Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | december 31, 2013

Året som gått del 2

Då fortsätter vi med bilder från året som gått…

Älskade Vida fyllde 1 år ❤


Älskade William fyllde 12 år ❤


Jag och Peter har varit på roliga fester.


Jag och Peter var på jobbresa i min nya favoritstad San Francisco. Besökte Netflix huvudkontor och höjdarna där.


Många blöta sommarkvällar…


… med underbara vänner blev det.


Jag och världens bästa mamma var på SPA-weekend i Polen.


Jag höll i ett event för Netflix på Hotell Rica. Många sköna och härliga tjejer kom dit 🙂


Jag fyllde 35 år.


Fick en överraskningsresa till New York av min man. Såg Peter Jöback som Fantomen på Operan och hade det fantastiskt.


Jag hade världens roligaste födelsedagsfest med godaste vännerna. Tusen och en natt-tema med magiska outfits, stämnig, kuddar, vattenpipor, sång och fest natten lång.


Familjen. Vi sex.


Älskade Mio fyllde 10 år ❤


Vi invigde flickcentret i Indien. Lycka, tårar och tacksamhet.Det blev ingen vinter med massor av härlig snö. Men en fin jul fick vi. En julafton full av gemenskap, kärlek och familj.

Nu väntar ett nytt år runt hörnet. Jag ska städa och duka fint. Det blir jag, Peter och flickorna som firar in det nya året. Pojkarna är hos Mios pappa. Vi ska klä oss i festkläder, äta gott och välkomna 2014. Lämna allt gammalt bakom oss, se framåt, omge oss av de vi älskar, bort med energitjuvar som gör sitt yttersta för att såra, ta vara på varje dag och varandra men framför allt vara tacksamma.
Vad ska du göra ikväll? Hur har ditt år varit? Vad ser du fram emot 2014?
2014 is the year!
All Kärlek ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Året som gått del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ikväll ska jag fira med mina kompisar här i London. Jag måste ärligen säga att 2013 har varit ett riktigt skitår, främst beroende på mitt och min pojkväns förhållande, eller snarare hans depression som naturligtvis påverkar allt. Min pojkvän har haft en riktig 40-årskris och varit deprimerad mest hela året, känt att han inte har uppnått något i sitt liv, ifrågasatt allt, inklusive vårt förhållande osv. The Black Dog, som Churchill kallade sin depression, har verkligen följt oss som en stor svart skugga. 2013 handlade det bara om honom, det nya året tänker jag göra till mitt år. Jag tänker fokusera på mig och det som får mig att må bra, och om det inte inkluderar honom längre så må det vara hänt, man kan inte vara lycklig för två och jag har verkligen gjort vad jag kunnat. En deprimerad människa är verkligen en energitjuv.

  Svara
 • Åh vad mysigt att få se tillbakablickar på ditt 2013! Får hoppas på ett MINST lika fint 2014! Vi ska också fira in det nya året hemma med familjen. Ska äta 3-rätters, ostbricka och de nya oststärnorna som just nu finns överallt i butikerna (passar nog oss ostbågeälskare!!). Emil satt och sålde bingolotter för sitt fotbollslag i lördags, så jag köpte 5 (en till oss var) av honom. Kanske man får börja det nya året som miljonär!!?? 😉 Efter tolvslaget blir det sova ganska snart för imorgon bär det av till Stockholm. Vi ska gå på bio, äta gott på Fridays och sova på Scandic Anglais i en liten svit vi tycker så mycket om där. På torsdag ska vi gå på Disney on ice så Lisa har packat ner sin prinsessklänning 🙂 Hon ser verkligen fram emot det!
  Massor av kramar till dig och din fina familj i hopp om ett riktigt gott 2014!!
  Carina

  Svara
 • Så mycket du har varit med om under årets gång! Önskar dig, Peter och flickorna en fantastisk afton och önskar er en god start på ”the golden year” 2014, hoppas det blir förgyllt med precis allt som ni önskar ❤️
  Jag är i fjällen och skall fira den här aftonen i goda vänners lag med god mat och raketer 🙂
  Ha det gott fina du!
  Kram kram

  Svara
 • Underbart år ni haft! Tror jag läste att ni ska tillbaka till Thailand igen. Vi har nämligen bott nära där ni bodde så det är lite extra kul att följa er resa dit. Önskar er ett riktigt härlig kväll och ett riktigt gott nytt år! kram http://www.sailorswife.se

  Svara
 • Kvällen firar vi tillsammans med några vänner. Hoppas att ni får en fin kväll! Gott nytt år! Kram

  Svara
 • Hej,
  Hur många av dessa tjejer är dina riktiga vänner på bilderna? Eller är det mest ytliga vänner?
  Bea

  Svara
 • Alla är riktiga, goda och kära vänner. Några är barndomsvänner som jag har känt sedan femton, tjugo år tillbaka, andra är nyvunna sedan några år tillbaka. Genuina vänner. Märklig fråga?

  Svara
 • Hur mycket fyllde älskade Liv då? Läste om och om igen, kanske jag missade det ändå, eller?
  Gott Nytt År till hela familjen!

  Svara
 • Året som gick del 1 kan du se bild på Liv när hon fyllde 4 år 🙂

  Svara
 • Vem kan vilja såra dig? Du verkar ju vara världens snällaste människa! Gott Nytt År! Ha en fin kväll med din familj!

  Svara
 • Gott slut! Vi ska fira hos min bror. Skumpa, god mat & raketer. Ser fram emot 2014. Gott nytt år!!!

  Svara
 • Härligt år! Kul att pojkarnas pappor tar han dom varandras barn.

  Svara
 • Jag ska oxå försöka hålla energitjuvar på avstånd! Och sen ser jag framemot att bli mormor till en liten kille i mars/april :). Och får man önska något så vill jag önska färre migränanfall! Gott slut o ett gott nytt på dig! Kramar

  Svara
 • 2014 hoppas jag kommer bli det bästa året av alla 23 åren som gått. Jag tar nu om två veckor min examen från universitet efter 16,5 år, hoppas på att få ett fast jobb och flytta från min kommun samt, det allra bästa, i januari/februari kommer min första egna häst till mig! <3 Någonting man väntat på i 15 år, så därför hoppas jag att 2014 blir mitt och hästens år 🙂

  Svara
 • Efter 16,5 år i skolan alltså, inte på universitetet 🙂 samt att jag menade de 23 åren jag har vandrat på jorden 🙂

  Svara
 • Hoppas ni får ett underbart 2014!! Jag ligger på soffan och avslutar året med en tallrik gröt!! Har jobbat kväll och börjar igen km. 7 i morgon bitti så jag firar själv men det gör mig ingrnting!! Familjen är och firar på annat håll men vi ses i morgon igen och då tar vi tag i 2014! 🙂

  Svara
 • Gott Nytt fantastiskt 2014 till dig och hela din underbara familj finaste Hannah!
  Många kramar/ Linda

  Svara