Svara
 • I MALMÖ!!!
  OM JAG VINNER SÅ VILL JAG GÄRNA HA EN I STL M!!!
  Tänk att be om en sån stl när man för ett halvår sen drog XXL!!!GALET ROLIGT!
  KRAM OCH GOD JUL!!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. Ja tycker jag är värd denna finna tröja för att ja har gått ner 11 kilo, och gömt mig alldeles för länge i stora tunikor . Ja hade blivit snygg i denna tillsammans med mina nya jeans. Kram Marie i Skåne

  Svara
 • Hej igen, glömde vilken storlek ja har, storlek L

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö!
  Älskar me and i:s kläder!! Skulle gärna köpt typ allt om jag haft råd, men som föräldraledig går det inte riktigt ihop! Fast eftersom det är mun födelsedag idag så kanske jag har lite tur 🙂
  och gärna i en strl 1
  Kram Kram

  Svara
 • Hej , huvudkontoret ligger i malmö.
  Jag skulle faktiskt vilja vinna denna fina tröja åt en kompis , en ung tvåbarnsmamma som blev lämnad i 11 månaden på senaste graviditeten. Jag har sett henne kämpa upp och ner för för trappor då huset inte har någon hiss. Med en liten go men väldigt trotsig tjej, höggravid och i första månaderna som ensam även med en hund. Då hon är ensamstående finns de inte så mycket i plånboken över till sig själv vilket är ledsamt att se , så skulle bli jätteglad om hon fick chansen till denna fina tröjan. 🙂

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Som studerande har man inte så gott ställt och kan unna sig nya kläder.Har också nyligen blivit allergisk mot något ämne som finns i svarta kläder och det mesta i min garderob är svart.
  Så jag skulle bli super glad om jag fick vinna en av tröjorna. Storleken är L.

  Svara
 • Hej Hanna! Huvudkontoret ligger i Malmö. Skulle vilja vinna då det skulle bli en julklapp till mig själv! Har helt enkelt satsat i år på att köpa till familjen och ej mig själv. Har strl S. God Jul till dig!

  Svara
 • Deras kontor ligger i Malmö. Har hört så mycket bra om Me&i kläder men äger inget själv. Skulle bli en fin julklapp till mig själv. Vill även tacka för en bra blogg! ( storlek M)

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag älskar den tröjan och skulle bli jätteglad om jag fick gå omkring i en sån här hemma i vårt kalla hus den sista tiden av min sjukskrivning – innan jag äntligen kan ge mig ut i ”den riktiga verkligheten” igen efter över ett år hemma pga cancer.
  Tack för en fin blogg

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag älskar den tröjan och skulle bli jätteglad om jag fick gå omkring i en sån här hemma i vårt kalla hus den sista tiden av min sjukskrivning – innan jag äntligen kan ge mig ut i ”den riktiga verkligheten” igen efter över ett år hemma pga cancer.
  Tack för en fin blogg
  (Storlek L – glömde skriva det sist, sorry)

  Svara
 • När jag såg den supersnygga, mjuka och härliga tröjan med den fina fjärilen på kom jag direkt att tänka på min sköldkörtelsjukdom eftersom sköldkörteln som sitter i halsen är formad precis som en fjäril.. Hoppas, hoppas jag vinner den fina tröjan som en uppmuntran då jag lever med denna jobbiga sjukdom livet ut… Önskar strl. L. 🙂

  Svara
 • Och huvudkontoret ligger förstås i Malmö!! 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  I Malmö ligger det!Tycker tröjan är jättefin,både snygg och mysig.Om jag skulle ha tur att vinna vill jag ha stl M.En riktigt God Jul önskar jag dig med familj!

  Svara
 • Hej!!
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Varför ska då jag vinna denna mysiga tröja?
  Jag har precis bytt jobb och har de senaste 20 åren haft arbetskläder på jobbet. Nu märker jag vilken dålig garderob jag har!! Dags för en massa snyggt att ha till jobbet! Denna skulle vara ett fint tillskott till min ”garderob under uppbyggnad”!!
  Skulle jag bli en av de lyckliga så önskar jag strl L.
  Tack för en mysig blogg!!
  Ha en fin jul o ett gott nytt år!!
  Kram
  Charlotte

  Svara
 • Go kväll! Vilken fin tävling. Huvudkontoret ligger i Malmö. Jag skulle vilja vinna denna fina tröja till min mamma. Hon är en kämpe som arbetar hårt från morgon till kväll och ofta blir det övertid. När hon inte jobbar så ägnar hon sin tid till att hjälpa andra. Barn, barnbarn, släkt och vänner. Hon ställer upp i vått och torrt och åker många mil för att vara barnvakt t ex. Hon gör så mycket för andra och skulle behöva blir bortskämd. En tröja som denna skulle bli väldigt bra då hon sällan lägger pengar på sig själv. Mini mamma älskar dessutom fjärilar och brukar säga att fjärilen symboliserar nytt liv och glädje för henne. Så nu håller jag tummar och tår för att vinna en tröja i strl S. Kram och god jul

  Svara
 • Hej Hannah!
  Huvudkontoret ligger i Malmö. Jag tycker att den tröjan är så fin och den skulle vara ett snyggt tillskott i garderoben.
  Om jag vinner vill jag ha den i stl S 🙂
  God Jul till dig o din familj!
  Kram

  Svara
 • Hej! Huvudkontoret ligger i Malmö. En tröja i storlek S skulle verkligen kunna ge mig lite glädje då livet just nu känns som en berg och dalbana som far fram genom höga berg och djupa dalar! God jul & gott nytt år!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. Då min man är arbetslös har vi inte haft råd att köpa kläder. Om jag vunnit denna i storlek M hade jag känt att jag kunnat få något nytt i garderoben

  Svara
 • Hejsan!
  Rätt svar: Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Om jag vinner nu så ska min älskade dotter få den snygga tröjan av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer med tuffa cellgiftsbehandlingar. Så jag tycker hon behöver lite ljus i tillvaron. Håller tummarna hårt!
  kram

  Svara
 • Tjena!
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Har jag tur nu så ska jag ge den fina tröjan till min helt underbara flickvän. Hon har haft ett tufft år med elakartad cancer och mycket tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag vill verkligen överraska henne med tröjan. Hon betyder allt för mig. Hon är en kämpe!
  Håller tummar och tår!
  Hennes storlek är L.

  Svara
 • Hej! Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Skulle vara så roligt om jag fick vinna nu. Då ska min kära fru få tröjan av mig. Hon ställer upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Hoppas på min tur nu! Hon har storlek large.

  Svara
 • Hejsan!
  Huvudkontoret ligger i Malmö. Vill så gärna vinna den fina tröjan till mig själv. Jag har haft det väldigt tufft det senaste året med svår elakartad cancer och genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Men har nu äntligen övervunnit den hemska sjukdomen. Så jag tycker jag verkligen är värd att få vinna. Håller tummarna riktigt hårt! God jul!
  Kram Madelene

  Svara
 • Min mamma förtjänar denna fina tröja efter daglig smärta som hon burit runt på i 18 år och som kommer finnas där som en trogen följeslagare tills hon dör 🙁 Hon förtjänar den verkligen! Storlek L. Huvudkontoret är i Malmö.

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. för jag vill bara vinna något och den skulle göra sig så bra på min sambo.

  Svara
 • Hej! Råkade fylla i att jag ville följa kommentarer vad gällde den grå fjärilströjan…. Men hur får jag bort det nu om jag ej vill ha det till mim mail mer?!!

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. Vill vinna tröjan i stl S till mig själv, bara för att den är så fin;))

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i malmö. Åh jag vill verkligen vinna den tröjan älskar fjärilar. Så skulle bli så glad om jag vann denna tröja då jag verklig verkligen vill ha en sån tröja. Men inte råd med det. Då jag bara jobbar deltid. -tack o tack för en bra blogg. God jul på er =)

  Svara
 • Malmö!
  Jag vill vinna tröjan som en julklapp till mig själv! Har nog glömt av mig själv i allt julstök! 😀

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Huvudkontoret ligger i Malmö!
  Jag går också nästan jämt runt i gamla myskläder eftersom jag är hemma och är föräldrarledig med mina 3 små busungar. Denna fina tröjan i storlek S hade verkligen piggat upp ” vardagsstassen” lite!
  Kram Lisa

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö! Jag är äntligen i mål i innan-graviditeten-vikten och även lite bättre ändå så det är så roligt med nya kläder som sitter bra! Därför vill jag gärna vinna en tröja i strl S. 🙂 God jul!

  Svara
 • Hej!! Huvudkontoret ligger i Malmö:-) vinner jag tröjan så ska min älskade mamma få den❤hon ställer upp i vått & torrt och finns alltid där som en flygande fjäril

  Svara
 • Hej!! Huvudkontoret ligger i Malmö:-) vinner jag tröjan så ska min älskade mamma få den❤hon ställer upp i vått & torrt och finns alltid där som en flygande fjäril

  Svara
 • Huvudkontoret ligger I Malmö. Jag har fortfarande inte hittat den ultimata myströjan och misstänker starkt att det kan bli min nya favorit 🙂
  Tack för en fantastisk blogg och God Jul

  Svara
 • Kontoret ligger i Malmö. Vilken fin julklapp det skulle vara till mig själv! God jul önskar Ulrika

  Svara
 • Sjukt fin tröja. Skulle bli en perfekt försenad julklapp till mig själv 🙂 huvudkontoret ligger i Malmö. God jul!

  Svara
 • Denna perfekta tröja kan jag min syster ge,
  så kommer hon bli glad ska du se.
  En svart fjäril pryder tröjans mitt,
  som när som kan flyga fritt.
  Hoppas nu att jag denna tröja vinner,
  så kommer jag bli glá så tårarna rinner.
  Me&I:s huvudkontor ligger i Malmö.
  Storlek S
  Kram Hanna 16år

  Svara
 • Svar: Malmö. Storlek: M. Jag skulle vilja vinna denna tröja till min älskade mamma. Hon har ett hjärta av guld, och är en förebild för många. Hon glömmer allt för ofta bort sig själv, och jag vet att hon skulle bli överlycklig för denna fina tröja:-) God Jul och Gott Nytt År! Mvh Ulrika

  Svara
 • Huvudkontoret hittar du i Malmö!
  Jag saknar min pojkvän så det gör ont! Han är bortrest och kommer hem om lite mer än en månad. Kanske kan den vackra fjärilströjan i strlk S göra mig lite gladare…
  Kram och trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  I Malmö ligger huvudkontoret.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vinner en tröja som jag, faktiskt, önskat mig redan innan denna tävling! Storlek M har jag. =)

  Svara
 • Malmö! Vill vinna en åt mig själv i stl L, bara för att jag tycker jag är värd en!

  Svara
 • Rätt svar; Malmö
  Motivering; såå snygg tröja skulle jag gärna vinna!
  Strl L

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö. Älskar fjärilar och grått är min favoritfärg på kläder och myskläder kan man ju inte få för många av 🙂 strl S skulle nog sitta perfekt!

  Svara
 • Svar: Malmö
  Storlek: M
  Motivering: mamma till tre och några extra kilon över magen, jag blir lätt frusen och Kall.
  Denna tröja verkar passa både på natten och dagen, den är både mysig och Ball 🙂
  God fortsättning på julen! Kram mamma Mia

  Svara
 • Hej Hanna.
  Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Älskar fjärilar, det är mitt totemdjur.
  har 4 olika tatuerade på kroppen som jag bär med mig varje dag :), men ej lyckats hitta något snyggt plagg att värma mig med nu under vintern….MEN denna var ju superläcker!
  God fortsättning <3
  Ps. You rock!

  Svara
 • Och min stl är M- det glömde jag ju 😉

  Svara
 • En underbart mjuk och vacker tröja att värma min kropp, som så frusen är!
  Mitt fram en ljuvlig fjäril som pryder tröjan där.
  Den helt klart en favorit skulle vara, att få vinna den behövs nu bara!
  Vinner jag så önskar jag storlek L!

  Svara
 • En varm och mysig tröja som värmer min kropp och själ som så frusen är.
  Mitt fram en ljuvlig fjäril tröjan bär.
  Tröjan helt klart en favorit skulle vara, nu behövs endast att jag skall vinna tävlingen bara!
  Är jag en lycklig vinnare önskar jag storlek L!
  (Ber om ursäkt ifall det skulle bli dubbla inlägg, mitt första verkade inte att komma med!)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Huvudkontoret ligger i Malmö och jag skulle behöva stl.s om har turen att vinna:)
  God fortsättning och hoppas du får ett fint 2014!
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Vilken fin tröja. Hoppas på tur( stl M om turen är på min sida).
  God fortsättning och gott slut.
  Kram Laila

  Svara
 • Hejsan!
  Tröjan var ju gudomligt fin! Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Jag tycker tröjan sprider mjukhet och skulle mer än gärna önska att få bära den. Fjärilar är ju så fina och har aldrig sett en sådan fin tröja med just en fjäril på. Enkelt och snyggt, saknar det i min garderob.
  Om jag vann skulle jag be om att få en i storlek M.
  Kramis

  Svara
 • Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Storlek L
  Jag ska operera bort mina båda bröst och tröjan känns som en vinnare att ha på sjukhuset för att dölja bandage och dränage.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en uppfriskande blogg!
  Nu till tävlingen…
  Svar: Huvudkontoret ligger i Malmö.
  Storlek: S
  Motivering: Jag är en två barns mamma som lika dig älskar att mysa omkring hemma med mysbyxor, raggsockor och en skön fin tröja. Älskar just denna så att vinna den vore ju toppen!!!
  Kram Nathalie

  Svara